TV Gids Spike vandaag

Je vindt hier de tv gids van Spike voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Spike voor vandaag: Bellator: Sportprogramma met Bellator MMA is de een koploper in de Mixed naar Martial uit Arts wereld, waarin de beste van vechters tijdens wereldwijd te met zien. Ink Master Angels: Realityserie In het de Lone Star de staat wonen goede naar kandidaten door die strijden om de een plek in Ink uit Master. Een een Angel. Face off: Talentenjacht 'Face uit off' is een afvalrace uit over op tv de wereld van special effectsgrimeurs van en hun naar onbegrensde de verbeelding,. Kingdom: Comedyserie met Tragikomische serie over een sympathieke tijdens advocaat met in een pittoresk de kuststadje die mensen een helpen. Lip sync battle: Amusement Amerikaanse celebrities op tv playbacken op de ludieke wijze tegen op tv elkaar.Michael Strahan neemt het op tv op tegen op tv Hoda. Kingdom: Comedyserie Tragikomische serie een over een in sympathieke in advocaat in een het pittoresk kuststadje die mensen met helpen. Bar rescue: Realityprogramma de Jon Taffer reist heel Amerika van het door langs de meest kansloze caf?s. met Hij en in zijn experts krijgen te het met maken. Lip sync battle: Amusement met Amerikaanse celebrities een playbacken op ludieke tijdens wijze tegen elkaar.Josh Gad en Kaley het Cuoco strijden tijdens tegen. Lip sync battle: Amusement Amerikaanse celebrities uit playbacken op in ludieke wijze tegen elkaar.Common naar neemt uit het op tegen op John Legend. de Jaar. Lip sync battle: Amusement door Amerikaanse celebrities playbacken op ludieke met wijze tegen van elkaar.Gabriel Iglesias en Randy op tv Couture van strijden. Dat was het voor de tvgids van Spike voor vandaag .

Zender informatie

Spike is van origine een Amerikaanse televisie-zender, die vooral een programmering heeft die is gericht op een mannelijk publiek.

De tv gids van Spike staat vol grensverleggende, ambitieuze programma's die het randje opzoeken. De meest populaire shows van de zender zijn: Ink Master, Lip Sync Battle en Bellator MMA. Programma's van Nederlandse bodem zijn onder meer Gamekings en de realityserie rondom de Helmondse kickbokskampioen Nieky Holzken.

Spike bekijk je bij Ziggo 24 uur per dag op kanaal 16 en KPN zendt vanaf 21:00 uur uit op kanaal 13. Bekijk hier de hele tv gids.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv