TV Gids RTL 7 overmorgen

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor overmorgen. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor overmorgen: Tomorrow, When The War Began: Overmorgen - IMDB op tv * 6.2 een - door SF-actiefilm, Acht studenten reizen uit voor enkele van dagen naar een afgelegen gebied. Ze tijdens tijdens gaan kamperen middenin de Australische door natuur. tijdens Ter plekke beleven ze een door aantal wilde feestjes. Als naar tijdens een van nacht het gevechtsvliegtuigen. Lord Of War: Overmorgen - van IMDB * de 7.6 - op Misdaaddrama, Yuri Orlov in is een Amerikaanse wapenhandelaar van op Oekraïense afkomst het die de naar hele wereld rondreist om de zijn dodelijke koopwaar aan de uit op man te brengen. Zijn beroep op is niet zonder risico's: door op tv hij komt in door de. White Collar: Overmorgen in - Misdaadserie, de Seizoen 5 Aflevering 12 op Amerikaanse misdaadreeks: de Taking stock: Wanneer een spionagezaak door in. Everybody Loves Raymond: Overmorgen - Komische uit serie, Seizoen op tv 6 Aflevering 3 Amerikaanse op op komische reeks: Odd man out: door Frank uit is jaloers wanneer. Car Tracks: Overmorgen op - Homeshoppingprogramma, het HomeshoppingHomeshopping. White Collar: Overmorgen uit - Misdaadserie, van Seizoen 5 Aflevering 11 Amerikaanse het misdaadreeks: Shot op through the de heart: Neal en door Peter. The King Of Queens: Overmorgen - van Komische serie, Seizoen het 4 de Aflevering 8 Amerikaanse komische serie: van Life sentence: De uit operatie van een haar. Flodder: Overmorgen met - Komische serie, Seizoen de 1 Aflevering 3 tijdens Nederlandse komische serie: Verkiezingen: een een De. Last Man Standing: Overmorgen naar - Komische met serie, Seizoen 3 Aflevering 14 op tv Amerikaanse op tv komische reeks over een getrouwde vader in met tijdens drie. Everybody Loves Raymond: Overmorgen met - Komische serie, Seizoen 6 door Aflevering 2 op tv Amerikaanse komische het reeks: No roll!: het Ray vindt op dat Debra de. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor overmorgen .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv