TV Gids Prime Action vandaag

Je vindt hier de tv gids van Prime Action voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Prime Action voor vandaag: De Premier: Actiethriller, De door Belgische premier wordt naar op een het regenachtige ochtend op tv ontvoerd. Hij krijgt de opdracht naar om de president van het door de Verenigde Staten te het vermoorden. Als hij de het niet op tv doet, wordt zijn gezin door afgemaakt. Voert hij zijn tijdens krankzinnige de opdracht uit?. The Marine 5: Battleground: Actiethriller, de Jake Carter beantwoordt een hulpoproep. uit naar Hij wil de oproeper in in bescherming nemen, naar maar die wordt op de een hielen door gezeten door een de meedogenloze motorbende. Killing Hasselhoff: Komedie, Een worstelende van nachtclubeigenaar ziet uit maar één oplossing met om zijn leven door terug op het de rails te een krijgen: David Hasselhoff een vermoorden. Geen uitzending: met . Skiptrace: Actiekomedie, door Een detective uit de Hongkong verenigt de krachten door met een Amerikaanse uit gokker. het Samen strijden ze tegen een notoire op tv Chinese in crimineel. Kingdom Of Heaven: Historisch drama, Frankrijk, een een 1184. Godfrey en zijn een zoon Balian reizen naar de het Heilige Land om van Jeruzalem te door helpen. First Kill: Actiethriller, Een woedende tijdens vader en een een op politiechef moeten hun krachten bundelen de om een van kidnapping te door beëindigen. Resident Evil: The Final Chapter: Sf-horrorfilm, een Alice is in de enige overlevende op na de laatste op strijd van de mensheid tegen de tijdens tijdens zombies. Ze moet terugkeren naar in Raccoon van City. Daar maakt de Umbrella organisatie van zich klaar de voor naar de doodsteek aan de de laatste nog levende een mensen. Get Out: Horrorfilm, met Chris, een Afro de Amerikaanse jongen, reist met zijn op blanke op vriendin Rose naar het zuidelijk door naar gelegen landgoed van haar familie op om kennis te maken uit met van haar ouders een Missy en Dean. Aanvankelijk met denkt Chris dat het een overdreven door vriendelijke. Viking Legacy: Avonturenfilm, Door uit de zoektocht naar zeven op heilige documenten naar verzeilt de Europa in een bloederige een oorlog. Een Keltische koning, naar die de van documenten aan een op christelijke raad de gaf, wordt vermoord met door een hebzuchtige krijgsheer. De dochter de van de door koning. Dat was het voor de tvgids van Prime Action voor vandaag .

Prime Action

12:05 Viking Legacy

Avonturenfilm, Door de zoektocht naar zeven heilige documenten verzeilt Europa in een bloederige oorlog. Een Keltische koning, die de documenten aan een christelijke raad gaf, wordt vermoord door een hebzuchtige krijgsheer. De dochter van de koning ...

13:30 First Kill

Actiethriller, Een woedende vader en een politiechef moeten hun krachten bundelen om een kidnapping te beëindigen.

15:10 Resident Evil: The Final Chapter

Sf-horrorfilm, Alice is de enige overlevende na de laatste strijd van de mensheid tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City. Daar maakt de Umbrella organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen.

16:55 Get Out

Horrorfilm, Chris, een Afro Amerikaanse jongen, reist met zijn blanke vriendin Rose naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders Missy en Dean. Aanvankelijk denkt Chris dat het overdreven vriendelijke ...

18:40 Kingdom Of Heaven
21:00 Skiptrace

Actiekomedie, Een detective uit Hongkong verenigt de krachten met een Amerikaanse gokker. Samen strijden ze tegen een notoire Chinese crimineel.

22:45 The Marine 5: Battleground

Actiethriller, Jake Carter beantwoordt een hulpoproep. Hij wil de oproeper in bescherming nemen, maar die wordt op de hielen gezeten door een meedogenloze motorbende.

00:15 De Premier

Actiethriller, De Belgische premier wordt op een regenachtige ochtend ontvoerd. Hij krijgt de opdracht om de president van de Verenigde Staten te vermoorden. Als hij het niet doet, wordt zijn gezin afgemaakt. Voert hij zijn krankzinnige opdracht uit?

02:10 Killing Hasselhoff

Komedie, Een worstelende nachtclubeigenaar ziet maar één oplossing om zijn leven terug op de rails te krijgen: David Hasselhoff vermoorden.

03:28 Geen uitzending
Zender informatie

Prime (voorheen Canal+ en daarvoor FilmNet) is een merk van de Vlaamse kabelverdeler Telenet dat bestaat uit een bundel van twaalf digitale betaalzenders waarop voornamelijk films, en series worden uitgezonden.