TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: RTL 7 Tour Du Jour: 04/07 het - Sportpraatprogramma, Seizoen 6 Aflevering uit 5 een Wielertalkshow vanuit de haven uit van Breda met op tv Wilfred Genee met en. The Transporter: 04/07 - Actieserie, tijdens Seizoen 2 met Aflevering 5 Actiereeks: Chimera: een een Amerikaanse actieserie over Frank Martin, een tijdens uit voormalig. Last Man Standing: 04/07 - naar Komische serie, tijdens Seizoen 3 Aflevering 18 Amerikaanse uit komische reeks over uit een getrouwde vader een met in drie kinderen:. Everybody Loves Raymond: 04/07 - tijdens Komische serie, Seizoen 6 een Aflevering 7 Amerikaanse met komische reeks: door Jealous Robert: naar Debra en Marie op tv regelen. Flodder: 04/07 - Komische uit serie, tijdens Seizoen 2 tijdens Aflevering 6 Nederlandse het komische reeks: De op penvriend: Dochter Kees heeft door een. Stop! Politie: 04/07 - naar Realityreeks, Seizoen 1 van Aflevering de 12 Realityreeks over het op werk van de verkeerspolitie: Vierentwintig de uur uit per. Buitengewoon Bizar: 04/07 van - Docusoap, Seizoen 6 met Aflevering een 8 Realityreeks. Flodder: 04/07 door - Komische uit serie, Seizoen 2 Aflevering de 7 Nederlandse komische het reeks: Onder hypnose: tijdens Zoon Kees wil in nu echt op eens. Stop! Politie: 04/07 - Docusoap, naar uit Seizoen 3 Aflevering 21 Realityreeks een over de mensen van met de op verkeerspolitie: Vierentwintig uur naar per. Flodder: 04/07 - Komische van serie, Seizoen 1 de de Aflevering 7 Nederlandse uit komische serie: Latin lover met (deel 1): naar Johnnies vriend. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv