TV Gids RTL 7 vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL 7 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL 7 voor vandaag: Voetbal Inside: Sportpraatprogramma, uit Seizoen 7 Aflevering tijdens 27 Talkshow waarin van de laatste van ontwikkelingen op de voetbalvelden in worden. Shirtje Ruilen: De WK Verhalen: Sportpraatprogramma, door Seizoen 1 de Aflevering 4 Talkshow waarin (oud )voetballers op tv met terugblikken op de truitjes die ze een op als. SAS: Who Dares Wins: Reportage, Seizoen 3 op op tv Aflevering 3 Documentairereeks: Een team naar van ex Special Forces in tijdens soldaten onderwerpt dertig op fitte. Buitengewoon Bizar: Docusoap, Seizoen 7 in Aflevering de 1 Realityreeks. Married With Children: Komische uit serie, Seizoen 6 tijdens Aflevering 16 Amerikaanse een komische serie over het een leven van schoenenverkoper naar Al Bundy en tijdens zijn. Married With Children: Komische tijdens serie, Seizoen 6 Aflevering 17 de Amerikaanse op komische serie over tijdens het leven van schoenenverkoper uit Al Bundy met en zijn. Highway Thru Hell: Realityreeks, in Seizoen 1 Aflevering 10 door Canadese realityreeks: door After the tijdens crash. Stop! Politie Nieuw-Zeeland: Docusoap, op Seizoen 10 de Aflevering 4 Realityserie. Idioten op de weg: Docusoap, Seizoen 2 op Aflevering 37 door Realityserie over de in meest bizarre en op gevaarlijke situaties het op de met weg. Flodder: Komische het serie, Seizoen een 2 Aflevering 9 op Nederlandse komische serie: met Kees verliefd: Tijdens van een rit door Zonnedael tijdens worden. Dat was het voor de tvgids van RTL 7 voor vandaag .

Zender informatie

RTL 7 is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die in 2005 de opvolger werd van Yorin.

RTL 7 richt zich vooral op mannen, en past de programmering in de gids daar ook op aan. Er worden veel films en series uitgezonden die vooral een mannelijk publiek aanspreken, en er is veel ruimte voor sport. Ook de voetbaltalkshow Voetbal Inside, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is op deze zender te zien op maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien. Net als alle wedstrijden in de UEFA Europa League. Andere sporten op RTL 7 zijn onder andere darts, rugby en autosport in RTL GP. Komedie-series als How I met your mother, Everybody loves Raymond en King of Queens worden ook op RTL 7 uitgezonden.

Het kanaal heette origineel in 1995 Veronica. In 2000 werden de aandelen door RTL Nederland overgenomen en iets later werd de zender Me gedoopt. Vanwege juridische strijd met kledingketen We werd dit later Yorin. In 2010 kreeg de zender een nieuwe huisstijl, gekenmerkt door veel geel en zwart.

De zender heeft een Luxemburgse zendmachtiging, en hoeft zich daardoor niet te houden aan bepaalde Nederlandse regelgeving omtrent reclame en sponsoring.