TV Gids Ziggo Sport vandaag

Je vindt hier de tv gids van Ziggo Sport voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Ziggo Sport voor vandaag: Bad Boys: Documentaire van De Detroit Pistons van op eind in 1980 en begin 1990 leek alles met te doen om naar de te winnen, een door eigenschap wat ze. Peptalk: Sportnieuws in Sportpraatprogramma waarin de door actualiteit van de uit dag en de tijdens belangrijkste ontwikkelingen op van het afgelopen. Hockey World League: Rechtstreeks een verslag/Verslag Samenvatting het van de wedstrijd China naar Nederland, gespeeld in met de halve in finale poule bij de de. Formule 1: Herhaling door van de race van de tijdens Formule tijdens 1 Azerbeidzjan op Grand Prix, gereden door op het Baku City een Circuit in Baku, uit Azerbeidzjan.. Samenvatting: Formule 1: Samenvatting van de een race naar van de Formule 1 in Azerbeidzjan Grand Prix, op gereden op met het Baku City Circuit de in uit Baku,. Hockey World League: Rechtstreeks verslag/Verslag op Samenvatting van de wedstrijd naar China Nederland, het gespeeld in de halve naar finale uit poule bij in de. Formule 1: Herhaling van door de race uit van de Formule 1 uit Azerbeidzjan Grand Prix, het gereden op de het Baku City uit Circuit in Baku, uit Azerbeidzjan.. Samenvatting: Formule 1: Samenvatting in van de race van de tijdens Formule tijdens 1 Azerbeidzjan Grand Prix, in gereden op het Baku op tv met City Circuit in de Baku,. Hockey World League: Rechtstreeks door verslag/Verslag Samenvatting van het de wedstrijd uit China Nederland, gespeeld in van de halve finale poule bij in op de. Hockey World League: Rechtstreeks verslag/Verslag een Samenvatting in van de wedstrijd China Nederland, gespeeld op tv in de halve de finale poule bij van tijdens de. Dat was het voor de tvgids van Ziggo Sport voor vandaag .

Zender informatie

Ziggo Sport is een gratis sportzender van kabelbedrijf Ziggo, voor eigen klanten met digitale televisie. Zij kunnen het thuis vinden op kanaal 14. Het kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. Ziggo Sport zal grote evenementen in de topsport uitzenden, maar daarnaast ook komen met wekelijkse talkshows (bijvoorbeeld “Pep talk”) en sport-gerelateerde films en documentaires. Ziggo Sport zal brede internationale en nationale sporten uitzenden, zoals bijvoorbeeld internationale voetbal, autosport, formule 1, tennis, hockey, golf, basketbal, rugby, volleybal en atletiek.

Ziggo Sport is tot stand gekomen na de fusie van UPC en Ziggo in 2015. Ziggo Sport zal veel topsportevenementen uitzenden. Als Ziggo-klant kunt je kijken naar bijvoorbeeld EK- en WK- kwalificatiewedstrijden, de Spaans / Portugese voetbal-competitie en natuurlijk Formule 1 met Max Verstappen. Hetzelfde geldt voor de grote tennis-, golf- en atletiek-evenementen. Ook de Nederlandse competities in onder andere dames- en herenhockey en basketbal worden vertoond.

Het gratis Ziggo Sport-kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde kanaal Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Het biedt volop keuze en bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 themakanalen voor Golf, Voetbal en Racing.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv