TV Gids RTL 7 gisteren

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor gisteren. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor gisteren: World Boxing Series: Nieky Holzken - Callum Smith: Gisteren tijdens - Gevechtssport, Live op tv verslag van de van tweede halve finale van de de World Boxing Super met naar Series in het. Cobra 11: Gisteren op tv - Misdaadserie, Seizoen tijdens 19 Aflevering 1 Duitse de misdaadserie: van Revolution (part 1). Game Of Thrones: Gisteren - Dramaserie, op tv Seizoen 4 met Aflevering 8 van Amerikaanse dramaserie: Westeros is uit de balans door The van een Red Wedding: de. Cobra 11: Gisteren - de Misdaadserie, het Seizoen 19 Aflevering 2 Duitse misdaadserie: de Revolution (part de 2). Idioten op de weg: Gisteren met - Realityreeks, Seizoen 1 door Aflevering 39 een Realityreeks over de uit meest bizarre uit en gevaarlijke situaties op de de weg:. Arctic Challenge: Gisteren - Autosport, in Seizoen 2 Aflevering in 3 Autosport: De door teams rijden op tv een prachtige route door op Noorwegen en het Zweden.. Hollandse Kanjers: Gisteren het - Homeshoppingprogramma: een Homeshopping. Stop! Politie: Gisteren tijdens - Docusoap, in Seizoen 3 Aflevering 22 met Realityreeks over de mensen van naar de verkeerspolitie: op tv Vierentwintig uur op tv per. Ice Road Truckers: Gisteren tijdens - Realityreeks, Seizoen door 7 Aflevering 10 Amerikaanse realityreeks het over de truckers op de tijdens Dalton Highway. Autovisie TV: Gisteren door - Automagazine, Seizoen een 1 Aflevering 3 Autoprogramma door voor de gepassioneerde autoliefhebber: van Autoprogramma naar voor. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor gisteren .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv