TV Gids Prime Family vandaag

Je vindt hier de tv gids van Prime Family voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Prime Family voor vandaag: Ice Age: Collision Course: Animatiefilm, Scrats het epische tijdens achtervolging van het op ongrijpbare eikeltje zorgt er dit keer de voor dat door hij in de ruimte uit terechtkomt op tv waarbij hij per door ongeluk een in kosmische kettingreactie teweegbrengt die de wereld de een van de ijstijd volledig van dreigt te. Rock the Kasbah: Muzikale met komedie, Een muziekproducent die aan het lager naar wal is geraakt, probeert uit opnieuw succesvol de te worden door op een. Grimsby: Actiekomedie, het Nobby is een naar domme Engelse voetbalhooligan die al op jaren op zoek tijdens is naar zijn tijdens broer. Wanneer naar hij hem in eindelijk terugvindt, door blijkt die een geheim agent te met zijn. naar Samen leggen ze een met complot bloot in dat de hele op wereld bedreigt. Good Kids: Komedie, naar Vier middelbare scholieren die door zich altijd braaf van aan door de regels gehouden een hebben willen tijdens door hun laatste schooldagen alle remmen naar losgooien. Daarna zullen ze met uit elkaar gaan, van en van naar de met universiteit vertrekken. Geen uitzending: tijdens . Bridget Jones's Baby: Romantische komedie, in Bridget heeft na op tv haar breuk met Mark een in Darcy alles weer van onder controle. Ze ontmoet Jack met en duikt in de een door koffer met hem. tijdens Nadien ontdekt ze met dat ze zwanger is. op Probleem: ze is niet zeker op of de Jack wel de in vader is. Florence Foster Jenkins: Komedie, Florence met Foster Jenkins koestert de naar droom naar om een succesvolle operazangeres te het op tv worden. Helaas is met haar zangstem niet om aan door te horen. Toch in oefent de ze als een bezetene uit om zich op de operawereld van naar te storten. Haar man de steunt haar naar door dik en in dun. Absolutely Fabulous: The Movie: Komedie, Edina en de Patsy leiden het op uit luxe leven dat ze gewend het zijn: in winkelen, drinken en stappen op tv in de meest trendy hot het spots van van Londen. Maar als het ze de schuld krijgen op tv van van een groot incident tijdens een een hip het fashionfeestje worden ze het middelpunt uit op van. Huisdiergeheimen: Animatiefilm, De naar honden tijdens Max en Duke het moeten de poten in door elkaar slaan wanneer op tv ze ontdekken tijdens dat een schattig wit konijntje een uit leger van op tv verlaten huisdieren het bouwt. Het van doel van het knaagdier: wraak nemen de op door alle dieren door met een comfortabele uit thuis. De Buurtpolitie: De Grote Geldroof: Familiefilm, Bij met een een brutale inbraak wordt onder tijdens andere een replica naar van een antiek de beeld gestolen. Rechercheurs de Eric en Brigitte zetten de de achtervolging in. in Tijdens de vlucht uit valt het met beeld in stukken en naar dwarrelen naar er honderden geldbriefjes op in straat. Dat was het voor de tvgids van Prime Family voor vandaag .

Prime Family

11:30 Florence Foster Jenkins

Komedie, Florence Foster Jenkins koestert de droom om een succesvolle operazangeres te worden. Helaas is haar zangstem niet om aan te horen. Toch oefent ze als een bezetene om zich op de operawereld te storten. Haar man steunt haar door dik en dun.

13:20 A Royal Night Out

Romantische komedie, Het is feest op de Bevrijdingsdag in 1945. Heel Europa viert het einde van de Tweede Wereldoorlog, ook de Britse prinsessen Elizabeth en Margaret. De twee adellijke meisjes beleven een avond boordevol opwinding, gevaar en ...

14:55 Absolutely Fabulous: The Movie

Komedie, Edina en Patsy leiden het luxe leven dat ze gewend zijn: winkelen, drinken en stappen in de meest trendy hot spots van Londen. Maar als ze de schuld krijgen van een groot incident tijdens een hip fashionfeestje worden ze het middelpunt van ...

16:25 Huisdiergeheimen

Animatiefilm, De honden Max en Duke moeten de poten in elkaar slaan wanneer ze ontdekken dat een schattig wit konijntje een leger van verlaten huisdieren bouwt. Het doel van het knaagdier: wraak nemen op alle dieren met een comfortabele thuis.

17:50 De Buurtpolitie: De Grote Geldroof

Familiefilm, Bij een brutale inbraak wordt onder andere een replica van een antiek beeld gestolen. Rechercheurs Eric en Brigitte zetten de achtervolging in. Tijdens de vlucht valt het beeld in stukken en dwarrelen er honderden geldbriefjes op straat.

19:20 Ice Age: Collision Course

Animatiefilm, Scrats epische achtervolging van het ongrijpbare eikeltje zorgt er dit keer voor dat hij in de ruimte terechtkomt waarbij hij per ongeluk een kosmische kettingreactie teweegbrengt die de wereld van de ijstijd volledig dreigt te ...

20:55 Bridget Jones's Baby

Romantische komedie, Bridget heeft na haar breuk met Mark Darcy alles weer onder controle. Ze ontmoet Jack en duikt in de koffer met hem. Nadien ontdekt ze dat ze zwanger is. Probleem: ze is niet zeker of Jack wel de vader is.

22:55 Rock the Kasbah
00:40 Grimsby

Actiekomedie, Nobby is een domme Engelse voetbalhooligan die al jaren op zoek is naar zijn broer. Wanneer hij hem eindelijk terugvindt, blijkt die een geheim agent te zijn. Samen leggen ze een complot bloot dat de hele wereld bedreigt.

02:05 Good Kids

Komedie, Vier middelbare scholieren die zich altijd braaf aan de regels gehouden hebben willen tijdens hun laatste schooldagen alle remmen losgooien. Daarna zullen ze uit elkaar gaan, en naar de universiteit vertrekken.

03:32 Geen uitzending
Zender informatie

Prime (voorheen Canal+ en daarvoor FilmNet) is een merk van de Vlaamse kabelverdeler Telenet dat bestaat uit een bundel van twaalf digitale betaalzenders waarop voornamelijk films, en series worden uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv