TV Gids Ziggo Sport vandaag

Je vindt hier de tv gids van Ziggo Sport voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Ziggo Sport voor vandaag: "Bobby": Documentaire tijdens Een aangrijpend in portret van de aanvoerder van het naar Engelse team tijdens dat in de 1966 de met World Cup won: Bobby met Moore.. WK 2017 Handbal: Rechtstreeks verslag/Verslag Samenvatting tijdens de van een wedstrijd gespeeld met in de tijdens kwartfinale van het een Wereld Kampioenschap. WK 2017 Handbal: Rechtstreeks verslag/Verslag Samenvatting uit van van een wedstrijd het gespeeld in de kwartfinale van het op Wereld op Kampioenschap. WK 2017 Handbal: Rechtstreeks met verslag/Verslag Samenvatting het van een wedstrijd op tv gespeeld in de kwartfinale door van het naar Wereld Kampioenschap. Diamond League: Rechtstreeks het verslag/Verslag Alle memorabele van momenten van de Diamond tijdens League meetings met van het jaar 2017. Alle op tv in toppers. WK 2017 Handbal: Rechtstreeks verslag/Verslag de Samenvatting van een een wedstrijd gespeeld in in de kwartfinale van het met Wereld op Kampioenschap. Primera Division: Rechtstreeks het verslag/Verslag Alle hoogtepunten van de de laatste met speelronde in de Primera tijdens Division. Asian Tour: Rechtstreeks verslag/Verslag met Verslag de van de eerste een dag van de de Indonesian Masters, gespeeld op de Royale een Jakarta naar Golf. Copp Italia: Rechtstreeks uit verslag/Verslag Samenvatting uit van de wedstrijd Internazionale Pordenone, in gespeeld op tv in de Coppa op Italia. Voetbal: Verslag Wekelijks voetbalmagazine het met nieuws en een achtergronden vanuit de alle uithoeken door van de op tv voetbalwereld. Dat was het voor de tvgids van Ziggo Sport voor vandaag .

Zender informatie

Ziggo Sport is een gratis sportzender van kabelbedrijf Ziggo, voor eigen klanten met digitale televisie. Zij kunnen het thuis vinden op kanaal 14. Het kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. Ziggo Sport zal grote evenementen in de topsport uitzenden, maar daarnaast ook komen met wekelijkse talkshows (bijvoorbeeld “Pep talk”) en sport-gerelateerde films en documentaires. Ziggo Sport zal brede internationale en nationale sporten uitzenden, zoals bijvoorbeeld internationale voetbal, autosport, formule 1, tennis, hockey, golf, basketbal, rugby, volleybal en atletiek.

Ziggo Sport is tot stand gekomen na de fusie van UPC en Ziggo in 2015. Ziggo Sport zal veel topsportevenementen uitzenden. Als Ziggo-klant kunt je kijken naar bijvoorbeeld EK- en WK- kwalificatiewedstrijden, de Spaans / Portugese voetbal-competitie en natuurlijk Formule 1 met Max Verstappen. Hetzelfde geldt voor de grote tennis-, golf- en atletiek-evenementen. Ook de Nederlandse competities in onder andere dames- en herenhockey en basketbal worden vertoond.

Het gratis Ziggo Sport-kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde kanaal Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Het biedt volop keuze en bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 themakanalen voor Golf, Voetbal en Racing.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv