TV Gids ZDF vandaag

Je vindt hier de tv gids van ZDF voor vandaag. We hebben de volgende programma's op ZDF voor vandaag: Der Quiz-Champion: Quiz en tijdens Spelshow, "Der Quiz Champion" een het mit Johannes B. Kerner geht weiter. uit Es een geht um alles oder naar nichts: Ein tijdens Kandidat. The Five (2): Actie, een Misdaad en Detective, het Serie, Danny uit Kenwood ist inzwischen Sergeant, het der bei der Polizei von tijdens Westbrigde op tv arbeitet. Der Jäger - Geld oder Leben: Actie, Misdaad met en naar Detective, Serie, Kings Partnerin met in der Agentur, Angela Beddoes op tv (Helen Baxendale), schickt tijdens nun een zur. SOKO Wismar: Actie, Misdaad naar en Detective, Serie, Aus in van dem Wismarer Hafenbecken op tv wird die Leiche einer jungen Frau op geborgen. een Ole. maybrit illner: Actualiteit, tijdens Talkshow, Einmal pro Woche met führt een Maybrit Illner durch op tv ihren gleichnamigen Polittalk. Mit Gästen de aus. Notruf Hafenkante: Misdaad het en Detective, Film, Serie, Rettungsassistent naar Escher soll eine door het zur Transplantation vorgesehene Niere naar in Empfang. SOKO Stuttgart: Actie, Misdaad en naar Detective, Serie, In tijdens einem van Altenheim in Stuttgart kommt op es de zu einem Mordfall. Heinz naar Kehl wird tot het im. Markus Lanz: Talkshow, van Amusement, Lifestyle, Markus Lanz van spricht in seiner Talkshow op mit seinen Gästen door über aktuelle op und. Wetter: Nieuws, van Weer. Die Rosenheim-Cops: Misdaad tijdens en Detective, Film, Serie, Während naar op tv eines Schafkopfabends der op tv Feuerwehr gibt es Feueralarm. Der Abend met op tv ist. Dat was het voor de tvgids van ZDF voor vandaag .

Zender informatie

ZDF is een grote Duitse publieke televisiezender die ook in Nederland te bekijken is. ZDF is de afkorting van Zweites Deutsches Fernsehen. De zender richt zich op een breed publiek met nieuws, detectives, komedie en meer amusement.

Bekende langlopende programma's zijn onder andere Derrick en Wetten Das. Zie voor de hele programmering de ZDF tv gids. Samen met de Britse BBC is ZDF de grootste televisieomroep van Europa.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv