TV Gids RTL 7 vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor vandaag: The Expendables 2: IMDB de * 6.6 - Actiefilm, De in tijdens louche CIA agent Church heeft door een nieuwe opdracht voor door de het Expendables, een groep snoeiharde huurlingen: het ze op tv moeten in Azië een mysterieus naar op tv pakketje terug zien te op tv vinden. Dit lijkt in een makkelijke klus de voor de naar vechtmachines,. Red: IMDB het * 7.1 de - Actiekomedie, Wanneer gewapende CIA op tv agenten plotseling naar het huis door van voormalig undercoveragent Frank Moses in binnenvallen, met schakelt deze met van gemak zijn aanvallers uit op tv en draait uit hij de rollen om. op Hij ontdekt dat de op nieuwe een CIA directeur het. Nachtlounge: op HomeshoppingprogrammaHomeshopping. Nightclub: door NachtprogrammaHomeshopping. Car Tracks: Homeshoppingprogramma, uit HomeshoppingHomeshopping. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor vandaag .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv