TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: European Championship: 29/10 - van Darts, Seizoen door 6 Aflevering 4 Liveverslag met van het op tv EK darts in uit het Belgische Hasselt: De afgelopen van drie in jaar. Rtl gp: 29/10 in - Automagazine, Magazine de voor de met auto en motorsport:. RTL GP Magazine: 29/10 - van Automagazine, Seizoen 2 de Aflevering 8 Informatief uit programma met markante naar mannen, spectaculaire auto's en op tv met snelle. Stop! Politie: 29/10 - op Realityreeks, in Seizoen 2 Aflevering 7 Realityreeks over uit het werk van in de een politie: Het rijgedrag met van. Vis TV: 29/10 - Vrije op tijdsmagazine, naar Seizoen 22 Aflevering van 3 Hengelsportmagazine: Hengelsportmagazine waarin presentatoren met door Ed. Rally Special: 29/10 - een Autosport, Seizoen 2 Aflevering het op tv 17 Autosport. TCR Series: 29/10 uit - Autosport, Seizoen met 3 Aflevering 9 Verslag op van de de TCR International Series raceklasse: China: door Verslag een van de. B.O.Z.: Monster Jam: 29/10 - Jeugdprogramma, in op tv Seizoen 17 Aflevering 2 op Verslag van de acrobatische toeren van op van monstertrucks. Truck & Tractor Pulling: 29/10 - Sportprogramma, tijdens op Seizoen 14 Aflevering 9 Krachtcompetitie: van Putten. Autovisie TV: 29/10 - door Automagazine, in Seizoen 1 Aflevering het 6 Autoprogramma voor op tv de gepassioneerde autoliefhebber: Autoprogramma voor in de. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv