TV Gids RTL 7 eergisteren

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor eergisteren: World Matchplay: 23/07 - Darts, door Seizoen de 6 Aflevering 2 met Darts: Verslag van de World van Matchplay, dat op tv na het het WK het langst op de door naar kalender. World Matchplay: 23/07 tijdens - Darts, Seizoen een 6 Aflevering de 3 Darts: Verslag van de World uit Matchplay, op tv dat na het op tv WK het uit langst op de naar kalender. RTL 7 Tour Du Jour: 23/07 het - Sportpraatprogramma, Seizoen een 6 Aflevering 24 Wielertalkshow vanuit tijdens op de haven van Breda met Wilfred een Genee een en. Mille Miglia: 23/07 in - Autosport, Seizoen 2 in Aflevering 1 Verslag in van een de dit jaar verreden Mille Miglia, het een endurancerace in op de Italië. WTCC - Argentinië: 23/07 het - Autosport, Seizoen van 11 Aflevering op 6 Touring Cars: met Argentinië: De enige race naar in Zuid met Amerika van het WTCC op tv wordt. Supercar Challenge - Zolder: 23/07 - met Autosport, Seizoen op 4 Aflevering 6 door Autosport: Zolder: Verslag een van de Supercar het Challenge vanaf op het circuit van. Motocross: 23/07 - Autosport, uit Seizoen 4 Aflevering uit 6 met Verslag wereldkampioenschap in motocross: Frankrijk: Voor de negende op ronde naar van. Autocross - Rosmalen: 23/07 - de Autosport, Seizoen van 3 Aflevering 3 Autosport: Rosmalen: het Verslag uit van de derde ronde een van het het seizoen vanuit. RTL 7 Tour Du Jour: 23/07 - naar Sportpraatprogramma, Seizoen 6 Aflevering tijdens 24 een Wielertalkshow vanuit uit de haven van Breda met een Wilfred Genee een en. Motocross: 23/07 naar - Autosport, Seizoen 4 tijdens Aflevering 7 Verslag wereldkampioenschap de een motocross: Rusland: Vlakbij naar de Zwarte Zee de ligt. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor eergisteren .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv