TV Gids Prime Family vandaag

Je vindt hier de tv gids van Prime Family voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Prime Family voor vandaag: CHiPs: Misdaadkomedie, Ponch de en Jon op Baker zijn agenten in Los uit Angeles. Ze door vullen hun dagen met met op doordeweeks politiewerk. Ze moeten echter op tv alles uit de met kast met halen wanneer een sadistische ex agent door en het zijn huurmoordenaar door een ravage aanrichten in de in stad. The Big Sick: Romantische komedie, van De in Pakistan het geboren Kumail heeft een door relatie met het een naar Amerikaanse vrouw, Emily. Samen moeten ze tijdens de de verwachtingen zien te de overwinnen van zijn het familie en hun eeuwenoude tijdens tradities. Geen uitzending: de . Beauty and the Beast: Fantasyfilm, door Een prins wordt door van zijn tijdens slechte gedrag door een door heks in een beest veranderd. de Om weer een van mens uit te worden, moet hij naar zorgen dat iemand op van hem verliefd het wordt. Belle uit komt in op de handen van het van Beest en wordt door hem naar uit gevangen gehouden. Amateur Night: Komedie, Guy tijdens Carter is een onzekere op man uit die op het punt staat in om het vader te worden. het Hij slaagt er maar niet tijdens door in om werk te vinden een in zijn van eigen vakgebied. van Zonder het goed en wel op te het beseffen aanvaardt hij een baantje op tv om chauffeur te spelen met op tv voor. De Smurfen en het Verloren Dorp: Animatiefilm, met Smurfin vindt een van mysterieuze landkaart die naar het op Verloren Dorp door leidt. Samen met door haar het beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en in Potige Smurf gaat tijdens zij op met een spannende een speurtocht door het Verboden met Bos, waar wonderlijke door wezens wonen.. LEGO Scooby-Doo! Blowout Beach Bash: Animatiefilm, uit Scooby Doo en zijn vrienden op tv staan te van popelen in om te genieten op het strand. naar Maar op tv ze moeten al snel uit de in handen uit de mouwen steken uit wanneer er zich een weer uit vreemde verschijnselen voordoen. Puerto Ricans in Paris: Komedie, Luis en door Eddie de zijn twee Puerto Ricaanse agenten het die naar Parijs door het trekken om de naar diefstal van een kostbare door handtas op te lossen. Ze op met veroorzaken heel wat chaos uit in de een lichtstad. Dat was het voor de tvgids van Prime Family voor vandaag .

Prime Family

15:30 LEGO Scooby-Doo! Blowout Beach Bash

Animatiefilm, Scooby Doo en zijn vrienden staan te popelen om te genieten op het strand. Maar ze moeten al snel de handen uit de mouwen steken wanneer er zich weer vreemde verschijnselen voordoen.

16:50 Puerto Ricans in Paris

Komedie, Luis en Eddie zijn twee Puerto Ricaanse agenten die naar Parijs trekken om de diefstal van een kostbare handtas op te lossen. Ze veroorzaken heel wat chaos in de lichtstad.

18:10 De Smurfen en het Verloren Dorp

Animatiefilm, Smurfin vindt een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht door het Verboden Bos, waar wonderlijke wezens wonen. ...

19:40 CHiPs

Misdaadkomedie, Ponch en Jon Baker zijn agenten in Los Angeles. Ze vullen hun dagen met doordeweeks politiewerk. Ze moeten echter alles uit de kast halen wanneer een sadistische ex agent en zijn huurmoordenaar een ravage aanrichten in de stad.

21:20 Amateur Night

Komedie, Guy Carter is een onzekere man die op het punt staat om vader te worden. Hij slaagt er maar niet in om werk te vinden in zijn eigen vakgebied. Zonder het goed en wel te beseffen aanvaardt hij een baantje om chauffeur te spelen voor ...

22:50 Beauty and the Beast

Fantasyfilm, Een prins wordt door zijn slechte gedrag door een heks in een beest veranderd. Om weer een mens te worden, moet hij zorgen dat iemand op hem verliefd wordt. Belle komt in de handen van het Beest en wordt door hem gevangen gehouden.

01:00 The Big Sick

Romantische komedie, De in Pakistan geboren Kumail heeft een relatie met een Amerikaanse vrouw, Emily. Samen moeten ze de verwachtingen zien te overwinnen van zijn familie en hun eeuwenoude tradities.

02:55 Geen uitzending
Zender informatie

Prime (voorheen Canal+ en daarvoor FilmNet) is een merk van de Vlaamse kabelverdeler Telenet dat bestaat uit een bundel van twaalf digitale betaalzenders waarop voornamelijk films, en series worden uitgezonden.