TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: Moonraker: 30/01 van - IMDB * naar 6.3 - Actiefilm, Brits Franse van met Bondfilm: Een Boeing 747 met uit een ruimtesonde aan boord op is op in de Atlantische uit Oceaan neergestort. Omdat de Britten naar tijdens geen spoor van het van toestel terugvinden, wordt uit geheim agent James Bond op op op tv onderzoek. Dr. No: 30/01 - IMDB een * 7.3 met - Actiefilm, op tv Bondfilm: De Britse de geheim agent de James Bond reist naar op Jamaica om de het verdwijning van collega door Strangways te onderzoeken. Al snel op tv komt Bond erachter naar dat Strangways naar op raadselachtige naar wijze vermoord is en dat op diens door dood. Cristela: 30/01 uit - Komische van serie, Seizoen 1 Aflevering 2 naar Amerikaanse uit komische serie. Married With Children: 30/01 op - Komische serie, het Seizoen 1 Aflevering 1 een Amerikaanse komische het serie: Pilot: Peggy van dwingt Al om in een. B.O.Z.: Pokémon: 30/01 - Jeugdserie, op Seizoen een 1 Aflevering 25 Animatiereeks: Pokémon de in geur rukkelijk. Cristela: 30/01 - Komische het van serie, Seizoen 1 Aflevering 5 door Amerikaanse komische in serie. Highway Thru Hell: 30/01 - met Reality-show, Seizoen 5 uit Aflevering het 7 Realityreeks over de door sleep en reddingsdienst van Jamie de Davis in Motor. Married With Children: 30/01 het - Komische serie, op tv Seizoen 1 Aflevering 3 op Amerikaanse komische serie: het But I in didn't shoot in the deputy: Wanneer Al op tv 's. Married With Children: 30/01 - Komische een serie, met Seizoen 1 Aflevering 4 op tv Amerikaanse komische serie: op tv Whose room is van it met anyway?: Steve en in Marcy. B.O.Z.: Beyblade Burst: 30/01 - de Tekenfilm, Seizoen in 1 Aflevering 11 Jeugdserie: van Spryzens naar wanhoop!: Valt Aoi en zijn vrienden op op tv grijpen elke kans. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv