TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: The Masters: 27/01 - met Darts, Seizoen 6 het Aflevering 2 de Verslag van het eerste naar televisietoernooi na het op WK een Darts: De spelers die in het de. Game Of Thrones: 28/01 - Dramaserie, op op Seizoen 4 Aflevering 4 Amerikaanse op dramaserie: Westeros een is uit balans door The de Red Wedding: het de. World Boxing Super Series: Usyk Vs. Briedis: 28/01 - Gevechtssport, in Seizoen door 2 Aflevering 2 uit Verslag van een op wedstrijd in door de World Boxing Super Series: Usyk een een Vs.. B.O.Z.: Pokémon: 27/01 in - Jeugdserie, Seizoen het 1 Aflevering in 22 Animatiereeks: De toren der uit verschikking. Bright TV: 27/01 van - Wetenschappelijk magazine, van Seizoen 5 Aflevering het 9 Wetenschappelijk magazine: Met: David het bouwt met een rups van die je. Ice Road Truckers: 27/01 op tv - Realityreeks, Seizoen 7 Aflevering met 6 Amerikaanse op tv realityreeks op over truckers op de op tv Dalton Highway. Car Tracks: 27/01 door - Homeshoppingprogramma, door Homeshopping: Homeshopping. B.O.Z.: Oggy En De Kakkerlakken: 27/01 in - Jeugdserie, Seizoen 6 Aflevering het 7 door Animatieserie. Stop! Politie: 27/01 - in Docusoap, Seizoen 3 Aflevering het 15 Realityreeks uit over de mensen een van de verkeerspolitie: Vierentwintig op de uur per. B.O.Z.: Galaxy Park: 27/01 het - Jeugdserie, Seizoen 1 het Aflevering 2 op Jeugdserie. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv