TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: The Transporter: 03/07 - Actieserie, een Seizoen in 2 Aflevering de 4 Actiereeks: T2: Amerikaanse de actieserie over Frank tijdens Martin, een voormalig uit lid. RTL 7 Tour Du Jour: 03/07 naar - Sportpraatprogramma, Seizoen een 6 Aflevering een 4 Wielertalkshow vanuit van de haven van Breda met met Wilfred Genee een en. RTL 7 Tour Du Jour: 03/07 de - Sportpraatprogramma, Seizoen 6 Aflevering het 4 Wielertalkshow vanuit in de het haven van Breda met Wilfred een op Genee en. Last Man Standing: 03/07 een - Komische serie, Seizoen 3 de het Aflevering 17 Amerikaanse komische reeks in over een het getrouwde vader met drie een kinderen:. Jag: 03/07 - van Actieserie, een Seizoen 5 Aflevering 2 Amerikaanse actiereeks op tv over een van advocaat bij de Amerikaanse met marine: in Rules of. Everybody Loves Raymond: 03/07 - op Komische serie, Seizoen 6 van Aflevering 6 Amerikaanse in de komische reeks: Frank goes op tv downstairs: Ray en een Debra lopen. Flodder: 03/07 op tv - Komische tijdens serie, Seizoen 1 Aflevering 6 Nederlandse in komische in serie: Blauw bloed: Er tijdens is een een grote erfenis met voor. Flodder: 03/07 van - Komische serie, Seizoen op tv 2 in Aflevering 6 Nederlandse komische reeks: het De uit penvriend: Dochter Kees heeft door een. Stop! Politie: 03/07 - een Realityreeks, Seizoen het 2 Aflevering 2 Realityreeks over uit het op werk van de politie: de Het rijgedrag de van. Nightclub: 04/07 - van NachtprogrammaHomeshopping. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv