TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: The Transporter: 05/07 - naar Actieserie, Seizoen tijdens 2 Aflevering 6 Actiereeks: Sex, op lies naar and videotape: Amerikaanse actieserie het over door Frank. Last Man Standing: 05/07 - uit Komische door serie, Seizoen 3 Aflevering 18 met Amerikaanse komische reeks van over een getrouwde vader naar met het drie kinderen:. RTL 7 Tour Du Jour: 05/07 in - Sportpraatprogramma, met Seizoen 6 Aflevering 6 Wielertalkshow van vanuit op de haven van Breda een met Wilfred Genee een en. Jag: 05/07 uit - Actieserie, uit Seizoen 5 Aflevering 4 Amerikaanse van actiereeks over een een advocaat bij de naar Amerikaanse marine: van The. Everybody Loves Raymond: 05/07 - door Komische serie, Seizoen 6 het Aflevering 8 Amerikaanse de komische reeks: in It's een supposed to be door fun: De voltallige. Buitengewoon Bizar: 05/07 - Docusoap, de Seizoen 6 Aflevering het 9 het Realityreeks. Last Man Standing: 05/07 - door Komische serie, Seizoen 3 op Aflevering naar 19 Amerikaanse op komische reeks over naar een getrouwde vader met drie in kinderen:. Lekker snugger: 05/07 - Komische door show, het Seizoen 4 Aflevering 15 met Komisch tijdens programma vol met bloopers en hilarische op tv door internetfilmpjes. The King Of Queens: 05/07 in - Komische serie, Seizoen 4 op tv Aflevering 14 Amerikaanse van uit komische serie: Double downer: Doug in en naar Deacon willen samen. Flodder: 05/07 - Komische een het serie, Seizoen 1 Aflevering 8 Nederlandse door komische uit serie: Latin uit lover (deel 2): Johnnies in vriend. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv