TV Gids Prime Star vandaag

Je vindt hier de tv gids van Prime Star voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Prime Star voor vandaag: The Whole Truth: Misdaaddrama, Advocaat op tv Richard Ramsay met neemt een door persoonlijke zaak aan wanneer hij een in bevriende weduwe, in Loretta het Lassiter, belooft dat hij uit haar zoon Mike uit uit de naar gevangenis zal houden. Mike naar wordt beschuldigd het van de moord uit op zijn vader Boone en van heeft. Below the Surface: Thriller, Cameron denkt een dat door ze een perfect leven leidt: in in ze heeft een leuke baan als in duikinstructrice en naar een verloofde die een werkt als manager. op tv Maar in wanneer haar verloofde hoofdverdachte wordt in op tv een op moordzaak, komt Camerons leven met op het zijn kop te van staan. Keeping Up with the Joneses: Actiekomedie, Een koppel tijdens merkt verdacht op tv gedrag bij op tv hun buren een op en begint van hen te bespioneren. Ze in komen erachter dat meneer naar en mevrouw Jones een een dubbelleven leiden als de geheime met overheidsagenten. Equity: Drama, Investeringsbankier Naomi in het Bishop wordt bedreigd door een een financieel schandaal tijdens en moet een web door van corruptie van blootleggen. My First Highway: Drama, met Elke zomer gaat de naar zestienjarige Benjamin met een zijn familie tijdens op campingtrip naar Spanje. Hij naar zit wat vast het door in het keurslijf van naar zijn familie, en wil dolgraag met de van liefde ontdekken. Hij leert op tv een intrigerend Vlaams tijdens meisje uit kennen. The Great Wall: Fantasy-avonturenfilm, met William, een een Europese huursoldaat, is met samen met zijn de kompaan op zoek naar naar een krachtig wapen als ze naar in gevangengenomen worden door het naar Chinese leger. Vervolgens raken op tv ze op verzeild in een oorlog tegen monsters het die van het bestaan met van. Sully: Biografisch drama, de 15 door januari 2009. Het lijnvliegtuig een van Chesley tijdens Sullenberger raakt in de problemen. Om het naar alle. Seduced: Thriller, Een vrouw uit de wordt in de luren het gelegd door een bedrieger met die haar via online door dating het in de val op tv lokt. Dat was het voor de tvgids van Prime Star voor vandaag .

Prime Star

17:55 Below the Surface

Thriller, Cameron denkt dat ze een perfect leven leidt: ze heeft een leuke baan als duikinstructrice en een verloofde die werkt als manager. Maar wanneer haar verloofde hoofdverdachte wordt in een moordzaak, komt Camerons leven op zijn kop te staan.

19:25 Sully
21:00 The Whole Truth

Misdaaddrama, Advocaat Richard Ramsay neemt een persoonlijke zaak aan wanneer hij een bevriende weduwe, Loretta Lassiter, belooft dat hij haar zoon Mike uit de gevangenis zal houden. Mike wordt beschuldigd van de moord op zijn vader Boone en heeft ...

22:35 The Great Wall

Fantasy-avonturenfilm, William, een Europese huursoldaat, is samen met zijn kompaan op zoek naar een krachtig wapen als ze gevangengenomen worden door het Chinese leger. Vervolgens raken ze verzeild in een oorlog tegen monsters die het bestaan van ...

00:20 Seduced

Thriller, Een vrouw wordt in de luren gelegd door een bedrieger die haar via online dating in de val lokt.

01:50 Equity

Drama, Investeringsbankier Naomi Bishop wordt bedreigd door een financieel schandaal en moet een web van corruptie blootleggen.

03:30 Keeping Up with the Joneses

Actiekomedie, Een koppel merkt verdacht gedrag bij hun buren op en begint hen te bespioneren. Ze komen erachter dat meneer en mevrouw Jones een dubbelleven leiden als geheime overheidsagenten.

05:15 My First Highway

Drama, Elke zomer gaat de zestienjarige Benjamin met zijn familie op campingtrip naar Spanje. Hij zit wat vast in het keurslijf van zijn familie, en wil dolgraag de liefde ontdekken. Hij leert een intrigerend Vlaams meisje kennen.

Zender informatie

Prime (voorheen Canal+ en daarvoor FilmNet) is een merk van de Vlaamse kabelverdeler Telenet dat bestaat uit een bundel van twaalf digitale betaalzenders waarop voornamelijk films, en series worden uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv