TV Gids ZDF vandaag

Je vindt hier de tv gids van ZDF voor vandaag. We hebben de volgende programma's op ZDF voor vandaag: ZDF-Fernsehgarten: Amusement, Andrea Kiewel het präsentiert die 21. van Ausgabe der Saison op door live vom Mainzer Lerchenberg. Letzter op tv "ZDF. Das Traumschiff: Nieuws, naar Quiz en Spelshow, Film, door Serie, Drama, Die het große Thailand Reise ist de nicht nur für de die een Passagiere ein. Kommissar Beck: Actie, op tv Misdaad en Detective, Quiz tijdens en Spelshow, Serie, Der de Journalist de Jakob Wivel op tv wird ermordet in met seiner Wohnung. ZDF-History: Kunst en Cultuur, door Geschiedenis, een Documentaire, Um tijdens seine große Liebe, die Amerikanerin naar Wallis op tv Simpson, zu heiraten,. Bares für Rares - Lieblingsstücke: Informatief, Amusement, Horst in Lichter, uit seine Experten het und Händler präsentieren und kommentieren met ihre. Wahl 2017 im ZDF - ZDF/ARD Berliner Runde: Actualiteit, Informatief, op Talkshow, Deutschland uit hat gewählt. Und gut op tv zwei Stunden nach op den de ersten Hochrechnungen. Wahl 2017 im ZDF - Bundestagswahl 2017: Actualiteit, uit Nieuws, Wird es die vierte uit Amtszeit von Angela de Merkel als van Bundeskanzlerin? op tv Oder kann SPD in Spitzenkandidat. Duell der Gartenprofis: Informatief, Quiz naar en de Spelshow, Amusement, Der eigene met Garten soll schöner op tv werden. Die het beiden Landschaftsgärtner Stefan. planet e.: Dicke Luft in den Städten: Nieuws, Wetenschap naar en tijdens Techniek, Natuur en op tv Dieren, Documentaire, Es herrscht dicke Luft het in Deutschlands Städten: het een Die. Aktion Mensch Gewinner: Informatief, Nieuws, de Magazine, "Das Wir een gewinnt", heißt een es bei der tijdens "Aktion Mensch". een Die Sendung präsentiert van die. Dat was het voor de tvgids van ZDF voor vandaag .

Zender informatie

ZDF is een grote Duitse publieke televisiezender die ook in Nederland te bekijken is. ZDF is de afkorting van Zweites Deutsches Fernsehen. De zender richt zich op een breed publiek met nieuws, detectives, komedie en meer amusement.

Bekende langlopende programma's zijn onder andere Derrick en Wetten Das. Zie voor de hele programmering de ZDF tv gids. Samen met de Britse BBC is ZDF de grootste televisieomroep van Europa.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv