TV Gids RTL 7 gisteren

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor gisteren. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor gisteren: Special Forces: Een Week In De Hel: Gisteren door - Docusoap, Seizoen van 1 Aflevering 4 Documentairereeks: Om tijdens een toegelaten te worden tot naar een speciale eenheid, van moet. Shirtje Ruilen: Gisteren - Sportpraatprogramma, met met Seizoen 1 Aflevering een 4 Talkshow waarin uit (oud )voetballers terugblikken op de een truitjes. Voetbal Inside: Gisteren het - Sportpraatprogramma, Seizoen 6 Aflevering op tv 14 Talkshow waarin op tv de de laatste ontwikkelingen tijdens op de voetbalvelden. Burn Notice: Gisteren - uit Misdaadserie, in Seizoen 7 Aflevering naar 4 Amerikaanse misdaadserie: van Brothers in arms: het Michael, Sam en met Jesse. Stop! Politie: Gisteren - een Docusoap, Seizoen 3 Aflevering uit 82 in Realityreeks over de op tv mensen van de een verkeerspolitie: Vierentwintig uit uur per. Flodder: Gisteren - Komische op tv serie, Seizoen tijdens 4 Aflevering 7 met Nederlandse komische serie: Vriezen een en van dooien: Gus heeft nog naar een op tv pak. Idioten Op De Weg: Gisteren uit - Reality-show, Seizoen 4 Aflevering naar met 20 Realityreeks: Realityserie over de tijdens meest bizarre in en gevaarlijke. Everybody Loves Raymond: Gisteren - Komische op tv serie, uit Seizoen 8 tijdens Aflevering 16 Amerikaanse komische serie: Security: de Robert probeert een zijn. Bezopen Bestuurders: Gisteren tijdens - Reality-show, de Seizoen 9 Aflevering 6 Britse uit realityreeks: Realityserie uit waarin de verkeerspolitie de wordt. Flodder: Gisteren in - Komische serie, op Seizoen 2 Aflevering 10 Nederlandse met op komische serie: Familie Klikspaan: op tv Johnnie wordt door op tv de. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor gisteren .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv