TV Gids RTL 7 eergisteren

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor eergisteren: Edge Of Darkness: 21/01 - naar IMDB de * 6.6 - Misdaadthriller, in Brits Amerikaanse misdaadthriller: door Thomas Craven, een oudgediende op op de afdeling door moordzaken in van Boston, krijgt op onverwacht bezoek van zijn een 24 jarige dochter Emma. een Ze is nauwelijks uit gearriveerd wanneer naar een. Dakar 2018: 21/01 van - Autosport, Seizoen 16 van Aflevering 16 Verslag van in in de 40ste editie van de legendarische door een Dakar woestijnrally: In. Idioten op de weg: 21/01 op - Realityreeks, Seizoen 1 uit Aflevering 31 Realityreeks over op de meest bizarre het en van gevaarlijke situaties het op de weg:. Dakar 2018: 21/01 in - Autosport, Seizoen 16 Aflevering op tv 15 Verslag van op een de 40ste editie van de naar legendarische op tv Dakar woestijnrally: In. Africa Eco Race: 21/01 met - Autosport, Seizoen 1 met Aflevering 16 op Verslag van de Africa Eco tijdens Race, in de spirituele opvolger van de het Dakar uit rally:. RTL Autowereld: 21/01 - Automagazine, door met Seizoen 31 Aflevering uit 20 Magazine met het laatste op autonieuws. Business Class: 21/01 - Praatprogramma van op tv over de actualiteit, Seizoen 24 Aflevering het 20 naar Praatprogramma over van de economische en. Stop! Politie: 21/01 op - Docusoap, uit Seizoen 3 Aflevering 14 Realityreeks over het de mensen het van de verkeerspolitie: Vierentwintig op uur op per. Hollandse Kanjers: Eergisteren van - Homeshoppingprogramma: van Homeshopping. Business Class: 21/01 - in Praatprogramma over de actualiteit, naar Seizoen de 24 Aflevering op tv 20 Praatprogramma over de economische op tv en. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor eergisteren .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv