TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: World Cup Of Darts: 31/05 tijdens - Darts, Seizoen 7 Aflevering in 1 Dartscompetitie. Verslag door van de de World Cup of een Darts. Het is het door de enige. Last Man Standing: 31/05 - Komische in tijdens serie, Seizoen 4 Aflevering 1 uit Amerikaanse door komische serie. Here's the kicker. naar Mike is in op tv de uit wolken. Highway Thru Hell: 31/05 - door Realityreeks, Seizoen 5 een Aflevering 2 Realityreeks een over de een sleep en een reddingsdienst van Jamie van Davis Motor. Last Man Standing: 31/05 - naar Komische een serie, Seizoen 4 Aflevering op tv 22 Amerikaanse komische serie. in Daddy dearest. Mike en op tv Ed beslissen om het door Ryan. Highway Thru Hell: 01/06 met - Realityreeks, Seizoen 3 Aflevering op tv van 11 Canadese realityreeks. Top de dog, lone wolf. Voor het door eerst in het met het seizoen. Last Man Standing: 31/05 - door Komische serie, in Seizoen 4 Aflevering tijdens 3 Amerikaanse komische serie. Rediscover op tv America. De de vriendschapsband. Highway Thru Hell: 31/05 met - Realityreeks, Seizoen 5 naar Aflevering een 1 Realityreeks over de met sleep en reddingsdienst een van Jamie op Davis Motor. Morning Chat: 01/06 tijdens - Homeshoppingprogramma, Homeshopping. in Homeshopping. Last Man Standing: 31/05 - Komische uit op serie, Seizoen 4 Aflevering met 2 Amerikaanse uit komische serie. War games. een Boyd gaat naar op een. Married With Children: 31/05 door - Komische op tv serie, Seizoen 8 Aflevering 20 Amerikaanse op tijdens komische serie. The D'Arcy het files. Al en Jefferson van zitten. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.