TV Gids RTL 5 vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL 5 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL 5 voor vandaag: SOS: Mijn vakantie is een hel: Consumentenmagazine, Seizoen op 1 Aflevering 4 op Magazine: John helpt een een met groep Limburgse meisjes die in een een het horrorkamer. De verdwijning van Natalee Holloway: Documentaire, met Seizoen 1 Aflevering 5 op Documentairereeks. Zon, zuipen, ziekenhuis: Realityreeks, op Seizoen 1 Aflevering 4 Realityreeks op tv met waarin drie artsen gevolgd worden naar tijdens hun werk op op met zonnige. Thane: Show, Shoppingprogramma: van Homeshopping. Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken!: Realityreeks, Seizoen 5 op tv Aflevering uit 3 Realityreeks waarin tijdens de Britse op tv chef kok Gordon een Ramsay noodlijdende restaurants. Nieuwe tijden: Jeugdserie, Seizoen 1 naar uit Aflevering 57 Nederlandse op tv jeugdserie: Er wordt een een afscheidsborrel voor Lucas met georganiseerd. Zal. RTL Travel: Toeristisch van magazine, Seizoen door 6 Aflevering 14 Reismagazine: New het Orleans, Indonesië naar en Cyprus: Romeo Egbeama is tijdens in een het. Nieuwe tijden: Jeugdserie, in Seizoen 1 Aflevering 57 met Nederlandse uit jeugdserie: Er wordt een in afscheidsborrel voor Lucas georganiseerd. een Zal. Galileo: Wetenschappelijk van magazine, Seizoen 3 Aflevering de 22 Populairwetenschappelijke show: Giel op ondervindt de helende de naar werking. Dit Is Mijn Toekomst: Homeshoppingprogramma, Astrologie en de het horoscoop: Homeshopping. Dat was het voor de tvgids van RTL 5 voor vandaag .

Zender informatie

RTL 5 is een Nederlandse televisiezender van RTL Nederland. Het zendt sinds 1993 uit en was vooral gericht op mannen, met veel sport en zakelijke programma's. In 2005 ging de zender zich op een breder publiek richten, tussen 20 en 35 jaar. Het heeft een groot aanbod aan Nederlandstalige programma's en buitenlands drama, actie, comedyseries en films. Het is na RTL 4 de tweede brede zender van RTL Nederland en zendt voornamelijk programma's van FOX en NBC uit.

Tot de omslag naar het nieuwe RTL 5, was het een betrekkelijk kleine zender. Sinds 2005 is het marktaandeel flink gegroeid. Na NPO 1, RTL 4 en SBS 6 is het de grootste zender van Nederland.

Bekende presentatoren van RTL 5 zijn onder meer Jandino Asporaat, Rick Brandsteder, Luuk Ikink, Nicolette Kluijver, Lieke van Lexmond, Ruben Nicolai, Yolanthe Sneijder-Cabau, Dennis Weening en John Williams. 

Jaarlijks terugkerende kijkcijferkanonnen zijn Expeditie Robinson en Holland's Next Topmodel. Andere succesvolle programma's zijn Bones, CSI Cyber, Foute vrienden, Galileo, Idols, New Girl, Project Catwalk, Shockdoc, Sex Academy, So You Think You Can Dance, Suits, The Blacklist, Unforgettable en Zon, Zuipen, Ziekenhuis.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv