Je vindt hier de programma's van Achter De Schermen op tv We hebben de volgende programma's voor Achter De Schermen How Do They Do It?: Amusement, Seizoen 8 Aflevering 17 Ontdek hoe de techniek van de moderne wereld werkt. Aan de hand van verrassende. How Do They Do It?: Amusement, Seizoen 8 Aflevering 18 Ontdek hoe de techniek van de moderne wereld werkt. Aan de hand van verrassende. Say Yes to the Dress: Amusement, Seizoen 16 Aflevering 7 There's A Shark In The Salon! Een blik achter de schermen bij Kleinfeld's Bridal, de. Extreme Engineering: Serie, Seizoen 7 Aflevering 4 Azerbaijan's Amazing Transformation Azerbeidzjan heeft zichzelf opnieuw uitgevonden na. Say Yes to the Dress: Amusement, Seizoen 16 Aflevering 7 There's A Shark In The Salon! Een blik achter de schermen bij Kleinfeld's Bridal, de. LEGO City Avonturen: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 4 Bob en Clemmons gaan op avontuur We kijken achter de schermen mee en zien hoe. Secret Life of the Zoo: Documentaire, Seizoen 5 Aflevering 3 van 16 In de documentairereeks Secret Life of the Zoo krijgen kijkers een unieke. Food Factory: Wetenschap, Seizoen 1 Aflevering 5 van 26 Warhol Soup Achter elke zak chips, ieder blikje bier en ieder brood zit een. Hardcore Pawn: Amusement, Reality, Aflevering 2 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het. Say Yes to the Dress: Amusement, Seizoen 16 Aflevering 8 I'm The Bride, Leave Some Space! Een blik achter de schermen bij Kleinfeld's Bridal,.

Achter De Schermen op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 18:00 Secret Life of the Zoo

Seizoen 5 - Aflevering 3 van 16 In de documentairereeks Secret Life of the Zoo krijgen kijkers een unieke blik achter de schermen van de populairste dierentuin van Engeland: Chester Zoo. Van geboortes tot sterfgevallen, maar ook nieuwe liefdes en verhuizingen. Het zijn bijzondere en hartverwarmende momenten die met behulp van gespecialiseerde camera's op een prachtige wijze in beeld zijn gebracht.

Vandaag | 19:04 Hardcore Pawn

Aflevering 2 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het gigantische pandjeshuis American Jewellery van Les Gold in Detroit. Achter elk pandbriefje gaat een verhaal schuil. De familie van Les staat hem terzijde als klanten de meest bizarre en onverwachte voorwerpen aanbieden.

Vandaag | 19:33 Hardcore Pawn

Aflevering 3 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het gigantische pandjeshuis American Jewellery van Les Gold in Detroit. Achter elk pandbriefje gaat een verhaal schuil. De familie van Les staat hem terzijde als klanten de meest bizarre en onverwachte voorwerpen aanbieden.

Vandaag | 20:01 Hardcore Pawn

Aflevering 4 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het gigantische pandjeshuis American Jewellery van Les Gold in Detroit. Achter elk pandbriefje gaat een verhaal schuil. De familie van Les staat hem terzijde als klanten de meest bizarre en onverwachte voorwerpen aanbieden.

Vandaag | 20:30 Z Doc: 's Werelds Meest Iconische Hotels

Aflevering 1 Zesdelige documentaireserie waarin de meest iconische hotels ter wereld centraal staan. We duiken in de geschiedenis, kijken mee achter de schermen met het hardwerkende personeel en horen de verhalen over beroemde gasten. Hoe hebben deze hotels de absolute top binnen hun branche weten te bereiken?

Vandaag | 21:27 Z Doc: 's Werelds Meest Iconische Hotels

Aflevering 2 Zesdelige documentaireserie waarin de meest iconische hotels ter wereld centraal staan. We duiken in de geschiedenis, kijken mee achter de schermen met het hardwerkende personeel en horen de verhalen over beroemde gasten. Hoe hebben deze hotels de absolute top binnen hun branche weten te bereiken?

Vandaag | 22:24 Z Doc: 's Werelds Meest Iconische Hotels

Aflevering 3 Zesdelige documentaireserie waarin de meest iconische hotels ter wereld centraal staan. We duiken in de geschiedenis, kijken mee achter de schermen met het hardwerkende personeel en horen de verhalen over beroemde gasten. Hoe hebben deze hotels de absolute top binnen hun branche weten te bereiken?

Morgen | 18:00 Secret Life of the Zoo

Seizoen 5 - Aflevering 4 van 16 In de documentairereeks Secret Life of the Zoo krijgen kijkers een unieke blik achter de schermen van de populairste dierentuin van Engeland: Chester Zoo. Van geboortes tot sterfgevallen, maar ook nieuwe liefdes en verhuizingen. Het zijn bijzondere en hartverwarmende momenten die met behulp van gespecialiseerde camera's op een prachtige wijze in beeld zijn gebracht.

Morgen | 19:00 Hardcore Pawn

Aflevering 5 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het gigantische pandjeshuis American Jewellery van Les Gold in Detroit. Achter elk pandbriefje gaat een verhaal schuil. De familie van Les staat hem terzijde als klanten de meest bizarre en onverwachte voorwerpen aanbieden.

Morgen | 19:30 Hardcore Pawn

Aflevering 6 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het gigantische pandjeshuis American Jewellery van Les Gold in Detroit. Achter elk pandbriefje gaat een verhaal schuil. De familie van Les staat hem terzijde als klanten de meest bizarre en onverwachte voorwerpen aanbieden.

Morgen | 20:00 Hardcore Pawn

Aflevering 7 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het gigantische pandjeshuis American Jewellery van Les Gold in Detroit. Achter elk pandbriefje gaat een verhaal schuil. De familie van Les staat hem terzijde als klanten de meest bizarre en onverwachte voorwerpen aanbieden.

Morgen | 23:30 Z Doc: 's Werelds Meest Iconische Hotels

Aflevering 1 Zesdelige documentaireserie waarin de meest iconische hotels ter wereld centraal staan. We duiken in de geschiedenis, kijken mee achter de schermen met het hardwerkende personeel en horen de verhalen over beroemde gasten. Hoe hebben deze hotels de absolute top binnen hun branche weten te bereiken?

Overmorgen | 00:30 Z Doc: 's Werelds Meest Iconische Hotels

Aflevering 2 Zesdelige documentaireserie waarin de meest iconische hotels ter wereld centraal staan. We duiken in de geschiedenis, kijken mee achter de schermen met het hardwerkende personeel en horen de verhalen over beroemde gasten. Hoe hebben deze hotels de absolute top binnen hun branche weten te bereiken?

Overmorgen | 01:30 Z Doc: 's Werelds Meest Iconische Hotels

Aflevering 3 Zesdelige documentaireserie waarin de meest iconische hotels ter wereld centraal staan. We duiken in de geschiedenis, kijken mee achter de schermen met het hardwerkende personeel en horen de verhalen over beroemde gasten. Hoe hebben deze hotels de absolute top binnen hun branche weten te bereiken?

Overmorgen | 18:00 Secret Life of the Zoo

Seizoen 5 - Aflevering 5 van 16 In de documentairereeks Secret Life of the Zoo krijgen kijkers een unieke blik achter de schermen van de populairste dierentuin van Engeland: Chester Zoo. Van geboortes tot sterfgevallen, maar ook nieuwe liefdes en verhuizingen. Het zijn bijzondere en hartverwarmende momenten die met behulp van gespecialiseerde camera's op een prachtige wijze in beeld zijn gebracht.

Overmorgen | 19:00 Hardcore Pawn

Aflevering 8 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het gigantische pandjeshuis American Jewellery van Les Gold in Detroit. Achter elk pandbriefje gaat een verhaal schuil. De familie van Les staat hem terzijde als klanten de meest bizarre en onverwachte voorwerpen aanbieden.

Overmorgen | 19:30 Hardcore Pawn

Aflevering 9 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het gigantische pandjeshuis American Jewellery van Les Gold in Detroit. Achter elk pandbriefje gaat een verhaal schuil. De familie van Les staat hem terzijde als klanten de meest bizarre en onverwachte voorwerpen aanbieden.

Overmorgen | 20:00 Hardcore Pawn

Aflevering 10 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het gigantische pandjeshuis American Jewellery van Les Gold in Detroit. Achter elk pandbriefje gaat een verhaal schuil. De familie van Les staat hem terzijde als klanten de meest bizarre en onverwachte voorwerpen aanbieden.

Overmorgen | 20:30 Heathrow Airport

Aflevering 5 Documentaireserie waarin we achter de schermen meekijken op London Heathrow Airport. Met 76.000 medewerkers en meer dan 70 miljoen passagiers per jaar is dit het grootste vliegveld van Europa. Hoe wordt alles in goede banen geleid en wie zijn de mensen die in deze stressvolle omgeving werken? Met diverse medewerkers kijken we mee tijdens hun werkzaamheden.

Overmorgen | 21:00 Heathrow Airport

Aflevering 6 Documentaireserie waarin we achter de schermen meekijken op London Heathrow Airport. Met 76.000 medewerkers en meer dan 70 miljoen passagiers per jaar is dit het grootste vliegveld van Europa. Hoe wordt alles in goede banen geleid en wie zijn de mensen die in deze stressvolle omgeving werken? Met diverse medewerkers kijken we mee tijdens hun werkzaamheden.

 Meer

Achter De Schermen op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:24 How Do They Do It?

Seizoen 8 - Aflevering 17 Ontdek hoe de techniek van de moderne wereld werkt. Aan de hand van verrassende feiten en verhalen van achter de schermen onthullen we de geheimen van de industriële wereld.

Vandaag | 06:48 How Do They Do It?

Seizoen 8 - Aflevering 18 Ontdek hoe de techniek van de moderne wereld werkt. Aan de hand van verrassende feiten en verhalen van achter de schermen onthullen we de geheimen van de industriële wereld.

Vandaag | 09:00 Say Yes to the Dress

Seizoen 16 - Aflevering 7 - There's A Shark In The Salon! Een blik achter de schermen bij Kleinfeld's Bridal, de bekendste bruidssalon ter wereld. Randy en zijn team stellen de nerveuze bruiden voor aan nieuwe planners en nieuwe jurken.

Vandaag | 11:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Azerbaijan's Amazing Transformation Azerbeidzjan heeft zichzelf opnieuw uitgevonden na decennia lang onderdeel van de Sovjet-Unie te zijn geweest. Danny Foster kijkt achter de schermen bij bouwprojecten in Bakoe.

Vandaag | 13:00 Say Yes to the Dress

Seizoen 16 - Aflevering 7 - There's A Shark In The Salon! Een blik achter de schermen bij Kleinfeld's Bridal, de bekendste bruidssalon ter wereld. Randy en zijn team stellen de nerveuze bruiden voor aan nieuwe planners en nieuwe jurken.

Vandaag | 15:50 LEGO City Avonturen

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Bob en Clemmons gaan op avontuur We kijken achter de schermen mee en zien hoe brandweermannen Bob en Clemmons de meest bizarre spullen weten te vinden voor brandweercommandant Freya.

Vandaag | 19:02 Food Factory

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 26 - Warhol Soup Achter elke zak chips, ieder blikje bier en ieder brood zit een geïndustrialiseerde productielijn. Met dit bijzondere kijkje achter de schermen ontdek je hoe je lievelingseten tot stand komt.

Vandaag | 19:30 Say Yes to the Dress

Seizoen 16 - Aflevering 8 - I'm The Bride, Leave Some Space! Een blik achter de schermen bij Kleinfeld's Bridal, de bekendste bruidssalon ter wereld. Randy en zijn team stellen de nerveuze bruiden voor aan nieuwe planners en nieuwe jurken.

Vandaag | 19:31 Food Factory

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 26 - The Big Apple Achter elke zak chips, ieder blikje bier en ieder brood zit een geïndustrialiseerde productielijn. Met dit bijzondere kijkje achter de schermen ontdek je hoe je lievelingseten tot stand komt.

Vandaag | 23:30 Doctors: Behind Closed Doors

Seizoen 1 - Aflevering 24 Van een zere keel tot zelfmoordneigingen: een vaste camera geeft je een unieke blik achter de schermen van een hectische huisartenpraktijk in Londen.

Morgen | 03:10 Doctors: Behind Closed Doors

Seizoen 1 - Aflevering 24 Van een zere keel tot zelfmoordneigingen: een vaste camera geeft je een unieke blik achter de schermen van een hectische huisartenpraktijk in Londen.

Morgen | 07:30 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Azerbaijan's Amazing Transformation Azerbeidzjan heeft zichzelf opnieuw uitgevonden na decennia lang onderdeel van de Sovjet-Unie te zijn geweest. Danny Foster kijkt achter de schermen bij bouwprojecten in Bakoe.

Morgen | 09:00 Say Yes to the Dress

Seizoen 16 - Aflevering 8 - I'm The Bride, Leave Some Space! Een blik achter de schermen bij Kleinfeld's Bridal, de bekendste bruidssalon ter wereld. Randy en zijn team stellen de nerveuze bruiden voor aan nieuwe planners en nieuwe jurken.

Morgen | 11:20 Met Vier in Bed

Seizoen 4 - Enfrente Arte In Ronda, een typisch Spaans dorpje, heten Filip Eyckmans (42) en Dimitri De Beukelaer (41) hun gasten welkom in hun originele B&B Enfrente Arte. De twee vrienden nemen elk een deel van de taken op zich: Dimitri zorgt voor de dagdagelijkse werking van het hotel, Filip is eigenaar en werkt meer achter de schermen. Filip is een man van de wereld. Nadat hij in 1997 een opnamestudio en een hotel uit de grond stampte in Spanje, besloot hij enkele jaren later uit de muziekbusiness te stappen en het hotel open te stellen voor toeristen. Dimitri leerde in Ronda zijn Spaanse vrouw kennen en liep er ook Filip tegen het lijf. Ondertussen runt hij al 10 jaar het B&B-hotel van Filip.

Morgen | 15:00 The Eichmann Show

Morgen - Film, Het proces van Adolf Eichmann de architect van de Endlösung, de man die de massale deportatie en uitroeiing van 6 miljoen Joden organiseerde was een uniek en buitengewoon moment in de zowel de politieke geschiedenis als die van de ...

Het proces van Adolf Eichmann - de architect van de Endlösung, de man die de massale deportatie en uitroeiing van 6 miljoen Joden organiseerde - was een uniek en buitengewoon moment in de zowel de politieke geschiedenis als die van de televisie. Deze film toont het drama achter de schermen. Hoe een op de zwarte lijst geplaatste documentairemaker (Anthony LaPaglia) en een baanbrekende tv-producent (Martin Freeman) enorme obstakels overwonnen toen zij de getuigenis van een van de beruchtste nazi's van de Tweede Wereldoorlog wilden vastleggen.

Morgen | 15:25 Met Vier in Bed

Seizoen 4 - Enfrente Arte In Ronda, een typisch Spaans dorpje, heten Filip Eyckmans (42) en Dimitri De Beukelaer (41) hun gasten welkom in hun originele B&B Enfrente Arte. De twee vrienden nemen elk een deel van de taken op zich: Dimitri zorgt voor de dagdagelijkse werking van het hotel, Filip is eigenaar en werkt meer achter de schermen. Filip is een man van de wereld. Nadat hij in 1997 een opnamestudio en een hotel uit de grond stampte in Spanje, besloot hij enkele jaren later uit de muziekbusiness te stappen en het hotel open te stellen voor toeristen. Dimitri leerde in Ronda zijn Spaanse vrouw kennen en liep er ook Filip tegen het lijf. Ondertussen runt hij al 10 jaar het B&B-hotel van Filip.

Morgen | 19:00 Food Factory

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 26 - A Taste of India Achter elke zak chips, ieder blikje bier en ieder brood zit een geïndustrialiseerde productielijn. Met dit bijzondere kijkje achter de schermen ontdek je hoe je lievelingseten tot stand komt.

Morgen | 19:25 Food Factory

Seizoen 1 - Aflevering 8 van 26 - Totally Tropical Achter elke zak chips, ieder blikje bier en ieder brood zit een geïndustrialiseerde productielijn. Met dit bijzondere kijkje achter de schermen ontdek je hoe je lievelingseten tot stand komt.

Morgen | 19:30 Say Yes to the Dress

Seizoen 16 - Aflevering 9 - Did I Hear Someone Say $16,000? Een blik achter de schermen bij Kleinfeld's Bridal, de bekendste bruidssalon ter wereld. Randy en zijn team stellen de nerveuze bruiden voor aan nieuwe planners en nieuwe jurken.

Morgen | 23:27 Jackass

Seizoen 2 - Aflevering 5 Johnny Knoxville wordt achter de schermen bij een fotosessie voor de cover van Rolling Stone beschoten met verfballen. Bam Margera springt van een brug af het water in met een grote tuinparasol.

Morgen | 23:30 Doctors: Behind Closed Doors

Seizoen 1 - Aflevering 25 Van een zere keel tot zelfmoordneigingen: een vaste camera geeft je een unieke blik achter de schermen van een hectische huisartenpraktijk in Londen.

Morgen | 23:55 Glitterbomb

Drag Race-oudgediende Courtney Act neemt ons mee naar het zonnige Sydney om ons alle hoogtepunten van Mardi Gras 2015 te laten zien. Aan de hand van een exclusief kijkje achter de schermen komen we erachter wat Sydney Gay and Lesbian Mardi Gras zo'n bijzonder festival maakt. Inclusief interviews met Bianca Del Rio, Jake Shears van de Scissor Sisters en Nick Jonas.

Overmorgen | 03:10 Doctors: Behind Closed Doors

Seizoen 1 - Aflevering 25 Van een zere keel tot zelfmoordneigingen: een vaste camera geeft je een unieke blik achter de schermen van een hectische huisartenpraktijk in Londen.

Overmorgen | 03:25 Met Vier in Bed

Seizoen 4 - Enfrente Arte In Ronda, een typisch Spaans dorpje, heten Filip Eyckmans (42) en Dimitri De Beukelaer (41) hun gasten welkom in hun originele B&B Enfrente Arte. De twee vrienden nemen elk een deel van de taken op zich: Dimitri zorgt voor de dagdagelijkse werking van het hotel, Filip is eigenaar en werkt meer achter de schermen. Filip is een man van de wereld. Nadat hij in 1997 een opnamestudio en een hotel uit de grond stampte in Spanje, besloot hij enkele jaren later uit de muziekbusiness te stappen en het hotel open te stellen voor toeristen. Dimitri leerde in Ronda zijn Spaanse vrouw kennen en liep er ook Filip tegen het lijf. Ondertussen runt hij al 10 jaar het B&B-hotel van Filip.

Overmorgen | 09:00 Say Yes to the Dress

Seizoen 16 - Aflevering 9 - Did I Hear Someone Say $16,000? Een blik achter de schermen bij Kleinfeld's Bridal, de bekendste bruidssalon ter wereld. Randy en zijn team stellen de nerveuze bruiden voor aan nieuwe planners en nieuwe jurken.

Overmorgen | 13:00 Say Yes to the Dress

Seizoen 16 - Aflevering 9 - Did I Hear Someone Say $16,000? Een blik achter de schermen bij Kleinfeld's Bridal, de bekendste bruidssalon ter wereld. Randy en zijn team stellen de nerveuze bruiden voor aan nieuwe planners en nieuwe jurken.

Overmorgen | 19:30 Say Yes to the Dress

Seizoen 16 - Aflevering 10 - That's How You Dress A Lady Een blik achter de schermen bij Kleinfeld's Bridal, de bekendste bruidssalon ter wereld. Randy en zijn team stellen de nerveuze bruiden voor aan nieuwe planners en nieuwe jurken.

Overmorgen | 20:15 Extreme Engineering

Seizoen 5 - Aflevering 8 - NASA Neem een kijkje achter de schermen bij de nieuwste modellen die bij de NASA worden ontwikkeld. De Ares, een futuristische nieuwe raket, zal ruimteverkenning radicaal veranderen.

Overmorgen | 22:00 PD Cam

Seizoen 2 - Aflevering 1 Rechercheur Sean 'Sticks' Larkin van het politiekorps bendebestrijding OK in Tulsa geeft een eerlijk en volledig kijkje achter de schermen tijdens een aantal van de wildste achtervolgingen, gijzelingen en confrontaties in het hele land.

Overmorgen | 22:30 PD Cam

Seizoen 2 - Aflevering 3 Rechercheur Sean 'Sticks' Larkin van het politiekorps bendebestrijding OK in Tulsa geeft een eerlijk en volledig kijkje achter de schermen tijdens een aantal van de wildste achtervolgingen, gijzelingen en confrontaties in het hele land.

 Meer