TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: GoldenEye: 22/08 - IMDB met * 7.2 - uit het Actiefilm, Bondfilm: In Monte naar Carlo ontmoet naar James Bond de door knappe maar geheimzinnige Russische van Xenia Onatopp. Na een naar wilde achtervolging ziet hij het haar terug een in het naar casino. Geïntrigeerd volgt hij naar haar tot tijdens aan de haven, waar de een. Sons of Anarchy: 22/08 - Dramaserie, op tv in Seizoen 6 Aflevering 10 Dramaserie: door Huang Wu: Jax met denkt eindelijk op alles op door de rit te hebben, met totdat. Sons of Anarchy: 23/08 - door Dramaserie, Seizoen 6 op Aflevering 11 DramaserieAon rud het op pearsanta. RTL Sneak Preview: Logan Lucky: 22/08 - Bioscoopmagazine, naar een Seizoen 1 Aflevering op 1 Filmmagazine: Vooruitblik op de Amerikaanse uit actiekomedie naar 'Logan. Stop! Politie: 22/08 - op tv Docusoap, Seizoen 3 Aflevering uit 59 Realityreeks over met de op mensen van de verkeerspolitie: met Vierentwintig uur naar per. Politie op je hielen: 22/08 in - Realityreeks, Seizoen 6 het Aflevering 7 Realityserie met over de een snelste en gevaarlijkste politieachtervolgingen de ooit:. Politie op je hielen: 22/08 - Realityreeks, op tv op Seizoen 6 Aflevering 6 Realityserie uit over de snelste en het gevaarlijkste politieachtervolgingen op tv ooit:. The King Of Queens: 22/08 uit - Komische serie, Seizoen 5 het Aflevering 23 Amerikaanse in komische serie: Dog van Shelter: op Doug en Carrie gaan door voor. Everybody Loves Raymond: 22/08 - uit Komische serie, uit Seizoen 7 in Aflevering 17 Amerikaanse komische serie over op het chaotische van gezinsleven op van Raymond. Idioten op de weg: 22/08 door - Realityreeks, in Seizoen 3 Aflevering 32 Realityserie over door de meest een bizarre van en gevaarlijke situaties op de naar weg:. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv