TV Gids Veronica vandaag

Je vindt hier de tv gids van Veronica voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Veronica voor vandaag: Scorpion: Dramaserie, Seizoen op 4 naar Aflevering 3 Amerikaanse dramaserie. tijdens Grow a de Deer, a Female Deer. Het team op tv de redt een zwanger van hert. Hawaii Five-0: Misdaadserie, Seizoen met 7 Aflevering door 5 Amerikaanse actieserie. Ke Ku op tv 'Ana van (The Stand). Er worden wapens met gestolen, van het. Hawaii Five-0: Actieserie, Seizoen een 3 op tv Aflevering 19 Amerikaanse uit actieserie. Hoa pili (Close op Friend). Er heeft zich in opnieuw door een. Hawaii Five-0: Actieserie, op tv Seizoen 3 Aflevering 20 naar Amerikaanse actieserie. Olelo Pa'a op (The Promise). McGarrett het tijdens en Catherine gaan in op. The Last Ship: SF-dramaserie, tijdens Seizoen 1 Aflevering met 3 Amerikaanse dramaserie. Dead Reckoning. met De USS Nathan uit James krijgt te van maken met met. Disney XD: Gisteren van - Jeugdprogramma, het Kinderprogramma. Border Security: Realityreeks, tijdens Seizoen 1 Aflevering de 6 Australische realityreeks. op De Australische immigratiedienst wordt getipt met over naar een. Border Security: Realityreeks, Seizoen tijdens 1 Aflevering 10 Australische een door realityreeks. De poetsploeg vindt een in verdacht pakje uit in het de toilet. Gefopt: Komische met serie, Seizoen 1 Amerikaanse uit komische met serie (2016). Het testament van Oom het van Wally. Disney 11: Jeugdserie. door Aflevering 45. Dat was het voor de tvgids van Veronica voor vandaag .

Zender informatie

In 2003 werd de zender V8 omgedoopt in Veronica en werd de Veronica Omroep Organisatie (VOO) onderdeel van SBS Broadcasting-concern. Het huidige kanaal begon ooit als TV10 Gold en zendt nu tot 6 uur 's avonds de kinderzender Disney XD en daarna tot in de vroege ochtend Veronica-programma's uit. De VOO heeft geen aandelen meer in SBS en daarmee ook geen zeggenschap over deze zender die sinds de zomer van 2011 voor twee derde in handen is van Sanoma Media (bekend van NU.nl, Libelle, Linda, etc) en voor één derde van Talpa Media. Daarvoor was deze zender onderdeel is van ProSiebenSat.1 Media AG.

Sinds RTL 8 gelanceerd is, wil SBS graag de achtste voorkeurspositie te blijven behouden. In het logo dat rechtsboven in het beeld verschijnt op tv, is veelvuldig de 8 te zien.

TV Gids Veronica

De tv gids van Veronica op tvgids.tv wordt dagelijks rond 16:30 uur geüpdatet door onze leverancier. De tv gids van Veronica wordt ook dagelijks bijgewerkt door de reactie als het om actualiteiten gaat.