TV Gids RTL 7 vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor vandaag: Start: WK Darts: Darts, Vanaf het vanavond zijn bij RTL een 7 alle pijlen de weer gericht op met het meest prestigieuze van op dartstoernooi van het jaar: tijdens het. Wall Street: Money Never Sleeps: IMDB op tv * 6.2 - Drama, Amerikaans naar drama: Gordon Gekko, met een absoluut met icoon van Wall Street op tijdens de jaren van 80, stelt naar anno 2008 haast niets het meer op voor in de tijdens financiële wereld. Hij probeert de naar relatie met van zijn dochter Winnie te naar verbeteren van en krijgt. Stop! Politie: Realityreeks, op Seizoen 2 Aflevering van 1 Realityreeks over het werk op een van de politie: Het de rijgedrag van automobilisten tijdens wordt. Hollandse Kanjers: Homeshoppingprogramma: uit Homeshopping. Idioten Op De Weg: Reality-show, Seizoen 4 met met Aflevering 28 Nederlandse realityreeks: Het gaat een regelmatig uit helemaal mis, het doordat niet iedereen. Lekker snugger: Komische show, Seizoen op tv 4 naar Aflevering 14 Komisch in programma vol met bloopers met en hilarische op internetfilmpjes. Flodder: Komische een serie, Seizoen 1 Aflevering 3 van Nederlandse komische in serie: Verkiezingen: De naar gemeenteraadsverkiezingen uit staan. De Sterkste Man: Sportprogramma, met Seizoen 18 Aflevering 1 Verslag uit met van de 'Sterkste Man van 2016'. Flodder: Komische een serie, Seizoen 4 Aflevering op 5 Nederlandse komische uit serie: Lijmpoging: Ma Flodder de wil het huis op het opnieuw. Vis TV: Vrije tijdsmagazine, Seizoen in op 17 Aflevering 11 in Hengelsportmagazine. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor vandaag .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv