TV Gids Prime Fezztival vandaag

Je vindt hier de tv gids van Prime Fezztival voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Prime Fezztival voor vandaag: Abortion: Stories Women Tell: Documentaire, Abortus is een een in thema dat nog steeds voor met verdeeldheid zorgt in op de VS. de Regisseur Tracy Droz naar Tragoz met belicht. Somer: Drama, op tv Zomer, 2015. op Enkele koppels, gezinnen en vriendengroepen brengen op hun vakantie met door op het naar campingterrein De Lombarde. het Ze hebben allemaal een verschillende een achtergronden en overtuigingen, maar proberen toch het op op een hoopvolle manier samen te een de leven. Brimstone: Westernthriller, op tv De negentiende met eeuw. Liz is een jonge in vrouw die een op gelukkig leven leidt, op totdat een in duivelse priester in het dorp op op verschijnt en alles wat Liz lief met heeft probeert te het verwoesten. Maar ze met vecht door terug. Le Fils de Jean: Drama, Mathieu weet door in niet wie zijn door vader is. Hij verneemt via op tv de op telefoon dat zijn vader het een Canadees door was en dat hij onlangs overleden naar is. Hij verneemt het ook door dat hij het twee broers heeft en beslist uit om naar de in begrafenis te op tv gaan om hen te uit ontmoeten. Geen uitzending: van . Chocolat: Biografisch naar drama, De de Franse clown Chocolat is de op eerste door zwarte circusartiest die door uitgroeit tot een beroemdheid in op tv de. Nina: Biografisch drama, Jazzmuzikante op tv en zangeres de Nina Simone de groeit uit naar tot een muzikaal fenomeen, maar worstelt tijdens ook de met. Le Ciel Flamand: Drama, in Monique baat een samen met haar dochter Sylvie de het baanbordeel Le Ciel uit door Flamand uit. Sylvie heeft ook een op tv dochter: de jonge uit Eline. de Alles gaat in goed tot een dramatische een gebeurtenis de familiale banden een en de zekerheden naar in hun leven van onder druk op tv zet. The Handmaiden: Misdaaddrama, een In het door met Japan bezette Korea van naar de een jaren 30 wil een oplichter op tv het fortuin buitmaken van het een met rijke vrouw. Om dat te met bereiken een huurt hij een jonge, vrouwelijke uit zakkenroller in. in Zij infiltreert bij door de rijke vrouw een door er te gaan tijdens in werken. The Wizard of Lies: Tv-drama, tijdens Relaas over door het uitgebreide bedrog waarvan beursmakelaar Bernie op Madoff door zich jarenlang bediende op tv voor. Dat was het voor de tvgids van Prime Fezztival voor vandaag .

Prime Fezztival

07:00 Sully

Biografisch drama, 15 januari 2009. Het lijnvliegtuig van Chesley Sullenberger raakt in de problemen. Om alle ...

08:35 Le Ciel Flamand

Drama, Monique baat samen met haar dochter Sylvie het baanbordeel Le Ciel Flamand uit. Sylvie heeft ook een dochter: de jonge Eline. Alles gaat goed tot een dramatische gebeurtenis de familiale banden en de zekerheden in hun leven onder druk zet.

10:25 The Handmaiden

Misdaaddrama, In het door Japan bezette Korea van de jaren 30 wil een oplichter het fortuin buitmaken van een rijke vrouw. Om dat te bereiken huurt hij een jonge, vrouwelijke zakkenroller in. Zij infiltreert bij de rijke vrouw door er te gaan werken ...

12:45 The Wizard of Lies
14:55 The Land of the Enlightened
16:25 Nina
17:55 Chocolat
19:50 Somer

Drama, Zomer, 2015. Enkele koppels, gezinnen en vriendengroepen brengen hun vakantie door op het campingterrein De Lombarde. Ze hebben allemaal verschillende achtergronden en overtuigingen, maar proberen toch op een hoopvolle manier samen te leven.

21:05 Abortion: Stories Women Tell
22:35 Brimstone

Westernthriller, De negentiende eeuw. Liz is een jonge vrouw die een gelukkig leven leidt, totdat een duivelse priester in het dorp verschijnt en alles wat Liz lief heeft probeert te verwoesten. Maar ze vecht terug.

01:05 Le Fils de Jean

Drama, Mathieu weet niet wie zijn vader is. Hij verneemt via de telefoon dat zijn vader een Canadees was en dat hij onlangs overleden is. Hij verneemt ook dat hij twee broers heeft en beslist om naar de begrafenis te gaan om hen te ontmoeten.

02:39 Geen uitzending
Zender informatie

Prime (voorheen Canal+ en daarvoor FilmNet) is een merk van de Vlaamse kabelverdeler Telenet dat bestaat uit een bundel van twaalf digitale betaalzenders waarop voornamelijk films, en series worden uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv