TV Gids Ziggo Sport vandaag

Je vindt hier de tv gids van Ziggo Sport voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Ziggo Sport voor vandaag: Bram Tankink: Stoppen of Doorgaan: Gisteren - op tv Een documentaire over wielrenner met Bram Tankink. Begin uit 2017 ging hij tijdens er nog tijdens van uit dat het 2017 zijn in laatste. Formule 1 Café (herhaling): de . Clubland: Documentaire, uit Sport. Formule 1 Café (herhaling): een . Premier League World: Voetbal, met Een blik achter de naar schermen van de Premier op tv League. uit Unieke reportages over van clubs, trainers een en spelers, die van ons. Formule 1 Café (herhaling): een . Bestemming Wembley: Dit jaar is het naar het precies 25 jaar geleden dat een Ronald Koeman op op Wembley met een een naar magistrale vrije trap Barcelona de uit eerste. Clubland: Documentaire, van Sport. Clubland: Documentaire, met Sport. Clubland: Documentaire, de Sport. Dat was het voor de tvgids van Ziggo Sport voor vandaag .

Zender informatie

Ziggo Sport is een gratis sportzender van kabelbedrijf Ziggo, voor eigen klanten met digitale televisie. Zij kunnen het thuis vinden op kanaal 14. Het kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. Ziggo Sport zal grote evenementen in de topsport uitzenden, maar daarnaast ook komen met wekelijkse talkshows (bijvoorbeeld “Pep talk”) en sport-gerelateerde films en documentaires. Ziggo Sport zal brede internationale en nationale sporten uitzenden, zoals bijvoorbeeld internationale voetbal, autosport, formule 1, tennis, hockey, golf, basketbal, rugby, volleybal en atletiek.

Ziggo Sport is tot stand gekomen na de fusie van UPC en Ziggo in 2015. Ziggo Sport zal veel topsportevenementen uitzenden. Als Ziggo-klant kunt je kijken naar bijvoorbeeld EK- en WK- kwalificatiewedstrijden, de Spaans / Portugese voetbal-competitie en natuurlijk Formule 1 met Max Verstappen. Hetzelfde geldt voor de grote tennis-, golf- en atletiek-evenementen. Ook de Nederlandse competities in onder andere dames- en herenhockey en basketbal worden vertoond.

Het gratis Ziggo Sport-kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde kanaal Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Het biedt volop keuze en bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 themakanalen voor Golf, Voetbal en Racing.