TV Gids RTL 7 morgen

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor morgen. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor morgen: The Expendables 2: Morgen - IMDB het * 6.6 - door Actiefilm, door De louche CIA agent in Church heeft een een nieuwe door opdracht voor de Expendables, een van groep snoeiharde huurlingen: tijdens ze moeten in met Azië een mysterieus het pakketje terug zien uit te door vinden. Dit lijkt een naar makkelijke klus voor het de. Red: Morgen - IMDB tijdens * van 7.1 - het Actiekomedie, Wanneer gewapende CIA agenten plotseling van het huis van door van voormalig undercoveragent Frank Moses met binnenvallen, schakelt deze door met gemak zijn op tv aanvallers uit en draait hij tijdens de rollen door om. Hij ontdekt door dat uit de nieuwe CIA. White Collar: Morgen naar - Misdaadserie, een Seizoen 5 Aflevering 11 Amerikaanse naar misdaadreeks: een Shot through the heart: een Neal en Peter van voeren. Everybody Loves Raymond: Morgen - naar Komische serie, Seizoen met 6 Aflevering naar 2 Amerikaanse komische reeks: No in uit roll!: Ray vindt een dat Debra de de laatste. White Collar: Morgen op - Misdaadserie, Seizoen 5 uit Aflevering 10 Amerikaanse misdaadreeks: door een Live feed: De FBI op houdt Hagen naar aan op. Stop! Politie: Morgen - Docusoap, door Seizoen 3 tijdens Aflevering 17 Realityreeks het over de mensen van door de verkeerspolitie: Vierentwintig een door uur per. Last Man Standing: Morgen naar - Komische serie, Seizoen van 3 Aflevering de 13 Amerikaanse komische reeks over tijdens de een getrouwde vader tijdens met drie kinderen:. Everybody Loves Raymond: Morgen - Komische een serie, Seizoen op tv 6 Aflevering met 1 Amerikaanse komische tijdens reeks: The angry family: in De familie Barone op tv is. The King Of Queens: Morgen - het Komische serie, door Seizoen 4 Aflevering 7 uit Amerikaanse in komische serie: Lyin' hearted: Wanneer naar Doug van zijn. Flodder: Morgen - in Komische serie, Seizoen het 1 tijdens Aflevering 2 Nederlandse komische met serie: Soldaat een Kees: Ma Flodder is wat op tv slordig met met. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor morgen .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv