TV Gids RTL 5 vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL 5 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL 5 voor vandaag: Terug: Levenslang met dwang?: Realityreeks, naar In een nieuw seizoen Levenslang op tv Met Dwang reist op Dennis een Weening met acht op tv mensen die een uit ernstige. Nieuw: Online misbruik aangepakt: In het een nieuwe programma met Online Misbruik Aangepakt confronteren John de met van den Heuvel en Nicolette een Kluijver daders met van. Mislukte Plastische Chirurgie: Documentaire, Seizoen uit 1 Aflevering 6 Documentaireserie het naar over mislukte plastisch chirurgische naar ingrepen. Love Island: Reality-show, een Seizoen 3 Aflevering met 21 Britse met realityreeks. Motive: Misdaadserie, door Seizoen 3 Aflevering 7 naar Canadese politieserie: op Pilot Error: Een naar chef kok wordt teruggevonden in op van haar. The Ellen DeGeneres Show: Praatprogramma, uit Seizoen 15 de Aflevering 81 Amerikaanse naar talkshow: Ted Danson. Dr. Phil: Praatprogramma, door Seizoen 16 op Aflevering 81 Amerikaanse talkshow: My het Husband Refuses To Get uit a van Job and Believes He Is op in Going. Motive: Misdaadserie, Seizoen 3 uit Aflevering door 8 Canadese politieserie: Reversal of van Fortune: Een de waarzegster uit slaagt er niet van in haar. Love Island: Reality-show, uit Seizoen 3 Aflevering 21 uit Britse het realityreeks. Wie Is De Chef?: Culinair in magazine, Seizoen 5 Aflevering de 21 Kookprogramma met waarin vier gepassioneerde in koks om de op tv beurt voor elkaar in moeten. Dat was het voor de tvgids van RTL 5 voor vandaag .

Zender informatie

RTL 5 is een Nederlandse televisiezender van RTL Nederland. Het zendt sinds 1993 uit en was vooral gericht op mannen, met veel sport en zakelijke programma's. In 2005 ging de zender zich op een breder publiek richten, tussen 20 en 35 jaar. Het heeft een groot aanbod aan Nederlandstalige programma's en buitenlands drama, actie, comedyseries en films. Het is na RTL 4 de tweede brede zender van RTL Nederland en zendt voornamelijk programma's van FOX en NBC uit.

Tot de omslag naar het nieuwe RTL 5, was het een betrekkelijk kleine zender. Sinds 2005 is het marktaandeel flink gegroeid. Na NPO 1, RTL 4 en SBS 6 is het de grootste zender van Nederland.

Bekende presentatoren van RTL 5 zijn onder meer Jandino Asporaat, Rick Brandsteder, Luuk Ikink, Nicolette Kluijver, Lieke van Lexmond, Ruben Nicolai, Yolanthe Sneijder-Cabau, Dennis Weening en John Williams. 

Jaarlijks terugkerende kijkcijferkanonnen zijn Expeditie Robinson en Holland's Next Topmodel. Andere succesvolle programma's zijn Bones, CSI Cyber, Foute vrienden, Galileo, Idols, New Girl, Project Catwalk, Shockdoc, Sex Academy, So You Think You Can Dance, Suits, The Blacklist, Unforgettable en Zon, Zuipen, Ziekenhuis.