TV Gids RTL 7 gisteren

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor gisteren. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor gisteren: A Fistful of Dynamite: Gisteren - IMDB op * 7.7 - door Western, door Italiaanse western: Mexico anno tijdens 1913. Het van land is verscheurd door met een hevige in burgeroorlog tussen de het regeringstroepen van generaal Victoriano met Huerta en door de rebellen van Pancho de Villa. Deze laatsten in komen op voor met rechten. Live Darts: Premier League Rotterdam: Gisteren uit - Darts, Vanavond en door morgenavond vindt het de Premier League Darts op plaats in Rotterdam Ahoy. met Naast de naar Nederlandse. Hollandse Kanjers: Gisteren door - Homeshoppingprogramma: een Homeshopping. Idioten op de weg: Gisteren - tijdens Docusoap, in Seizoen 2 Aflevering 33 Realityserie door over de meest bizarre uit en gevaarlijke met situaties naar op de weg. Highway Thru Hell: Gisteren door - Realityreeks, Seizoen 1 door Aflevering 7 Canadese naar realityreeks: Family door business. Married With Children: Gisteren door - Komische serie, Seizoen met 6 naar Aflevering 11 Amerikaanse komische de serie over het leven van het schoenenverkoper door Al. Flodder: Gisteren - naar Komische het serie, Seizoen 2 Aflevering 3 Nederlandse uit komische op serie: De afrekening: Terwijl met de de familie druk. Married With Children: Gisteren - Komische de serie, naar Seizoen 6 op tv Aflevering 10 Amerikaanse komische serie van over het leven van uit tijdens schoenenverkoper Al. Flodder: Gisteren - Komische op serie, Seizoen de 2 Aflevering 2 Nederlandse door komische serie: In in de ring: Wanneer een een Johnnie en zoon naar Kees. New Girl: Gisteren naar - Komische door serie, Seizoen 4 Aflevering 6 een Amerikaanse komische van serie: Background check: in Als onderdeel door van. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor gisteren .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv