TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: European Championship: 27/10 met - Darts, in Seizoen 6 Aflevering 2 Liveverslag van op het EK darts het in het Belgische door met Hasselt: De afgelopen drie op tv jaar. World Boxing Super Series: Brähmer Vs Brant: 28/10 - een Gevechtssport, tijdens Seizoen 1 Aflevering tijdens 16 Liveverslag van het de cruisergewichtgevecht tussen uit Jurgen Brähmer en in Rob. Voetbal Inside: 27/10 met - Sportpraatprogramma, van Seizoen 6 Aflevering 23 naar Talkshow waarin van de laatste ontwikkelingen op in de voetbalvelden. Everybody Loves Raymond: 27/10 - Komische door serie, op tv Seizoen 9 Aflevering 17 het Amerikaanse komische serie: op Finale, part van 1: Ray in moet het ziekenhuis uit in. The King Of Queens: 27/10 - van Komische serie, Seizoen uit 7 tijdens Aflevering 22 Amerikaanse komische serie: Buy van curious: De in buurman van Doug en uit het Carrie. Flodder: 27/10 - tijdens Komische serie, Seizoen 1 tijdens Aflevering tijdens 5 Nederlandse komische serie: Inbraakalarm: naar Er waart op een inbreker rond de in. B.O.Z.: Rox: 27/10 op tv - Jeugdserie, Seizoen 4 met Aflevering 4 van Jeugdserie: Jeugdserie over de van drie tijdens jonge superhelden Rick, met Olivia en. B.O.Z.: Blazing Team: 27/10 - met Avonturenserie, Seizoen naar 1 Aflevering met 21 Animatieserie. Everybody Loves Raymond: 27/10 - de Komische serie, Seizoen op tv 9 Aflevering op tv 16 Amerikaanse komische serie: op The last laugh: Special de waarin beelden op tv van. Stop! Politie: 27/10 - Realityreeks, tijdens Seizoen in 2 Aflevering 1 op tv Realityreeks over het werk van op de politie: door Het tijdens rijgedrag van. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv