TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: Once Upon a Time in the West: 26/06 - IMDB de * 8.5 - uit naar Western: Morton, de machtsgeile met eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt tijdens de in gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het naar enige wat het voor Morton op telt is dat de door spoorweg tijdig klaar geraakt het en daar moet naar Frank hem bij met op tv helpen,. Mega Shark Vs Crocosaurus: 27/06 het - IMDB * 2.5 het - Horrorfilm, de Amerikaanse horrorfilm: Nadat de de grote prehistorische haai het naar gevecht heeft overleefd, van krijgt de wereld tijdens opnieuw te maken de met een grote op bedreiging: de in Crocosaurus. B.O.Z.: Pokémon: 26/06 het - Animatiereeks, in Seizoen 21 Aflevering van 7 Japanse animatiereeks. Faba's tijdens wraak. Fresh Off The Boat: 26/06 - het Komische serie, Seizoen 1 tijdens naar Aflevering 4 Amerikaanse tijdens komische serie. Succes in perm. Fresh Off The Boat: 26/06 naar - Komische serie, Seizoen van 1 tijdens Aflevering 1 Amerikaanse komische serie. tijdens Pilot. De Taiwanese op tv familie Huang op tv verhuist. Car Tracks: Overmorgen - door Homeshoppingprogramma, Homeshopping. het Homeshopping. Fresh Off The Boat: 26/06 van - Komische serie, Seizoen tijdens 1 Aflevering 2 het Amerikaanse met komische serie. Home van sweet home school. Louis en zijn het de vrouw. Idioten Op De Weg: 26/06 op - Reality-show, naar Seizoen 4 Aflevering van 9 Nederlandse realityreeks. door Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat tijdens door niet. Highway Thru Hell: 26/06 - het Realityreeks, Seizoen 5 Aflevering uit 8 Realityreeks in over de op tv sleep en reddingsdienst van een Jamie naar Davis Motor. Married With Children: 26/06 - uit Komische serie, Seizoen 10 de Aflevering 3 Amerikaanse een komische serie. Requiem een for a dead het briard. Buck, door de een trouwe. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.