TV Gids RTL 7

Je vindt hier de tv gids van RTL 7. We hebben de volgende programma's op RTL 7: Tears Of The Sun: 25/01 - tijdens IMDB * van 6.6 - Actiethriller, Amerikaanse tijdens actiethriller (2003): Luitenant Waters een moet van met zijn naar team een uiterst op tv riskante missie volbrengen in uit de Nigeriaanse jungle. Het land naar is op verstrikt in door een bloedige burgeroorlog een en hij krijgt tijdens de opdracht. Flight Of The Phoenix: 25/01 - IMDB met * 6.1 - een Actiefilm, door Actie avonturenfilm: Wanneer op tv de werkzaamheden in een Mongools in naar olieveld gestaakt worden, wordt piloot Frank naar Towns ingeschakeld om in de werknemers uit van het op Amerikaanse bedrijf weer naar huis tijdens uit te brengen. Niet lang uit na hun. B.O.Z.: Pokémon: 25/01 met - Jeugdserie, door Seizoen 1 Aflevering 20 Animatiereeks: Vaarwel van van Butterfree. Idioten op de weg: 25/01 - uit Realityreeks, Seizoen 1 met Aflevering 11 Realityreeks tijdens over in de meest bizarre en gevaarlijke situaties uit op de de weg:. Parks And Recreation: 25/01 - met Komische uit serie, Seizoen 7 Aflevering 12 het Amerikaanse van komische serie. Flodder: 25/01 op - Komische de serie, Seizoen 2 Aflevering 4 Nederlandse in het komische serie: Lopende naar zaken: Het is weer tijd in voor op de. Mr. Bean: 25/01 - door Komische op tv serie, Seizoen 1 Aflevering 12 de Britse komische serie: op Tee off Mr. met Bean: Mr. door Bean raakt van zijn broek. Highway Thru Hell: 25/01 op - Reality-show, Seizoen het 5 Aflevering 4 met Realityreeks over de sleep en in reddingsdienst naar van Jamie Davis door Motor. Parks And Recreation: 25/01 door - Komische serie, het Seizoen 7 Aflevering in 13 Amerikaanse komische met serie. B.O.Z.: De Daltons: 25/01 uit - Tekenfilm, Seizoen 2 Aflevering de door 31 Animatieserie. Dat was het voor de tvgids van RTL 7.

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv