TV Gids RTL 7 gisteren

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor gisteren. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor gisteren: Cobra 11: Gisteren in - Misdaadserie, Seizoen 17 met Aflevering 9 tijdens Duitse misdaadserie. Engel des Todes in (part uit 1). Na op tv jarenlang met elkaar. Buitengewoon Bizar: Gisteren - van Docusoap, Seizoen naar 7 Aflevering 6 tijdens Realityreeks. Cobra 11: Gisteren door - Misdaadserie, Seizoen tijdens 17 Aflevering 11 een Duitse misdaadserie. een Ohne Gewissen. Een een misdadiger dreigt met door een. Cobra 11: Gisteren - Misdaadserie, van uit Seizoen 17 Aflevering 10 tijdens Duitse misdaadserie. Engel in des Todes (part 2). Na een jarenlang de met. Hollandse Kanjers: Gisteren - door Homeshoppingprogramma. tijdens Homeshopping. Idioten Op De Weg: Gisteren op tv - Reality-show, Seizoen met 4 Aflevering 6 door Nederlandse realityreeks. in Het gaat regelmatig helemaal mis, op tv doordat. Stop! Politie: Gisteren - Docusoap, op tv Seizoen het 3 Aflevering 58 met Realityreeks over door de mensen van op de verkeerspolitie. Vierentwintig uur het per. Ice Road Truckers: Gisteren - Realityreeks, een Seizoen het 8 Aflevering 12 Canadees Amerikaanse van tijdens realityreeks. GT Endurance Series - Frankrijk: Gisteren - naar Autosport, naar Seizoen 4 Aflevering 4 in Verslag van de door GT Endurance door Series. Frankrijk. Verslag van uit de derde op ronde.. Hollandse Kanjers: Gisteren met - Homeshoppingprogramma. naar Homeshopping. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor gisteren .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.