TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: Top Gun: Overmorgen het - IMDB * 6.9 de - Actiefilm, uit Amerikaanse actiefilm: Waaghals op tv Pete 'Maverick' Mitchell wordt in samen met zijn op tv vriend Goose aangenomen tijdens bij Top door Gun, een keiharde in opleiding voor toppiloten. Tijdens op tv een avondje uit met ontmoet hij op de knappe naar Charlie. Demoted: Overmorgen uit - IMDB op * 5.4 - Komedie, op tv Amerikaanse komedie: Vrijbuiters uit en boezemvrienden, Mike in en Rodney, hebben uit het best op naar hun zin op tv als verkopers bij naar een groot bandenbedrijf. Logisch, als je op directeur met plezier op tv een oogje naar dichtknijpt voor de je. B.O.Z.: Pokémon: Overmorgen - naar Animatiereeks, Seizoen 21 Aflevering door 6 Japanse animatiereeks: tijdens Missie: herbeleving een van een uit herinnering!. GT Sprint Series - Jaaroverzicht 2017: Overmorgen de - Sportmagazine, Seizoen 4 een Aflevering 1 van Jaaroverzicht van door het GT kampioenschap 2017: naar Jaaroverzicht 2017:. Business Class: Overmorgen een - Praatprogramma over naar de actualiteit, Seizoen 24 Aflevering het 34 tijdens Praatprogramma over de economische op en. Retro: Overmorgen - Sportmagazine, met Seizoen 9 Aflevering het 7 een Overzicht van de mooiste een auto tijdens en motorsportmomenten uit een het. Vis TV: Overmorgen naar - Vrije in tijdsmagazine, Seizoen 23 Aflevering met 5 Hengelsportmagazine: in Hengelsportprogramma waarin. Car Tracks: 30/04 met - Homeshoppingprogramma, Homeshopping: op tv Homeshopping. B.O.Z.: Zak Storm: Overmorgen - Jeugdserie, van Seizoen 1 Aflevering naar 8 in Animatieserie. Business Class: 30/04 in - Praatprogramma over de op actualiteit, Seizoen 24 uit Aflevering 34 Praatprogramma over op tv de naar economische en. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.