TV Gids Spike vandaag

Je vindt hier de tv gids van Spike voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Spike voor vandaag: Ink master: Realityserie De beste in tatoe?erders van Amerika op strijden om de uit naar titel 'Ink master'. Face off: Talentenjacht de 'Face off' is een op tv afvalrace naar over de wereld van naar special effectsgrimeurs en van hun onbegrensde op verbeelding,. Midnight, Texas: Dramaserie In het van kleine van afgelegen stadje Midnight de is normaal zijn vreemd en een is niemand wie met hij lijkt tijdens te zijn. op tv Er lopen. Bar rescue: Realityprogramma Jon Taffer tijdens reist naar heel Amerika een door langs de uit meest kansloze caf?s. Hij en zijn met experts krijgen te de in maken. Bellator: Sportprogramma Bellator MMA het is de koploper het in de tijdens Mixed Martial Arts naar wereld, waarin de beste door vechters wereldwijd te het door zien. Lip sync battle: Amusement tijdens Amerikaanse celebrities playbacken op op ludieke wijze tegen elkaar.Alison het Brie naar neemt het de op tegen Will op Arnett.. Lip sync battle: Amusement Amerikaanse celebrities op tv playbacken in op ludieke wijze tegen elkaar.Justin van Bieber het en Deion Sanders door strijden. Lip sync battle: Amusement uit Amerikaanse celebrities playbacken op de ludieke met wijze tegen elkaar.Derek Hough uit neemt het op tegen op tv Julianne. Lip sync battle: Amusement Amerikaanse celebrities van playbacken op door ludieke wijze tegen uit elkaar.Queen op tv Latifah neemt het op met tegen Marlon. Lip sync battle: Amusement Amerikaanse op tv celebrities playbacken op ludieke tijdens het wijze tegen elkaar.Salt neemt het op op tegen naar Pepa. Land op van. Dat was het voor de tvgids van Spike voor vandaag .

Zender informatie

Spike is van origine een Amerikaanse televisie-zender, die vooral een programmering heeft die is gericht op een mannelijk publiek.

De tv gids van Spike staat vol grensverleggende, ambitieuze programma's die het randje opzoeken. De meest populaire shows van de zender zijn: Ink Master, Lip Sync Battle en Bellator MMA. Programma's van Nederlandse bodem zijn onder meer Gamekings en de realityserie rondom de Helmondse kickbokskampioen Nieky Holzken.

Spike bekijk je bij Ziggo 24 uur per dag op kanaal 16 en KPN zendt vanaf 21:00 uur uit op kanaal 13. Bekijk hier de hele tv gids.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv