TV Gids RTL 7 morgen

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor morgen. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor morgen: Wk 2018: Morgen van - Darts, op Seizoen 7 Aflevering het 2 Verslag van van het WK darts in het het Londense Alexandra Palace: De uit op spetterende finale. Voetbal Inside: Morgen op - Sportpraatprogramma, Seizoen 6 een Aflevering 37 Talkshow waarin door de laatste ontwikkelingen met op door de voetbalvelden. Car Tracks: Homeshoppingprogramma, Homeshopping: naar Homeshopping. Hollandse Kanjers: Morgen tijdens - Homeshoppingprogramma: met Homeshopping. De Sterkste Man: Morgen - Sportprogramma, door Seizoen 18 naar Aflevering 2 Verslag met van de 'Sterkste Man op uit 2016': Verslag van de finale van het op tv de. Idioten Op De Weg: Morgen in - Reality-show, Seizoen tijdens 4 Aflevering de 29 Nederlandse realityreeks: Het uit gaat regelmatig helemaal de mis, doordat naar niet. The King Of Queens: Morgen het - Komische serie, Seizoen 9 tijdens Aflevering tijdens 12 Amerikaanse de komische serie: China syndrome door (part 1): met Doug en Carrie. Stop! Politie: Morgen - met Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering op 13 het Realityreeks over een het werk van de de verkeerspolitie: Vierentwintig uur van per. B.O.Z.: Rox: Morgen - op Jeugdserie, op tv Seizoen 2 Aflevering 13 Jeugdserie: tijdens Ninja: Team op tv Rox moet op zoek de naar een tijdens ontvoerde. B.O.Z.: Galaxy Park: Morgen het - Jeugdserie, Seizoen uit 3 Aflevering 36 naar Jeugdserie. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor morgen .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv