TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: RTL 7 Tour Du Jour: 02/07 uit - Sportpraatprogramma, tijdens Seizoen 6 Aflevering 3 Wielertalkshow vanuit het de haven het van Breda tijdens met Wilfred Genee op tv en. The Transporter: 02/07 tijdens - Actieserie, Seizoen 2 op Aflevering 3 Actiereeks: de Diva: Amerikaanse door actieserie over Frank Martin, een een het voormalig. Mille Miglia: 02/07 op tv - Autosport, Seizoen met 2 Aflevering 1 Autosport: Verslag door van van de dit tijdens jaar verreden Mille Miglia, naar een uithoudingsrace. RTL 7 Tour Du Jour: 02/07 - Sportpraatprogramma, een de Seizoen 6 Aflevering 3 Wielertalkshow op vanuit met de haven van het Breda met Wilfred Genee het en. Z In Zaken: 02/07 van - Praatprogramma, Seizoen 4 met Aflevering in 2 Talkshow onder leiding op tv van Rens het de Jong waarin ondernemerschap uit centraal. WTCC: 02/07 - het Autosport, Seizoen 11 Aflevering op tv 5 uit Verslag World Touring Car het Championship: Portugal: tijdens In 2016 pakte tijdens de. B.O.Z.: Beyblade Burst: 02/07 het - Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering naar op tv 10 Jeugdreeks: Zet je eroverheen! van Vertrouw een op Valtryek!: Valt Aoi en op zijn. Tulpenrallye: 02/07 - Vrije uit tijdsmagazine, Seizoen een 13 Aflevering 3 Verslag tijdens het van de 64e naar editie van Nederlands oudste en van grootste. Politie op je hielen: 02/07 met - Realityreeks, Seizoen 4 Aflevering tijdens 19 tijdens Realityreeks over de snelste en in gevaarlijkste tijdens politieachtervolgingen ooit. B.O.Z.: Beyblade Burst: 02/07 het - Tekenfilm, Seizoen 1 met Aflevering 6 Jeugdreeks: Zet van het je schrap! Stoomcursus!: Valt Aoi en op tv zijn de vrienden grijpen. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv