TV Gids RTL 7 eergisteren

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor eergisteren: The Librarian III, Curse Of The Judas Chalice: 20/06 - in IMDB * van 6.5 - Avonturenfilm, Amerikaanse tv in naar avonturenfilm: Bibliothecaris en avonturier in Flynn Carsen naar gaat op een gevaarlijke missie om een de historische Kelk naar van Judas op terug te vinden. Onderweg de krijgt hij hulp in van de in mysterieuze Simone tijdens Renoire,. Snakes On A Train: 20/06 - door IMDB * op tv 2.3 - Horrorfilm: Een met jonge vrouw heeft door een een in vloek slangen in uit haar maag. Langzaamaan eten die het haar naar vanbinnen op. Ze tijdens moet vanuit Mexico naar Los het Angeles om naar de het vloek te laten opheffen door op een naar sjamaan. Met nog van een paar uur te in leven,. Buitengewoon Bizar: Eergisteren - Docusoap, op tv de Seizoen 7 Aflevering 8 op tv Realityreeks. Stop! Politie Nieuw-Zeeland: 20/06 - Docusoap, tijdens Seizoen 7 Aflevering een 1 Realityserie waarin naar de tijdens verkeerspolitie van Nieuw tijdens Zeeland wordt naar gevolgd. Hollandse Kanjers: Eergisteren - Homeshoppingprogramma. van met Homeshopping. Flodder: 20/06 - Komische op tv serie, Seizoen 1 door Aflevering 2 een Nederlandse het komische serie. Soldaat Kees. Zoon Kees van krijgt een van oproep. Idioten Op De Weg: 20/06 - Reality-show, met Seizoen 4 van Aflevering 3 in Nederlandse realityreeks. Het gaat regelmatig uit met helemaal mis, doordat op niet. Lekker snugger: 20/06 door - Komische show, Seizoen 4 op tv Aflevering 5 naar Komisch programma vol de met bloopers en hilarische op tv naar internetfilmpjes. Flodder: 20/06 - met Komische de serie, Seizoen 1 Aflevering naar 1 Nederlandse komische een serie. Korte metten. naar Via een list proberen in de. Fresh Off The Boat: 20/06 het - Komische serie, Seizoen het 1 Aflevering 8 Amerikaanse door komische op serie. Phillip Goldstein. Eddie naar probeert van vrienden. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor eergisteren .

RTL 7

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.