TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: The Masters: 28/01 tijdens - Darts, Seizoen naar 6 Aflevering 3 Verslag van op een het eerste televisietoernooi van na het WK een Darts: De spelers op tv die in de. Dakar 2018: 28/01 - de Autosport, Seizoen 16 Aflevering de de 16 Verslag van de 40ste editie de van de de legendarische Dakar woestijnrally: het In. B.O.Z.: Pokémon: 28/01 - Jeugdserie, tijdens Seizoen 1 van Aflevering door 23 Animatiereeks: De strijd tussen op tv Haunter en tijdens Kadabra. Business Class: 29/01 naar - Praatprogramma over de actualiteit, op met Seizoen 24 Aflevering 21 Praatprogramma op tv over de door economische en. Hollandse Kanjers: 29/01 - de Homeshoppingprogramma: tijdens Homeshopping. B.O.Z.: LEGO Nexo Knights: 28/01 - tijdens Jeugdserie, Seizoen 2 Aflevering uit 8 Animatiereeks: Tot naar het een lachen je de vergaat. Car Tracks: 29/01 naar - Homeshoppingprogramma, Homeshopping: de Homeshopping. Bright TV: 28/01 - Wetenschappelijk van magazine, het Seizoen 5 Aflevering 10 Wetenschappelijk naar magazine: Alles uit over op tv 'goedkope'. Morning Chat: 29/01 - Homeshoppingprogramma, uit Homeshopping: het Homeshopping. RTL Autowereld: 28/01 door - Automagazine, Seizoen 31 Aflevering uit 21 Magazine in met het laatste uit autonieuws. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv