TV Gids ZDF vandaag

Je vindt hier de tv gids van ZDF voor vandaag. We hebben de volgende programma's op ZDF voor vandaag: Der Samstagskrimi - Unter Verdacht: Actie, Misdaad op en Detective, Serie, de Zwei Polizisten greifen op tv einen jugendlichen Flüchtling met auf uit und bringen ihn ins op tv Heim. Rosamunde Pilcher: Flügel der Hoffnung: Quiz tijdens en Spelshow, Serie, door Drama, Der van Besuch auf der Isle of Wight tijdens wird naar für die de junge Amerikanerin Samantha een und deren. Die Bergretter: Nieuws, Film, met Serie, Drama, Für Markus op und seine Freundin uit Jasmin met endet die Fahrt im een Heißluftballon in rund um den. Father Brown: Actie, Misdaad en in de Detective, Serie, Auf einer Dioramen Vernissage van stellt de die Künstlerin Agnes de Mordszenarien für tijdens die. Der Kriminalist: Actie, Misdaad met en op tv Detective, Serie, Irina Gross, met Tänzerin und Teilhaberin een der Tanzschule op "Tanzcompany", wird auf op tv dem. Father Brown: Actie, Misdaad een en Detective, Serie, door Father op tv Brown ist ein katholischer Pfarrer, in der in nicht nur auf der uit Kanzel seine. Die Olympischen Winterspiele Pyeongchang 2018 live im ZDF: Sport, de 16. Wettkampftag. SOKO Wien: Actie, Misdaad en op Detective, Serie, van Helmuth Nowak kauft in auf einem idyllischen met Markt in naar Wien ein. Doch dann uit wird met quasi. plan b: Die Multi-Kulti-Macher: Informatief, Documentaire, in Mechelen in Belgien op tv hat etwas tijdens Außergewöhnliches vollbracht. Dort, wo naar früher nur tijdens Migranten. Kerners Köche: Informatief, Koken, de Amusement, Bei "Kerners Köche" op tv versammelt het Johannes B. Kerner vier der het besten een Köche bei sich door im. Dat was het voor de tvgids van ZDF voor vandaag .

Zender informatie

ZDF is een grote Duitse publieke televisiezender die ook in Nederland te bekijken is. ZDF is de afkorting van Zweites Deutsches Fernsehen. De zender richt zich op een breed publiek met nieuws, detectives, komedie en meer amusement.

Bekende langlopende programma's zijn onder andere Derrick en Wetten Das. Zie voor de hele programmering de ZDF tv gids. Samen met de Britse BBC is ZDF de grootste televisieomroep van Europa.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv