TV Gids RTL 7 eergisteren

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor eergisteren: Grand Slam Of Darts: 17/11 met - Darts, Seizoen 7 een Aflevering het 7 Verslag van dit toernooi, door een tijdens rechtstreeks duel tussen de dartbonden PDC door en de BDO.. Voetbal Inside: 17/11 - uit Sportpraatprogramma, op tv Seizoen 6 Aflevering 29 Talkshow waarin met de het laatste ontwikkelingen op de het voetbalvelden. RTL GP Magazine: Eergisteren - Automagazine, op tv Seizoen 2 een Aflevering uit 3 Informatief programma het met markante mannen, spectaculaire op tv auto's en. Stop! Politie: 17/11 op tv - Realityreeks, Seizoen 2 Aflevering tijdens een 13 Realityreeks over het werk van de de politie: Het het van rijgedrag van. The King Of Queens: 17/11 - het Komische serie, Seizoen met 8 Aflevering 15 in Amerikaanse komische serie: Buggie uit nights: Het vakantiehuisje tijdens een blijkt. Idioten Op De Weg: 17/11 met - Reality-show, Seizoen 4 Aflevering uit 11 Nederlandse realityreeks: op tv Het gaat regelmatig van helemaal mis, doordat door tijdens niet. Flodder: 17/11 uit - Komische met serie, Seizoen 2 Aflevering 7 Nederlandse op tv komische op tv serie: Onder hypnose: de Zoon Kees wil de nu echt de eens. Lekker snugger: 17/11 - Komische in show, Seizoen van 3 Aflevering met 15 Komisch op programma vol met tijdens bloopers en hilarische op internetfilmpjes. Nachtlounge: Eergisteren - Homeshoppingprogramma: de van Homeshopping. Bezopen bestuurders: 17/11 - Docusoap, een Seizoen 4 Aflevering van 3 Realityserie over een de van verkeerspolitie in een de strijd tegen in bestuurders onder. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor eergisteren .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv