TV Gids Prime Star vandaag

Je vindt hier de tv gids van Prime Star voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Prime Star voor vandaag: Army of One: Komedie, Gary Faulkner door ontvangt een het visioen met van God die hem opdraagt om de in Osama Bin Laden te vangen. Gewapend een met op slechts een in zwaard vertrekt Gary naar in Pakistan om zijn missie te het door volbrengen. King of the Belgians: Komedie, op De koning op tv der Belgen is in op een missie in Istanboel van wanneer zijn koninkrijk uiteenvalt: op tv hij moet onmiddellijk op tv tijdens terugkeren om zijn land de te redden. tijdens Zijn odyssee door op tv de Balkan geeft de koning weer het van zin in het de leven. Réparer les Vivants: Drama, Een uit jonge surfer belandt na door een incident in in de het ziekenhuis. Hij wordt in uit leven gehouden op tv door machines. Zijn tijdens ouders moeten een moeilijke beslissing in op nemen. Wild Oats: Komedie, Alles een verandert voor Eva wanneer de ze een bijstandscheque op tv voor in 900.000 dollar ontvangt. het Zij en haar naar beste vriendin het besluiten het geld te houden, en van op te vertrekken op het avontuur met van hun door leven. Serialized: Tv-thriller, van Auteur Hannah Ryan de besluit een nieuw van misdaadverhaal te schrijven. uit In eerste instantie blijkt dit met geen succes te tijdens naar zijn, maar wanneer er mensen omgebracht op van worden op precies dezelfde op manieren als in op de verhalen, op tv is de belangstelling een ineens. When the Bough Breaks: Horrorfilm, John van en een Laura zijn een gelukkig uit koppel dat droomt van op tv een kind. Ze huren het uit een draagmoeder in die in hen wil helpen. Maar naar het loopt mis het wanneer de vrouw psychotisch tijdens gedrag begint te tijdens uit vertonen. Sing: Animatiefilm, tijdens Koala Buster Moon is het de met eigenaar van een slecht op draaiend theater. Om naar zijn schulden af te lossen in en door de lege zalen te van vullen, besluit hij door om een grootse naar zangwedstrijd te in organiseren. Dat was het voor de tvgids van Prime Star voor vandaag .

Prime Star

19:10 When the Bough Breaks

Horrorfilm, John en Laura zijn een gelukkig koppel dat droomt van een kind. Ze huren een draagmoeder in die hen wil helpen. Maar het loopt mis wanneer de vrouw psychotisch gedrag begint te vertonen.

21:00 Réparer les Vivants

Drama, Een jonge surfer belandt na een incident in het ziekenhuis. Hij wordt in leven gehouden door machines. Zijn ouders moeten een moeilijke beslissing nemen.

22:45 Sing

Animatiefilm, Koala Buster Moon is de eigenaar van een slecht draaiend theater. Om zijn schulden af te lossen en de lege zalen te vullen, besluit hij om een grootse zangwedstrijd te organiseren.

00:35 King of the Belgians

Komedie, De koning der Belgen is op een missie in Istanboel wanneer zijn koninkrijk uiteenvalt: hij moet onmiddellijk terugkeren om zijn land te redden. Zijn odyssee door de Balkan geeft de koning weer zin in het leven.

02:10 Serialized

Tv-thriller, Auteur Hannah Ryan besluit een nieuw misdaadverhaal te schrijven. In eerste instantie blijkt dit geen succes te zijn, maar wanneer er mensen omgebracht worden op precies dezelfde manieren als in de verhalen, is de belangstelling ineens ...

03:50 Army of One

Komedie, Gary Faulkner ontvangt een visioen van God die hem opdraagt om Osama Bin Laden te vangen. Gewapend met slechts een zwaard vertrekt Gary naar Pakistan om zijn missie te volbrengen.

05:30 Wild Oats

Komedie, Alles verandert voor Eva wanneer ze een bijstandscheque voor 900.000 dollar ontvangt. Zij en haar beste vriendin besluiten het geld te houden, en te vertrekken op het avontuur van hun leven.

Zender informatie

Prime (voorheen Canal+ en daarvoor FilmNet) is een merk van de Vlaamse kabelverdeler Telenet dat bestaat uit een bundel van twaalf digitale betaalzenders waarop voornamelijk films, en series worden uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv