TV Gids RTL 7 gisteren

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor gisteren. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor gisteren: UEFA Europa League Olympique Lyon - Apollon Limasol: Eergisteren op tv - Voetbal, Liveverslag van van Olympique Lyon Apollon op tv Limasol in door de groepsfase van de UEFA op Europa uit League. Live EL: Lazio - Vitesse: Eergisteren - op tv Voetbal, Live verslag uit van Lazio Vitesse in in de naar groepsfase van de door UEFA Europa een League. Het Europese in avontuur. UEFA Europa League Nabeschouwing: Eergisteren - Voetbal, naar Seizoen uit 1 Aflevering 5 Nabeschouwing met op de op tv gespeelde wedstrijden uit in de UEFA Europa door League. UEFA Europa League Voorbeschouwing: Eergisteren - op Voetbal, Seizoen 3 Aflevering naar 5 Voorbeschouwing op van de wedstrijden tijdens in de UEFA van Europa in League. UEFA Europa League Samenvattingen: Eergisteren - naar Voetbal, op Seizoen 16 Aflevering door 5 Samenvattingen van de gespeelde tijdens wedstrijden in de het UEFA Europa tijdens League. Jeffrey Herlings - Rise Of The Bullet: Gisteren - Sportdocumentaire, met Seizoen 1 op tv Aflevering 1 Documentaire: tijdens Jeffrey het is de afgelopen seizoenen van drie keer. Flodder: Eergisteren - Komische tijdens serie, Seizoen 2 een Aflevering 11 van Nederlandse door komische serie: Ontvoerd: de Na een ruzie met Ma het loopt. The King Of Queens: Eergisteren - op tv Komische serie, Seizoen 8 een Aflevering 19 uit Amerikaanse komische een serie: Emotional rollercoaster: het Arthur laat. Flodder: Eergisteren uit - Komische serie, Seizoen 1 een Aflevering in 3 Nederlandse van komische serie: Verkiezingen: in De. Nachtlounge: Gisteren - Homeshoppingprogramma: een de Homeshopping. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor gisteren .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv