TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: 100 Million BC: 01/05 een - IMDB * 2.4 van - het Actiefilm: Tijdens de de jaren 40 verdwijnt er tijdens een wetenschappelijk van team tijdens een tijdreis van experiment. Ze naar komen terecht in de prehistorie en naar moeten vechten op voor uit hun leven. Vele jaren later in probeert een het nieuw team hen terug de te. The Three Musketeers: 01/05 - de IMDB * in 5.8 - Avonturenfilm, Amerikaanse op avonturenfilm, gebaseerd naar op de gelijknamige een roman van Alexandre Dumas: een Frankrijk, 1625. de De jonge en door onervaren boerenzoon D'Artagnan trekt met naar Parijs om er uit een opleiding tot op van musketier te volgen. de Door. Married With Children: 01/05 uit - Komische serie, Seizoen 7 tijdens Aflevering naar 2 Amerikaanse komische serie: T van R A uit something something spells de tramp: uit Peg. B.O.Z.: Pokémon: 01/05 op - Animatiereeks, Seizoen 2 op tv Aflevering van 55 Animatieserie: Hallo, met Pummelo!. Hollandse Kanjers: 02/05 op - Homeshoppingprogramma: tijdens Homeshopping. Car Tracks: 01/05 - Homeshoppingprogramma, door Homeshopping: van Homeshopping. Hollandse Kanjers: 02/05 - Homeshoppingprogramma: de op Homeshopping. Flodder: 01/05 - Komische op tv serie, Seizoen 3 naar tijdens Aflevering 8 Komische op tv serie: Van de wereld: een Zoon Kees lijkt herboren. Hij tijdens een is. Flodder: 01/05 op - Komische naar serie, Seizoen 3 Aflevering de 6 Komische serie: Computerkoorts: Henkie door de blijkt een computerexpert het te. Last Man Standing: 01/05 uit - Komische serie, Seizoen 4 door Aflevering met 2 Amerikaanse komische op serie. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

RTL 7

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.