TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: European Championship: 26/10 - Darts, uit Seizoen 6 op Aflevering 1 in Liveverslag van het EK op tv darts in het Belgische uit Hasselt: het De afgelopen drie het jaar. World Boxing Super Series: 27/10 - door Sportdocumentaire, in Seizoen 1 Aflevering uit 15 Documentairereeks die op een kijkje neemt van achter de schermen van de de. Everybody Loves Raymond: 26/10 op tv - Komische naar serie, Seizoen 9 Aflevering 16 op tv Amerikaanse op tv komische serie: The een last laugh: Special waarin uit beelden van. B.O.Z.: Rox: 26/10 - tijdens Jeugdserie, Seizoen 4 Aflevering de 3 Jeugdserie: Jeugdserie de over de een drie op jonge superhelden Rick, Olivia door en. B.O.Z.: Blazing Team: 26/10 het - Avonturenserie, Seizoen 1 Aflevering de 19 naar Animatieserie. B.O.Z.: Blazing Team: 26/10 in - Avonturenserie, Seizoen 1 Aflevering een 20 door Animatieserie. Flodder: 26/10 - Komische op serie, Seizoen de 3 Aflevering de 5 Komische serie: Laatste naar eer: Opa is naar jarig. Hij van krijgt van de een familie. Flodder: 26/10 het - Komische door serie, Seizoen 3 Aflevering 8 Komische naar serie: Van de met wereld: Zoon door Kees lijkt tijdens herboren. Hij tijdens is. Politie op je hielen: 26/10 in - Realityreeks, Seizoen 4 van Aflevering in 11 Realityreeks over de snelste en tijdens gevaarlijkste politieachtervolgingen op tv ooit. Flodder: 26/10 - op Komische een serie, Seizoen 1 Aflevering naar 4 Nederlandse komische uit serie: Goud geld: Johnnie wil op met zijn de vriend. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv