TV Gids RTL 7 overmorgen

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor overmorgen. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor overmorgen: Age Of Heroes: Morgen door - IMDB * door 5.6 - met Actiethriller, gebaseerd op waargebeurde feiten: het Korporaal Bob Rains volgt de samen met enkele het andere soldaten een door intensieve een en onverbiddelijke met training, onder leiding van Majoor Jones. naar Hun vaardigheden op en in uithoudingsvermogen. Tiki Taka Touzani: Morgen door - Realityreeks, Seizoen de 2 Aflevering 4 Realityreeks met waarin Soufiane Touzani op tv langsgaat bij de Nederlandse. Voetbal Inside: Morgen - door Sportpraatprogramma, Seizoen 6 door Aflevering 22 Talkshow met waarin de op laatste ontwikkelingen uit op de voetbalvelden. Burn Notice: Overmorgen - met Misdaadserie, door Seizoen 7 Aflevering op 8 Amerikaanse misdaadserie: Nature de of the beast: Sam een helpt uit Michael met. Everybody Loves Raymond: Morgen - een Komische serie, Seizoen de 9 Aflevering 13 Amerikaanse uit in komische serie: Sister in het law: Raymond wil door genieten van. Flodder: Morgen tijdens - Komische naar serie, Seizoen 1 naar Aflevering 1 Nederlandse komische serie: van Korte metten: uit Via een naar list proberen de. B.O.Z.: LEGO Ninjago: Morgen met - Tekenfilm, Seizoen 6 Aflevering uit 10 door Animatieserie. Car Tracks: Morgen naar - Homeshoppingprogramma, op Homeshopping: Homeshopping. Flodder: Morgen - tijdens Komische serie, tijdens Seizoen 1 Aflevering een 3 Nederlandse komische uit serie: Verkiezingen: De op gemeenteraadsverkiezingen. Idioten Op De Weg: Morgen - op Reality-show, op Seizoen 4 Aflevering 38 uit Nederlandse realityreeks: Het gaat een regelmatig helemaal een mis, doordat met niet. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor overmorgen .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv