TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: Live WK Boksen: Joshua - Takam: 28/10 tijdens - Gevechtssport, De met allerbeste zwaargewicht naar bokser van dit moment, Anthony Joshua, het die wereldfaam behaalde het tijdens na. European Championship: 28/10 van - Darts, Seizoen in 6 Aflevering 3 van Liveverslag van het EK op darts in een het Belgische Hasselt: De op tv afgelopen drie met jaar. Burn Notice: 29/10 een - Misdaadserie, Seizoen naar 7 Aflevering 8 Amerikaanse in misdaadserie: van Nature of the in beast: Sam helpt Michael een met zijn. Nachtlounge: 29/10 het - Homeshoppingprogramma: door Homeshopping. Truck & Tractor Pulling: 28/10 op tv - Sportprogramma, Seizoen 14 uit Aflevering uit 9 Krachtcompetitie: Putten. World Endurance Championship: 28/10 - de Autosport, Seizoen 3 een Aflevering 6 Verslag van naar het World het Endurance Championship: Japan: uit Verslag van van de race het op. Tiki Taka Touzani: 28/10 op - Realityreeks, Seizoen in 2 Aflevering 3 in Realityreeks waarin Soufiane een Touzani langsgaat bij tijdens Nederlandse. Politie op je hielen: 28/10 tijdens - Realityreeks, door Seizoen 4 Aflevering 18 Realityreeks over naar de snelste en het op gevaarlijkste politieachtervolgingen ooit. Autovisie TV: 28/10 op tv - Automagazine, Seizoen 1 Aflevering het 5 Autoprogramma de voor de met gepassioneerde autoliefhebber: Autoprogramma tijdens voor de. Shirtje Ruilen: 28/10 het - Sportpraatprogramma, door Seizoen 1 Aflevering 3 Talkshow met waarin (oud )voetballers in terugblikken op de truitjes tijdens in die. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv