TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: Tomorrow Never Dies: 23/08 - met IMDB * het 6.5 - de Actiethriller: De Britse door onderzeeër Devonshire wordt voor de kust op van Vietnam in door tijdens het Chinese leger tot zinken door gebracht, tijdens hoewel het schip zich volgens de een satellietbeelden in internationale uit wateren naar bevindt. Slechts door zeventien. Sons of Anarchy: 24/08 - Dramaserie, door Seizoen 6 Aflevering van 13 Dramaserie: A tijdens mother's work: De een gevolgen van Jax' op beslissingen op hebben de. Sons of Anarchy: 23/08 - de Dramaserie, Seizoen 6 Aflevering uit een 12 Dramaserie: You are my het sunhsine: Patterson is in met een het dubbelhartige deal. Idioten op de weg: 23/08 op - Realityreeks, Seizoen uit 3 Aflevering 33 Realityserie een over met de meest bizarre en uit gevaarlijke situaties uit op de weg:. Stop! Politie: 23/08 - met Docusoap, Seizoen 3 de Aflevering 60 Realityreeks over tijdens de mensen naar van de door verkeerspolitie: Vierentwintig uur door per. Everybody Loves Raymond: 23/08 - op Komische serie, van Seizoen 7 Aflevering het 18 Amerikaanse komische serie over op tv het uit chaotische gezinsleven een van Raymond. Bezopen bestuurders: 23/08 - Docusoap, tijdens Seizoen met 8 Aflevering 6 Realityreeks over op tv de naar verkeerspolitie in de strijd tegen de op tv bestuurders onder. Stop! Politie: 23/08 - Docusoap, tijdens Seizoen de 3 Aflevering 59 Realityreeks over op tv de in mensen van de verkeerspolitie: de Vierentwintig uur een per. Politie op je hielen: 23/08 het - Realityreeks, Seizoen 6 Aflevering tijdens op tv 8 Realityserie over de snelste en een gevaarlijkste tijdens politieachtervolgingen ooit:. B.O.Z.: Zak Storm: 23/08 op tv - Jeugdserie, Seizoen van 1 Aflevering 13 in Animatieserie. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv