TV Gids Veronica vandaag

Je vindt hier de tv gids van Veronica voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Veronica voor vandaag: Bruce Almighty: IMDB * in 6.7 - Komedie, op Bruce Nolan werkt als op uit nieuwsreporter voor de lokale van televisie. Na uit een helse dag op tijdens het werk wordt hij heel het boos een op God. naar God besluit Bruce op tv een bezoek te brengen en tijdens geeft het hem voor één week al een zijn krachten. Op die met manier op tv wil. The Bucket List: IMDB uit * 7.4 - Tragikomedie: Miljonair het met Edward en automonteur Carter zijn op tv beiden door terminale pati?nten die in tijdens het ziekenhuis op dezelfde het kamer komen te tijdens liggen. Allebei willen ze met nog een de aantal door zaken ondernemen voor op tv ze sterven. Ze besluiten een het ziekenhuis. Utopia: Reality-show, Seizoen een 4 Nederlandse realityreeks: naar Een groep de van vijftien mensen zegt het uit huidige leven naar vaarwel met en bouwt. Astro TV: Magazine, Astrologisch op tv programma waarin kijkers op live advies krijgen van in verschillende astrologen: Programma uit met waarin. Disney XD: Jeugdprogramma, het Kinderprogramma. Dat was het voor de tvgids van Veronica voor vandaag .

Zender informatie

In 2003 werd de zender V8 omgedoopt in Veronica en werd de Veronica Omroep Organisatie (VOO) onderdeel van SBS Broadcasting-concern. Het huidige kanaal begon ooit als TV10 Gold en zendt nu tot 6 uur 's avonds de kinderzender Disney XD en daarna tot in de vroege ochtend Veronica-programma's uit. De VOO heeft geen aandelen meer in SBS en daarmee ook geen zeggenschap over deze zender die sinds de zomer van 2011 voor twee derde in handen is van Sanoma Media (bekend van NU.nl, Libelle, Linda, etc) en voor één derde van Talpa Media. Daarvoor was deze zender onderdeel is van ProSiebenSat.1 Media AG.

Sinds RTL 8 gelanceerd is, wil SBS graag de achtste voorkeurspositie te blijven behouden. In het logo dat rechtsboven in het beeld verschijnt op tv, is veelvuldig de 8 te zien.

TV Gids Veronica

De tv gids van Veronica op tvgids.tv wordt dagelijks rond 16:30 uur geüpdatet door onze leverancier. De tv gids van Veronica wordt ook dagelijks bijgewerkt door de reactie als het om actualiteiten gaat. 

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv