TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: Licence To Kill: 21/08 het - IMDB * 6.6 uit - Actiefilm: tijdens In het exotische Key West met wordt een in vriend van in James Bond zwaar mishandeld door op drugskoning Sanchez. op tv Bond zint op wraak op tv en negeert van een bevel het van M om de zaak tijdens van te laten rusten en een naar nieuwe opdracht door uit te het voeren.. Voetbal Inside: 21/08 het - Sportpraatprogramma, Seizoen 6 op Aflevering 4 Talkshow waarin de de laatste van ontwikkelingen uit op de voetbalvelden. Everybody Loves Raymond: 21/08 het - Komische serie, het Seizoen 7 Aflevering 16 Amerikaanse naar komische serie over naar het chaotische gezinsleven met van door Raymond. Politie op je hielen: 21/08 op tv - Realityreeks, door Seizoen 6 Aflevering 3 Realityserie over een de snelste en het gevaarlijkste het politieachtervolgingen ooit:. Stop! Politie: 21/08 door - Docusoap, Seizoen 3 Aflevering naar 58 Realityreeks een over tijdens de mensen van de uit verkeerspolitie: Vierentwintig uur van per. Stop! Politie: 21/08 - Docusoap, in Seizoen tijdens 3 Aflevering 57 tijdens Realityreeks over op de mensen van van de verkeerspolitie: Vierentwintig de uur per. Nachtlounge: 22/08 met - HomeshoppingprogrammaHomeshopping. Politie op je hielen: 21/08 - van Realityreeks, Seizoen naar 6 Aflevering 6 Realityserie een over de snelste een en gevaarlijkste politieachtervolgingen de ooit:. Flodder: 21/08 - naar Komische op serie, Seizoen 2 Aflevering 3 Nederlandse tijdens komische naar serie: De in afrekening: Terwijl de met familie druk bezig. Bezopen bestuurders: 21/08 - Docusoap, het op Seizoen 8 Aflevering 4 uit Realityreeks over de verkeerspolitie in naar de strijd naar tegen in bestuurders onder. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv