TV Gids RTL Z vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL Z voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL Z voor vandaag: Z Doc: Meevliegen Met De Piloten Van easyJet: Documentaire waarin easyJet op tv op piloten in spe worden gevolgd. van We kijken mee tijdens met de trainingen door die ze tijdens krijgen en het we. Z Doc: Noord Korea - De Moord Op Kim Jong-nam: Documentaire over de in moord op door Kim Jong van nam, de naar halfbroer van de Noord Koreaanse de dictator Kim Jong op un. tijdens Op 13 februari. Z Doc: Megastorm Aftermath: Documentaire naar over superstorm Sandy, die een eind oktober 2012 het een spoor van met vernieling achterliet in het met Caribisch van gebied. Z Doc: Op Reis Door Turkije: Reizen, Documentaire, door Documentaire op tv waarin Simon Reeve de wordt gevolgd tijdens op zijn reis door Turkije. in Hij leert veel door over. Z Doc: Meevliegen Met De Piloten Van easyJet: Documentaire waarin met easyJet piloten in door spe worden tijdens gevolgd. We kijken mee tijdens in een de trainingen die van ze krijgen en een we. Z Doc: De Superrijken En De Rest: Documentaireserie een waarin de Britse journalist het Jacques Peretti op tv onderzoekt wat op de invloed is van de vele door het superrijken in. Z First: Actualiteit, naar Nieuws, Nieuwsbulletin van met updates van het algemene het en financieel op tv economische nieuws en op tv een (vooruit)blik. Undercover Boss: Nieuws, Reality, Documentaire, naar uit Amerikaanse realityserie waarin directieleden undercover het gaan in hun de eigen bedrijf. met Ze. RTL Nieuws: Actualiteit, op tv Nieuws, Dagelijks het laatste tijdens nieuws met uit binnen en buitenland. met Voor nog op tv meer nieuws kunt u op ook. Z Doc: Megastorm Aftermath: Documentaire het over superstorm op Sandy, die eind oktober 2012 een met spoor van vernieling op tv achterliet uit in het in Caribisch gebied. Dat was het voor de tvgids van RTL Z voor vandaag .

RTL Z

Zender informatie

RTLZ is een Nederlandse commerciële televisiezender, en een onderdeel van het RTL Nederland. Het is vooral gericht op een zakelijk en nieuws-minded publiek. Er zijn doorlopend nieuws-uitzendingen en ook extra journaals worden hier getoond.


Daarnaast zijn er documentaires, interviewprogramma's en tech-magazines te zien op het tv-kanaal van RTL Z. Zie voor de hele programmering de tv-gids.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv