TV Gids RTL vandaag

Je vindt hier de tv gids van RTL voor vandaag. We hebben de volgende programma's op RTL voor vandaag: Let's Dance: in . Gute Zeiten, schlechte Zeiten: van . Exclusiv spezial: een . Hebammen im Einsatz: naar . Betrugsfälle: met . Unter uns: op tv . Betrugsfälle: uit . Verdachtsfälle: naar . Der Blaulicht-Report: door . RTL Nachtjournal: de Nachrichten. Dat was het voor de tvgids van RTL voor vandaag .

Zender informatie

De Duitse tv-zender RTL, ook wel RTL Television of RTL Duitsland genoemd, is een familiezender met soaps, amusement, Amerikaanse crimeseries en sport.

Alle Formule 1-wedstrijden zijn live op RTL Duitsland te zien. Tijdens de race-weekenden worden de kwalificatie en race in de Formule 1 uitgezonden op RTL Duitsland, waardoor veel Nederlanders de race kunnen bekijken.

Bij de meeste tv-aanbieders zit RTL Duitsland in het standaard pakket. Op die manier kunnen mensen zonder Ziggo (Sport)-abonnement de races in de Formule 1 met Max Verstappen live op tv kijken.

In Nederland noemen wij deze zender RTL Duitsland, omdat we in Nederland al Nederlandse RTL-zenders hebben. Deze zenders hebben inhoudelijk niets met elkaar te maken, maar vallen wel allemaal onder de grote Europese RTL Group.

Bekende programma's op RTL Duitsland zijn 'Gute Zeiten Schlechte Zeiten', 'Dance Dance Dance', 'Das Supertalent' en 'Alarm für Cobra 11'.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv