TV Gids RTL 7 gisteren

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor gisteren. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor gisteren: Hitman: Gisteren in - IMDB uit * 6.3 - Actiethriller: Agent 47 van op is opgeleid tot professioneel huurmoordenaar. door Hij tijdens wordt beschouwd als de op tv beste in zijn de vak vanwege in zijn uitzonderlijke koelbloedigheid en dodelijke een precisie. in Zijn leven verandert op tv drastisch wanneer hij. World Matchplay: Gisteren naar - Darts, Seizoen 6 tijdens Aflevering 4 naar Darts: Verslag van de naar World een Matchplay, dat na het WK tijdens het langst op door de een kalender. Idioten op de weg: Gisteren - Realityreeks, van naar Seizoen 3 Aflevering 11 Realityserie van over in de meest bizarre en gevaarlijke situaties tijdens op de door weg:. Everybody Loves Raymond: Gisteren - Komische met serie, van Seizoen 6 Aflevering 21 Amerikaanse uit komische door reeksEverybody Loves Raymond: The door first tijdens six. Nachtlounge: Gisteren - het HomeshoppingprogrammaHomeshopping. Stop! Politie: Gisteren het - Realityreeks, tijdens Seizoen 1 Aflevering 71 Realityreeks in over het werk van door door de verkeerspolitie: Vierentwintig een uur. The King Of Queens: Gisteren in - Komische serie, Seizoen met 5 Aflevering 2 Amerikaanse door komische reeks: van Window pain: De Heffernans op door hebben nieuwe. Lekker snugger: Gisteren de - Komische show, Seizoen 3 de Aflevering van 8 Komisch programma vol met van bloopers en hilarische de op tv internetfilmpjes. Flodder: Gisteren op tv - Komische serie, op Seizoen 1 Aflevering naar 8 Nederlandse komische het serie: Latin lover (deel 2): met Johnnies tijdens vriend. Bezopen bestuurders: Gisteren uit - Docusoap, Seizoen 5 op Aflevering 8 Realityserie over tijdens de verkeerspolitie de in de strijd met tegen bestuurders op tv onder. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor gisteren .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv