TV Gids RTL 4 vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL 4 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL 4 voor vandaag: Slot: Gordon Gaat Trouwen... Maar Met Wie?: Reality-show, Vanavond is een de laatste op aflevering van het het realityprogramma waarin Gordon op uit zoek de gaat naar de man op van. Goede tijden, slechte tijden: Soap, Seizoen van 39 Aflevering 5699 Nederlandse van soap: door Nina bijt zich vast uit in haar kinderwens. naar Haar zoektocht naar naar. Chantal blijft slapen: Reality-show, het Seizoen 3 uit Aflevering 2 Realityshow tijdens waarin Chantal Janzen een dag gaat met logeren bij door bekende door Nederlanders:. The Bold and the Beautiful: Soap, met Seizoen 32 het Aflevering 7683 Amerikaanse soap: Wyatt waarschuwt het een zijn broer om op tv het gevecht met een hun vader aan tijdens te. Goede tijden, slechte tijden: Soap, in Seizoen 39 Aflevering in 5698 Nederlandse soap: Zoë bedenkt tijdens een tijdens riskant plan de om haar sugar daddy Jan het af een te. RTL Late Night: Praatprogramma in over de actualiteit, Seizoen 7 uit op Aflevering 239 Latenighttalkshow met naar Humberto Tan: Ook is er op tv op tv aandacht. Herrie In De Druiventros: Culinair magazine, uit Seizoen 1 Aflevering 8 met naar Culinair magazine: De grande finale. uit Krijgt de zaak zijn naar vierde ster een terug?. You're Back In The Room: Komische naar show, Seizoen naar 1 Aflevering 2 naar Komische hypnoseshow: Komische hypnoseshow waarin de een op hypnotiseur wekelijks een. Nieuwe Tijden: Jeugdserie, tijdens Seizoen 2 Aflevering 38 Nederlandse met van jeugdserie: Elin probeert Loki het bij iedereen uit de buurt tijdens te met houden,. Postcode Loterij Dag Winnaar!: Magazine, naar Seizoen 1 Aflevering 10 met Loterij. Dat was het voor de tvgids van RTL 4 voor vandaag .

Zender informatie

RTL 4 is de grootste Nederlandse commerciële tv-zender. Het profileert zich als de zender voor het hele gezin. Er is veel amusement, spelshows en cabaret te zien. Er zijn iedere dag meerdere actualiteitenprogramma's in de uitzending. Door de vele vaste programma's weet de kijker waar hij aan toe is op het kanaal.

Ook de langstlopende Nederlandse soapserie - Goede Tijden, Slechte Tijden - wordt uitgezonden op RTL 4. Bekijk de tv gids voor alle informatie over de programma's.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv