TV Gids Spike vandaag

Je vindt hier de tv gids van Spike voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Spike voor vandaag: World Fighting League MMA: tijdens . American Grit: op Amusement. American Grit: het Amusement. Bellator Kickboxing: met . Martha & Snoop's potluck Dinner Party: Culinair op programma. American Grit: uit Amusement. Lip sync battle: het Amusement. Bar rescue: tijdens Realityprogramma. Bar rescue: door Realityprogramma. Ghost Adventures: van Realityserie. Dat was het voor de tvgids van Spike voor vandaag .

Zender informatie

Spike is van origine een Amerikaanse televisie-zender, die vooral een programmering heeft die is gericht op een mannelijk publiek.

De tv gids van Spike staat vol grensverleggende, ambitieuze programma's die het randje opzoeken. De meest populaire shows van de zender zijn: Ink Master, Lip Sync Battle en Bellator MMA. Programma's van Nederlandse bodem zijn onder meer Gamekings en de realityserie rondom de Helmondse kickbokskampioen Nieky Holzken.

Spike bekijk je bij Ziggo 24 uur per dag op kanaal 16 en KPN zendt vanaf 21:00 uur uit op kanaal 13. Bekijk hier de hele tv gids.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv