TV Gids Ziggo Sport vandaag

Je vindt hier de tv gids van Ziggo Sport voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Ziggo Sport voor vandaag: NBA Basketball: Gisteren - Rechtstreeks het in verslag/Verslag Verslag van de wedstrijd in Philadelphia 76ers Orlando Magic, met gespeeld de in de in beste. 6 Nations (Samenvatting): Rechtstreeks verslag/Verslag van Samenvatting in van de wedstrijd Ierland op Wales, gespeeld in de op tv RBS 6 het Nations Championships. Round Up (herhaling): Sport een en avontuur Alle hoogtepunten met van in de wedstrijden gespeeld in uit de Premier de League zaterdag 24 februari. Met met o.a.. 6 Nations (Samenvatting): Rechtstreeks verslag/Verslag op Samenvatting van de de wedstrijd Schotland met Engeland, gespeeld in de in RBS 6 de Nations. ATP 250: Rechtstreeks verslag/Verslag de Verslag van de naar tweede halve finale de gespeeld op de Delray uit Beach Open de in uit de ATP Tour uit 250. 6 Nations (Samenvatting): Rechtstreeks verslag/Verslag Samenvatting de van de door wedstrijd Frankrijk Itali?, met gespeeld in de tijdens RBS op 6 Nations Championships. 6 Nations (Samenvatting): Rechtstreeks met verslag/Verslag Samenvatting naar van de wedstrijd in Ierland Wales, gespeeld in de van RBS 6 Nations van Championships. Dat was het voor de tvgids van Ziggo Sport voor vandaag .

Zender informatie

Ziggo Sport is een gratis sportzender van kabelbedrijf Ziggo, voor eigen klanten met digitale televisie. Zij kunnen het thuis vinden op kanaal 14. Het kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. Ziggo Sport zal grote evenementen in de topsport uitzenden, maar daarnaast ook komen met wekelijkse talkshows (bijvoorbeeld “Pep talk”) en sport-gerelateerde films en documentaires. Ziggo Sport zal brede internationale en nationale sporten uitzenden, zoals bijvoorbeeld internationale voetbal, autosport, formule 1, tennis, hockey, golf, basketbal, rugby, volleybal en atletiek.

Ziggo Sport is tot stand gekomen na de fusie van UPC en Ziggo in 2015. Ziggo Sport zal veel topsportevenementen uitzenden. Als Ziggo-klant kunt je kijken naar bijvoorbeeld EK- en WK- kwalificatiewedstrijden, de Spaans / Portugese voetbal-competitie en natuurlijk Formule 1 met Max Verstappen. Hetzelfde geldt voor de grote tennis-, golf- en atletiek-evenementen. Ook de Nederlandse competities in onder andere dames- en herenhockey en basketbal worden vertoond.

Het gratis Ziggo Sport-kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde kanaal Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Het biedt volop keuze en bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 themakanalen voor Golf, Voetbal en Racing.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv