TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: James Bond Top 21: The Living Daylights: 20/08 met - IMDB * 6.7 - met Actiefilm, het Bondfilm: James Bond wordt ingeschakeld op tv om de de overloop in van de Russische officier Georgi Koskov op door naar het Westen in goede naar banen tijdens te leiden. Tijdens een concert verijdelt naar 007 een moordaanslag door op de officier door door van de. Melbourne Masters: 20/08 op tv - Darts, Seizoen 4 Aflevering tijdens 10 Verslag van door de World van Series Of het Darts 2017Melbourne. Sons of Anarchy: 21/08 - uit Dramaserie, tijdens Seizoen 6 Aflevering 9 een Dramaserie: John met 8:32: Gemma komt achter de van waarheid de over haar. RTL Sneak Preview: Logan Lucky: 20/08 met - Bioscoopmagazine, Seizoen 1 het Aflevering 1 Filmmagazine: Vooruitblik tijdens uit op de Amerikaanse actiekomedie naar 'Logan. Business 010: 20/08 - naar Praatprogramma, de Seizoen 1 Aflevering 7 de Talkshow gericht op de door zakelijke markt: Vastgoed & uit door ruimtelijke. Car Tracks: Overmorgen uit - Homeshoppingprogramma, het HomeshoppingHomeshopping. Motocross: 20/08 naar - Autosport, Seizoen 4 met Aflevering 12 Verslag naar wereldkampioenschap motocross: naar Zwitserland: Verslag op van de Motocross. Rally Special: 20/08 het - Autosport, Seizoen 2 Aflevering op uit 11 Autosport. Politie op je hielen: 20/08 uit - Realityreeks, de Seizoen 6 Aflevering een 5 Realityserie over van de snelste en de gevaarlijkste politieachtervolgingen ooit:. Ondernemend Nederland: 20/08 - Economisch uit magazine, Seizoen van 10 Aflevering 9 in Zakelijk programma over op tv alle ins en van outs een van ondernemend Nederland. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv