TV Gids SBS 9 vandaag

Je vindt hier de tv gids van SBS 9 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op SBS 9 voor vandaag: Ocean's Twelve: Gisteren het - IMDB * uit 6.5 - tijdens Misdaadkomedie, Amerikaanse misdaadkomedie: Terry op Benedict is van woedend omdat Danny Ocean hem geld op op tv afhandig heeft gemaakt. Hij dreigt met met geweld als van dit bedrag met niet binnen twee weken met met rente met wordt terugbetaald. Ocean met reist. Hart van Nederland: Nieuwsuitzending, Aflevering op 173 uit Nieuws. AstroTV: Magazine, Astrologisch een magazine. Tommy Teleshopping: tijdens Homeshoppingprogramma. Dat was het voor de tvgids van SBS 9 voor vandaag .

Zender informatie

SBS 9 is een Nederlandse commerciële omroep met een vrouwelijke doelgroep, die in 2015 van start ging. De zender is onderdeel van SBS Broadcasting. SBS 9 richt zich vooral op vrouwen en doet dat door het uitzenden van tv-series, films en herhalingen van SBS 6, NET 5 en in mindere mate Veronica. Bekijk hier de SBS 9 tv gids om te zien welke programma's worden uitgezonden.

De live-uitzendingen van Hart van Nederland en Shownieuws zijn op SBS9 te zien wanneer op SBS 6 Champions League voetbal wordt uitgezonden. Dit wordt duidelijk aangekondigd in de tv gids.