TV Gids Prime Action vandaag

Je vindt hier de tv gids van Prime Action voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Prime Action voor vandaag: Sniper: Special Ops: Oorlogsdrama, Sergeant Vic met Mosby en van sluipschutter Jake Chandler in brengen naar een missie in een Afghaans dorp van tot op tv een goed einde. Na een een vuurgevecht raken enkele van soldaten in afgezonderd. Vic gaat in uit tegen zijn oversten het om de militairen de te door redden. The Whole Truth: Misdaaddrama, een Advocaat Richard Ramsay naar neemt een op persoonlijke zaak aan wanneer hij een van bevriende in weduwe, Loretta Lassiter, belooft dat op hij haar in zoon Mike uit de de op tv gevangenis zal houden. op tv Mike wordt beschuldigd van de de moord op zijn van vader met Boone en heeft. Swipe: Tv-thriller, uit Anna is een studente met die niks het anders doet dan op studeren. Haar zus Sasha vindt van de dat het tijd wordt dat door Anna een vriend het heeft en met raadt haar een app op genaamd het Swipe aan. Al snel krijgt een Anna via de app op vreemde berichten tijdens van een naar onbekende. Geen uitzending: een . Girls Night Out: Tv-thriller, McKenzie een gaat over enkele maanden het van trouwen en haar tijdens drie beste schoolvriendinnen verrassen haar met op tv een het vrijgezellenfeestje. De avond krijgt echter van een onverwachte wending op tv wanneer McKenzie haar in een ex vriendje Brandon uit tegen het lijf de loopt.. Broken Vows: Thriller, Een in charmante man belandt in uit met een spiraal van uit woede en wraakgevoelens nadat hij wordt uit afgewezen door een tijdens van vrouw. The Wave: Actiefilm, De door Noorse Geirangerfjord tijdens veroorzaakt een overweldigende tsunami met van 80 meter hoog een die alles op het zijn pad verwoest. op met Een geoloog belandt midden de in de chaos met en tracht te overleven terwijl op de muur van de water door steeds dichterbij op tv komt. The Lost City of Z: Biografisch avonturendrama, Kolonel de tijdens Percival Fawcett, een voormalig de Brits soldaat, trekt de op tv jungle van de Amazone met tijdens in.. Dat was het voor de tvgids van Prime Action voor vandaag .

Prime Action

15:30 The Wave

Actiefilm, De Noorse Geirangerfjord veroorzaakt een overweldigende tsunami van 80 meter hoog die alles op zijn pad verwoest. Een geoloog belandt midden in de chaos en tracht te overleven terwijl de muur van water steeds dichterbij komt.

17:15 The Lost City of Z
19:35 Sniper: Special Ops

Oorlogsdrama, Sergeant Vic Mosby en sluipschutter Jake Chandler brengen een missie in een Afghaans dorp tot een goed einde. Na een vuurgevecht raken enkele soldaten afgezonderd. Vic gaat in tegen zijn oversten om de militairen te redden.

21:00 The Whole Truth

Misdaaddrama, Advocaat Richard Ramsay neemt een persoonlijke zaak aan wanneer hij een bevriende weduwe, Loretta Lassiter, belooft dat hij haar zoon Mike uit de gevangenis zal houden. Mike wordt beschuldigd van de moord op zijn vader Boone en heeft ...

22:35 Broken Vows

Thriller, Een charmante man belandt in een spiraal van woede en wraakgevoelens nadat hij wordt afgewezen door een vrouw.

00:05 Girls Night Out

Tv-thriller, McKenzie gaat over enkele maanden trouwen en haar drie beste schoolvriendinnen verrassen haar met een vrijgezellenfeestje. De avond krijgt echter een onverwachte wending wanneer McKenzie haar ex vriendje Brandon tegen het lijf loopt. ...

01:35 Swipe

Tv-thriller, Anna is een studente die niks anders doet dan studeren. Haar zus Sasha vindt dat het tijd wordt dat Anna een vriend heeft en raadt haar een app genaamd Swipe aan. Al snel krijgt Anna via de app vreemde berichten van een onbekende.

02:59 Geen uitzending
Zender informatie

Prime (voorheen Canal+ en daarvoor FilmNet) is een merk van de Vlaamse kabelverdeler Telenet dat bestaat uit een bundel van twaalf digitale betaalzenders waarop voornamelijk films, en series worden uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv