TV Gids Spike vandaag

Je vindt hier de tv gids van Spike voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Spike voor vandaag: Ghost Adventures: Realityserie Zak door en z'n team worden uit gevraagd om op een kwade in geest te verdrijven die op tv de op bediening van de uit Palace Saloon in. Ink master: Realityserie De beste op tatoe?erders van Amerika een strijden om de tijdens op tv titel 'Ink master'.In de eerste Peck tijdens vs op Nunez kent naar de. Face off: Talentenjacht 'Face tijdens off' is een uit afvalrace uit over de wereld van special op tv effectsgrimeurs en hun onbegrensde de op verbeelding,. Ink master: Realityserie op De beste tatoe?erders van Amerika door strijden het om de titel 'Ink naar master'.De lat ligt hoog tijdens als de het artiesten naar de. Ghost Adventures: naar . Bellator: Sportprogramma Bellator MMA naar is de koploper naar in de in Mixed Martial Arts wereld, de waarin de beste van vechters wereldwijd te met met zien. Ink master: Realityserie De tijdens beste door tatoe?erders van Amerika door strijden om de titel het 'Ink master'.De overgebleven uit artiesten werken in in. Ink master: Realityserie De beste tijdens tatoe?erders van Amerika tijdens strijden om van de titel 'Ink master'.De in tijdens competitie is feller dan ooit nu met door er. Lip sync battle: Amusement uit Amerikaanse celebrities playbacken op tv op ludieke het wijze tegen elkaar.Anne Hathaway neemt het op met op tegen Emily. Lip sync battle: Amusement Amerikaanse celebrities op playbacken op ludieke in wijze tegen het elkaar.Anna Kendrick neemt een het een op tegen John. Dat was het voor de tvgids van Spike voor vandaag .

Zender informatie

Spike is van origine een Amerikaanse televisie-zender, die vooral een programmering heeft die is gericht op een mannelijk publiek.

De tv gids van Spike staat vol grensverleggende, ambitieuze programma's die het randje opzoeken. De meest populaire shows van de zender zijn: Ink Master, Lip Sync Battle en Bellator MMA. Programma's van Nederlandse bodem zijn onder meer Gamekings en de realityserie rondom de Helmondse kickbokskampioen Nieky Holzken.

Spike bekijk je bij Ziggo 24 uur per dag op kanaal 16 en KPN zendt vanaf 21:00 uur uit op kanaal 13. Bekijk hier de hele tv gids.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv