TV Gids Prime Star vandaag

Je vindt hier de tv gids van Prime Star voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Prime Star voor vandaag: In Dubious Battle: Drama, door 900 geïmmigreerde landarbeiders besluiten op de strijd aan het te gaan met de naar tijdens landeigenaren van appelboerderijen in Californië. De op arbeiders op tv groeperen zich waardoor door ze sterker in worden. Gangsterdam: Komedie, in De 23 jarige rechtenstudent het Ruben wordt gedwongen om tijdens een illegale paden te bewandelen in zodat hij het de hart van de op knappe Nora de voor zich kan uit winnen. Live by Night: Misdaaddrama, op Boston, 1926. uit Joe Coughlin wil een naar graantje meepikken van in de drooglegging en op tv wil uitgroeien door tot een gevreesde gangster. van Zijn weelderige levensstijl eist uit helaas zijn tol een en een uit vroegtijdige dood het wordt steeds waarschijnlijker. A Cure for Wellness: Fantasydrama, Een met ambitieuze een jonge werknemer krijgt de het opdracht de directeur tijdens van het bedrijf waar hij in werkt door op te op halen. The Space Between Us: Romantisch met drama, Zestien jaar geleden werd door op tv Gardner Elliot geboren op Mars. naar Hij is als enige het op nog nooit op door Aarde geweest maar wil daar uit verandering in het brengen; hij is namelijk stapelverliefd door op de beeldige naar Tulsa met en die woont in Colorado. op Maar het de. Paterson: Romantisch drama, Paterson een is een het buschauffeur die elke het dag zijn dagelijkse routine een volgt. De op tv wereld van zijn vrouw op Laura daarentegen tijdens is elke op dag anders. Bijna door iedere dag heeft ze nieuwe op dromen op en projecten de die ze najaagt. Hidden Figures: Biografisch drama, de Het verhaal van Katherine een Johnson, Dorothy op tv Vaughn en Mary door Jackson. Drie briljante Afro een op tv Amerikaanse. Cool Girls: Komedie, een Nadat ze keer op keer de worden getroffen van door met de vernederende practical jokes van van Whitney, het de mooiste en populairste meisje uit op de het middelbare school, zinnen met Mindy en uit Jodi, beste vriendinnen en onwaarschijnlijke nerds, door op het wraak. Fast & Furious 8: Actiefilm, Nu op Dom van en Letty op huwelijksreis zijn, door Brian en tijdens Mia met op vervroegd pensioen zijn in gegaan en de rest op tv van de crew vrijgesproken met is, lijken de leden op van van het team normale levens door te leiden. Maar als in een mysterieuze vrouw met Dom verleidt door om terug van te. The Intervention: Tragikomedie, Peter en naar Ruby zijn uit getrouwd een en hebben drie door kinderen. Samen met een hechte van vriendenclub naar gaan ze een weekendje door weg naar een op tv prachtig zomerhuis. tijdens Wat een ontspannen uitje had moeten in worden, blijkt een in werkelijkheid een in vooropgezet naar plan van. Dat was het voor de tvgids van Prime Star voor vandaag .

Prime Star

06:30 Get Out

Horrorthriller, Rose nodigt haar vriend Chris uit voor een weekend bij haar ouders. Chris denkt dat het vreemde gedrag van de familie te maken heeft met pogingen om om te gaan met hun interraciale relatie, maar gedurende het weekend doet hij ...

08:15 Fast & Furious 8

Actiefilm, Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw Dom verleidt om terug te ...

10:30 Cool Girls

Komedie, Nadat ze keer op keer worden getroffen door de vernederende practical jokes van Whitney, het mooiste en populairste meisje op de middelbare school, zinnen Mindy en Jodi, beste vriendinnen en onwaarschijnlijke nerds, op wraak.

12:05 The Intervention

Tragikomedie, Peter en Ruby zijn getrouwd en hebben drie kinderen. Samen met een hechte vriendenclub gaan ze een weekendje weg naar een prachtig zomerhuis. Wat een ontspannen uitje had moeten worden, blijkt in werkelijkheid een vooropgezet plan van ...

13:35 Max Steel

Avontuurlijke actiefilm, Max en zijn buitenaardse vriend besluiten via speciale turbo energiekrachten te transformeren in een superheld genaamd Max Steel.

15:10 The Devil Wears Prada

Komedie, De pas afgestudeerde Andy Sachs gaat aan de slag als assistente van Miranda Priestly, de meedogenloze en cynische uitgeefster van het modeblad Runway. Om in het modewereldje aanvaard te worden, moet modeleek Andy zich grondig restylen.

17:00 Hidden Figures
19:05 Paterson

Romantisch drama, Paterson is een buschauffeur die elke dag zijn dagelijkse routine volgt. De wereld van zijn vrouw Laura daarentegen is elke dag anders. Bijna iedere dag heeft ze nieuwe dromen en projecten die ze najaagt.

21:00 Gangsterdam

Komedie, De 23 jarige rechtenstudent Ruben wordt gedwongen om illegale paden te bewandelen zodat hij het hart van de knappe Nora voor zich kan winnen.

22:40 In Dubious Battle

Drama, 900 geïmmigreerde landarbeiders besluiten de strijd aan te gaan met de landeigenaren van appelboerderijen in Californië. De arbeiders groeperen zich waardoor ze sterker worden.

00:40 Live by Night

Misdaaddrama, Boston, 1926. Joe Coughlin wil een graantje meepikken van de drooglegging en wil uitgroeien tot een gevreesde gangster. Zijn weelderige levensstijl eist helaas zijn tol en een vroegtijdige dood wordt steeds waarschijnlijker.

02:50 A Cure for Wellness
05:20 The Space Between Us

Romantisch drama, Zestien jaar geleden werd Gardner Elliot geboren op Mars. Hij is als enige nog nooit op Aarde geweest maar wil daar verandering in brengen; hij is namelijk stapelverliefd op de beeldige Tulsa en die woont in Colorado. Maar de ...

Zender informatie

Prime (voorheen Canal+ en daarvoor FilmNet) is een merk van de Vlaamse kabelverdeler Telenet dat bestaat uit een bundel van twaalf digitale betaalzenders waarop voornamelijk films, en series worden uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv