TV Gids Ziggo Sport vandaag

Je vindt hier de tv gids van Ziggo Sport voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Ziggo Sport voor vandaag: Primera Division: Rechtstreeks verslag/Verslag door Verslag van de wedstrijd van Deportivo tijdens La Coru?a Real Madrid, gespeeld van in de tijdens Primera de Division. Diamond League: Rechtstreeks verslag/Verslag Samenvatting op tv het van de Diamond League meeting met Grand op Prix Birmingham in het naar Alexander Stadion. Paul Lawrie Match Play: Rechtstreeks door verslag/Verslag Herhaling van de een vierde en van beslissende dag van met de Paul Lawrie Match Play, op tv gespeeld op met de. Round Up: Rechtstreeks verslag/Verslag Alle uit hoogtepunten uit worden besproken van van de wedstrijden gespeeld een zaterdag 19 en zondag het 20. Dat was het voor de tvgids van Ziggo Sport voor vandaag .

Zender informatie

Ziggo Sport is een gratis sportzender van kabelbedrijf Ziggo, voor eigen klanten met digitale televisie. Zij kunnen het thuis vinden op kanaal 14. Het kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. Ziggo Sport zal grote evenementen in de topsport uitzenden, maar daarnaast ook komen met wekelijkse talkshows (bijvoorbeeld “Pep talk”) en sport-gerelateerde films en documentaires. Ziggo Sport zal brede internationale en nationale sporten uitzenden, zoals bijvoorbeeld internationale voetbal, autosport, formule 1, tennis, hockey, golf, basketbal, rugby, volleybal en atletiek.

Ziggo Sport is tot stand gekomen na de fusie van UPC en Ziggo in 2015. Ziggo Sport zal veel topsportevenementen uitzenden. Als Ziggo-klant kunt je kijken naar bijvoorbeeld EK- en WK- kwalificatiewedstrijden, de Spaans / Portugese voetbal-competitie en natuurlijk Formule 1 met Max Verstappen. Hetzelfde geldt voor de grote tennis-, golf- en atletiek-evenementen. Ook de Nederlandse competities in onder andere dames- en herenhockey en basketbal worden vertoond.

Het gratis Ziggo Sport-kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde kanaal Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Het biedt volop keuze en bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 themakanalen voor Golf, Voetbal en Racing.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv