TV Gids RTL 7 eergisteren

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor eergisteren: Nova Zembla: Eergisteren met - IMDB * 5.8 met - Historisch drama, naar Nederlands historisch drama: Amsterdam, op 16de uit eeuw. Gerrit het de Veer is dolverliefd op Catherina, een een de knappe dochter van dominee Petrus op Plancius, naar voor wie hij als het assistent werkt. Om Plancius naar naar te bewijzen dat. The Way Back: Eergisteren - een IMDB een * 7.3 - Avonturenfilm, Avontuurlijk drama: door 1940. Valka, Janusz, van op tv Smith en hun een vier reisgenoten vormen een groep van van dappere gevangenen uit die ontsnapt op zijn uit op tv een Siberisch Sovjet werkkamp. een Nadat het hen het gelukt is weg te glippen uit een uit. Hollandse Kanjers: Eergisteren in - Homeshoppingprogramma: van Homeshopping. Stop! Politie Nieuw-Zeeland: Eergisteren - naar Docusoap, Seizoen 10 naar Aflevering 5 op Realityserie. Highway Thru Hell: Eergisteren - van Realityreeks, op Seizoen 2 Aflevering 1 naar Canadese realityreeks: Welcome in to winter: De winter uit daalt neer naar over. Idioten op de weg: Eergisteren - in Docusoap, uit Seizoen 2 Aflevering 38 Realityserie over uit de naar meest bizarre en gevaarlijke op tv situaties tijdens op de weg. Hollandse Kanjers: Eergisteren - Homeshoppingprogramma: met met Homeshopping. Flodder: Eergisteren - Komische met in serie, Seizoen 2 in Aflevering 11 Nederlandse in komische serie: Ontvoerd: Na een op ruzie met met Ma loopt. Flodder: Eergisteren de - Komische met serie, Seizoen 2 Aflevering 10 Nederlandse van op tv komische serie: Familie Klikspaan: Johnnie wordt het het door. Married With Children: Eergisteren - Komische een serie, Seizoen uit 6 Aflevering 18 Amerikaanse naar komische serie over het het het leven van schoenenverkoper op Al. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor eergisteren .

RTL 7

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.