Je vindt hier de programma's van 15 Jaar op tv We hebben de volgende programma's voor 15 Jaar Komen Eten: 11/08 - Amusement, Seizoen 20 Dag 2 Stefan Voor de tweede aflevering komt Komen Eten boven water in Wetteren. De. How to Write Love: 13/08 - Comedy, Film, Ooit had scenarioschrijver Keith Michaels het helemaal gemaakt: hij won een Golden Globe, had een knappe vrouw en een schijnbaar onuitputtelijke bron van humor en charme. Maar dat is 15 jaar geleden. Nu is Keith gescheiden,.

15 Jaar op tv (overige uitzendingen)

Di 11 augustus 2020 | 18:45 Komen Eten

Seizoen 20 - Dag 2 - Stefan Voor de tweede aflevering komt Komen Eten boven water in Wetteren. De mysterieuze Stef is de kok van vandaag. Stef is al meer dan 15 jaar medium en kaartlegger van beroep en de toekomst kent voor hem geen geheimen. Of hij in zijn kaarten ook een straffe strategie heeft gelezen om Komen Eten aan te pakken is nog maar de vraag.

Do 13 augustus 2020 | 13:35 How to Write Love

13/08 - Comedy, Film, Ooit had scenarioschrijver Keith Michaels het helemaal gemaakt: hij won een Golden Globe, had een knappe vrouw en een schijnbaar onuitputtelijke bron van humor en charme. Maar dat is 15 jaar geleden. Nu is Keith gescheiden, ...

Ooit had scenarioschrijver Keith Michaels het helemaal gemaakt: hij won een Golden Globe, had een knappe vrouw en een schijnbaar onuitputtelijke bron van humor en charme. Maar dat is 15 jaar geleden. Nu is Keith gescheiden, nadert hij de 50 en heeft hij al jaren niet meer voor een grote productie geschreven. Gelukkig heeft zijn agent een baan voor hem: een universiteit in Binghamton zoekt een docent scenarioschrijven. Omdat hij blut is, kan Keith niet anders dan de positie aan te nemen.