TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: Jack Reacher: 29/05 van - IMDB uit * 7.0 - Thriller, Amerikaanse met actiethriller: Wanneer in een sluipschutter uit met zes schoten vijf mensen om met het leven brengt, naar wijst het al het bewijsmateriaal tijdens in de richting van de door op tv man in hechtenis. Wanneer de tijdens verdachte het ondervraagd wordt, vraagt. The Expatriate: 29/05 - naar IMDB * 6.1 - uit Thriller, op tv Amerikaans Canadees Belgisch van Britse thriller: Ex CIA tijdens agent uit Ben Logan wil na op tv 14 jaar opnieuw uit de banden aanhalen met op tv zijn 15 jarige dochter het Amy. door Wanneer zijn nieuwe werkgever op alle met documenten in verband met zijn naar bestaan. Highway Thru Hell: 29/05 - Realityreeks, tijdens Seizoen 3 van Aflevering 13 Canadese realityreeks. het Arming van for battle. Het uit team van Jamie bergt met een. Last Man Standing: 29/05 - met Komische serie, Seizoen 4 een Aflevering 21 Amerikaanse van komische een serie. Vanessa een fixes up Eve. Vanessa besluit een tot. Highway Thru Hell: 29/05 het - Realityreeks, Seizoen 3 Aflevering in 12 Canadese realityreeks. uit Downhill slide. Phil van en Wayne staan tijdens op voor grote. Last Man Standing: 29/05 naar - Komische serie, met Seizoen 4 Aflevering 19 het Amerikaanse komische in serie. Summer een internship. Mandy kondigt aan op tv dat ze. Stop! Politie Nieuw-Zeeland: 29/05 - Realityreeks, de Seizoen 14 tijdens Aflevering 5 het Realityreeks waarin tijdens de verkeerspolitie van Nieuw uit Zeeland wordt een gevolgd. B.O.Z.: LEGO Ninjago: 29/05 met - Tekenfilm, Seizoen 3 Aflevering op tv 7 op Jeugdserie. Last Man Standing: 29/05 tijdens - Komische serie, Seizoen 4 naar Aflevering 20 Amerikaanse een komische serie. door Restaurant opening. van Tijdens de op tv opening van. B.O.Z.: Power Rangers Dino Super Charge: 29/05 - Avonturenserie naar voor tijdens de jeugd, Seizoen 1 door Aflevering 1 door Jeugdreeks. When evil in stirs. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.