TV Gids RTL 7 eergisteren

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor eergisteren: Mission: Impossible: Eergisteren - IMDB het * 7.1 met - Actiethriller, een Amerikaanse actiethriller: Jim Phelps en het zijn op eliteteam bereiden in Praag een van in minutieus plan voor om het een computerschijf met de tijdens namen uit van Amerikaanse spionnen naar uit handen van de de vijand te op tv houden. Het team,. World Boxing Super Series: Dorticos Vs. Kudryashov: Eergisteren met - Gevechtssport, Seizoen 1 Aflevering op tv 6 Liveverslag op tv van het het cruisergewichtgevecht tussen Yunier naar Dorticos en. A1 World Combat Cup: Eergisteren - Sportprogramma, het Seizoen het 1 Aflevering 3 Gevechtssport: Verslag uit van met de World van Combat Cup. Dit op is een. RTL GP Magazine: Eergisteren het - Automagazine, Seizoen op 2 Aflevering 3 Informatief door programma op met markante mannen, met spectaculaire auto's en. RTL Autowereld: Eergisteren door - Automagazine, uit Seizoen 31 Aflevering 4 in Magazine met het een laatste autonieuws. Politie op je hielen: Eergisteren - met Realityreeks, uit Seizoen 7 Aflevering 8 Realityreeks de over van de snelste en gevaarlijkste een politieachtervolgingen. Motocross: Eergisteren - Autosport, een Seizoen op tv 4 Aflevering het 15 Verslag wereldkampioenschap motocross: op Nederland: Verslag van in de. Business Class: Eergisteren - op Praatprogramma met over de actualiteit, Seizoen 24 een Aflevering 3 Praatprogramma over op met de economische en. Business Class: Eergisteren - Praatprogramma in op tv over de actualiteit, Seizoen 24 met Aflevering de 3 Praatprogramma over de economische het en. Autovisie TV: Eergisteren - Automagazine, op tv de Seizoen 1 Aflevering 1 Autoprogramma voor de de gepassioneerde autoliefhebber: in tijdens Autoprogramma. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor eergisteren .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv