TV Gids Prime Family vandaag

Je vindt hier de tv gids van Prime Family voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Prime Family voor vandaag: Summer Villa: Tv-drama, van Terry Russell is met een succesvolle romanschrijfster. Ze tijdens heeft echter last van de een op writer's block en besluit de er. Bad Santa 2: Misdaadkomedie, Willie Soke tijdens op is nog geen het haar veranderd. Samen met zijn gewiekste in partners Marcus en in Thurman Merman het heeft hij het een dit keer door voorzien op een liefdadigheidsinstelling door die geleid wordt door op de charmante in Diane. The Intervention: Tragikomedie, Peter en van een Ruby zijn getrouwd het en hebben drie door kinderen. Samen met het een hechte vriendenclub in gaan ze een het weekendje weg naar een prachtig op tv zomerhuis. naar Wat een ontspannen de uitje had moeten naar worden, blijkt in werkelijkheid een vooropgezet met plan een van. Almost Christmas: Tragikomedie, Kerst nadert in en de een kinderen en tijdens kleinkinderen van in Walter komen naar huis om van samen tijdens de feestdagen door met te brengen. Klinkt van als een ideaal familieplaatje maar het iedereen brengt met zo zijn het eigen problemen mee door en nog niet iedereen heeft op tv het. Geen uitzending: in . H.I.T. - De Romeo's: Muzikale naar komedie, Wanneer een artiest wordt naar aangevallen, komt Davy uit tijdens tussenbeide. Chris en Gunther zijn tijdens verbaasd uit over. Sing: Animatiefilm, Koala tijdens Buster Moon is in de eigenaar van met een slecht draaiend theater. van Om uit zijn schulden af op te lossen en uit de lege zalen te vullen, tijdens in besluit hij om door een grootse zangwedstrijd te tijdens organiseren. Baby, Baby, Baby: Komedie, op tv Sunny en Sydney beginnen een van relatie. Alles naar gaat het prima, totdat het koppel gaat samenwonen. op Sydney is erg tijdens jaloers en beeldt met zich allerlei zaken met in. Het het is aan hem om een te tijdens veranderen, anders loopt tijdens hij het van risico dat hij met zijn grote liefde. Santa & Me: Familiefilm, De een Kerstman de verandert een gemeen en rotverwend dertienjarig door met meisje in een monster. Ze moet met een cadeau krijgen met van iemand die met haar met oprecht graag heeft op als ze terug in door een meisje wil van veranderen. TV special, Uit het dagboek van Mega Mindy: Special, Zal het Toby ooit in weten dat Mieke Mega een Mindy is? tijdens En zal hij ooit van weten dat Mieke verliefd met is op tv op hem, al van van de. Dat was het voor de tvgids van Prime Family voor vandaag .

Prime Family

07:35 Ghost Rockers voor Altijd

Familiefilm, Wanneer de oma van Jonas overlijdt, erft hij twee vreemde voorwerpen. De Ghost Rockers ontdekken al snel dat ze behoren tot een puzzel van vijf stuks: de Vijf Elementen. Via de voorwerpen kunnen ze contact maken met de Freebirds.

09:10 TV special, Uit het dagboek van Mega Mindy
09:55 Santa & Me

Familiefilm, De Kerstman verandert een gemeen en rotverwend dertienjarig meisje in een monster. Ze moet een cadeau krijgen van iemand die haar oprecht graag heeft als ze terug in een meisje wil veranderen.

11:20 A Street Cat Named Bob
13:00 Red Raffi

Familiefilm, De achtjarige Samuel Wiese voelt zich erg eenzaam omdat zijn vader een jaar geleden zijn familie heeft verlaten om te gaan werken als arts in Afghanistan. Wat nu bijzonder belangrijk voor hem is, is zijn goudhamster Raffi, die hij ...

14:35 A Cinderella Story: If the Shoe Fits

Familiefilm, Tessa moet naar een Assepoesterwedstrijd, waar ze dienst doet als het persoonlijke slaafje van haar boze stiefzussen. Wanneer ze beseft dat ze kans maakt om de wedstrijd te winnen, beslist ze om mee te doen aan de audities.

16:10 Baby, Baby, Baby

Komedie, Sunny en Sydney beginnen een relatie. Alles gaat prima, totdat het koppel gaat samenwonen. Sydney is erg jaloers en beeldt zich allerlei zaken in. Het is aan hem om te veranderen, anders loopt hij het risico dat hij zijn grote liefde ...

17:35 Sing

Animatiefilm, Koala Buster Moon is de eigenaar van een slecht draaiend theater. Om zijn schulden af te lossen en de lege zalen te vullen, besluit hij om een grootse zangwedstrijd te organiseren.

19:25 Bad Santa 2

Misdaadkomedie, Willie Soke is nog geen haar veranderd. Samen met zijn gewiekste partners Marcus en Thurman Merman heeft hij het dit keer voorzien op een liefdadigheidsinstelling die geleid wordt door de charmante Diane.

21:00 Summer Villa
22:25 The Intervention

Tragikomedie, Peter en Ruby zijn getrouwd en hebben drie kinderen. Samen met een hechte vriendenclub gaan ze een weekendje weg naar een prachtig zomerhuis. Wat een ontspannen uitje had moeten worden, blijkt in werkelijkheid een vooropgezet plan van ...

23:55 Almost Christmas

Tragikomedie, Kerst nadert en de kinderen en kleinkinderen van Walter komen naar huis om samen de feestdagen door te brengen. Klinkt als een ideaal familieplaatje maar iedereen brengt zo zijn eigen problemen mee en nog niet iedereen heeft het ...

01:45 H.I.T. - De Romeo's
03:11 Geen uitzending
Zender informatie

Prime (voorheen Canal+ en daarvoor FilmNet) is een merk van de Vlaamse kabelverdeler Telenet dat bestaat uit een bundel van twaalf digitale betaalzenders waarop voornamelijk films, en series worden uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv