TV Gids Veronica vandaag

Je vindt hier de tv gids van Veronica voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Veronica voor vandaag: Braveheart: Gisteren een - IMDB * 8.4 van - Historisch drama, Amerikaans door historisch drama: Aan naar het einde met van tijdens de dertiende eeuw maakt de tirannieke uit Engelse uit koning Edward de Stelt zich naar op meester van de uit Schotse troon en installeert de een schrikbewind. Het in Schotse volk tijdens wordt. Pawn Stars: Realityreeks, in Seizoen 12 Aflevering 7 in Realityreeks met over de familie tijdens Harrison, de eigenaars door van een pandjeswinkel in op Las. Astro TV: Magazine, Astrologisch op tv magazine. Disney XD: Jeugdprogramma, van Kinderprogramma. Dat was het voor de tvgids van Veronica voor vandaag .

Zender informatie

In 2003 werd de zender V8 omgedoopt in Veronica en werd de Veronica Omroep Organisatie (VOO) onderdeel van SBS Broadcasting-concern. Het huidige kanaal begon ooit als TV10 Gold en zendt nu tot 6 uur 's avonds de kinderzender Disney XD en daarna tot in de vroege ochtend Veronica-programma's uit. De VOO heeft geen aandelen meer in SBS en daarmee ook geen zeggenschap over deze zender die sinds de zomer van 2011 voor twee derde in handen is van Sanoma Media (bekend van NU.nl, Libelle, Linda, etc) en voor één derde van Talpa Media. Daarvoor was deze zender onderdeel is van ProSiebenSat.1 Media AG.

Sinds RTL 8 gelanceerd is, wil SBS graag de achtste voorkeurspositie te blijven behouden. In het logo dat rechtsboven in het beeld verschijnt op tv, is veelvuldig de 8 te zien.

TV Gids Veronica

De tv gids van Veronica op tvgids.tv wordt dagelijks rond 16:30 uur geüpdatet door onze leverancier. De tv gids van Veronica wordt ook dagelijks bijgewerkt door de reactie als het om actualiteiten gaat. 

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv