TV Gids Prime Action vandaag

Je vindt hier de tv gids van Prime Action voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Prime Action voor vandaag: I Am Wrath: Actiedrama, De politie door slaagt er door niet op in om de moordenaars naar van Stanley uit Hills vrouw te met klissen. Hij neemt daarom het tijdens heft met in eigen handen in en gaat zelf naar de door daders op zoek. met Stanley van heeft maar één doel: naar wraak. Independence Day: Resurgence: Sf-actiefilm, in Twintig jaar na de door eerste buitenaardse invasie de heeft door de mensheid de technologie van van neergestorte schepen gebruikt van om op tv een geavanceerd verdedigingssysteem te ontwikkelen. Maar tijdens wanneer de uit aliens dan eindelijk terugkeren op tv tijdens voor een nieuwe. Kickboxer: Vengeance: Actiefilm, Nadat de Eric het de wereldkampioenschap karate op tv wint, wordt hij door een door promotor naar Thailand gelokt. uit Wanneer op tv dit uiteindelijk leidt met tot de op dood van Eric, wendt zijn broer uit Kurt zich op tv tot tijdens Erics voormalige trainer Master door Durand om wraak op tv te nemen. Abandoned: Drama, Vier naar mannen uit vertrekken in 1989 vanuit Picton, Nieuw op tv Zeeland voor uit een avontuurlijke boottocht naar op Tonga. Hun door boot in kapseist door een wilde golf, door waardoor ze uit 119 dagen van lang overgeleverd zijn aan de tijdens zee. Geen uitzending: door . Point Break: Actiefilm, naar Een jonge FBI agent tijdens infiltreert met in een groepje extreme sports atleten de die verantwoordelijk op tv zijn voor de een resem grootschalige overvallen. een Het is in aan hem om de hun schuld te bewijzen het en uit de waaghalzen in in de boeien te een slaan. Call of Heroes: Actiefilm, uit Het krijgsherentijdperk in naar China. Het dorp Pucheng met wordt de van frontlinie voor het op tv leger en alle tijdens onschuldige inwoners een worden vermoord door een de wrede commandant Cao. De naar bewakers in van Pucheng vechten wanhopig tegen naar Cao voor door gerechtigheid. London Has Fallen: Actiethriller, uit De Britse met premier is dood. Alle belangrijke staatshoofden naar uit trekken naar Londen om de begrafenis in op tv bij te wonen. De uitvaart wordt tijdens verstoord in door terroristen die de met wereldleiders willen op vermoorden. Het van is aan Mike Banning van om daar op een. Code of Honor: Actiethriller, in Kolonel Robert Sikes is met vastberaden om als eenmansleger met de criminaliteit uit op tv tijdens zijn stad te de verjagen. Hij gaat de strijd uit aan met straatbendes, op maffiosi en corrupte tijdens politieagenten en zal de pas stoppen wanneer een zijn missie erop met zit. Halo: Nightfall: Sf-actiefilm, uit Op 7 februari 2556 worden in Jameson de Locke en zijn team naar erop uitgezonden om verdachte op activiteiten op uit de kolonie Sedra uit na te gaan. In op de in loop van hun missie botsen een de mannen met op een losgeslagen Sangheili op tv een krijger. Dat was het voor de tvgids van Prime Action voor vandaag .

Prime Action

10:30 Halo: Nightfall

Sf-actiefilm, Op 7 februari 2556 worden Jameson Locke en zijn team erop uitgezonden om verdachte activiteiten op de kolonie Sedra na te gaan. In de loop van hun missie botsen de mannen op een losgeslagen Sangheili krijger.

12:05 London Has Fallen

Actiethriller, De Britse premier is dood. Alle belangrijke staatshoofden trekken naar Londen om de begrafenis bij te wonen. De uitvaart wordt verstoord door terroristen die de wereldleiders willen vermoorden. Het is aan Mike Banning om daar een ...

13:45 Code of Honor

Actiethriller, Kolonel Robert Sikes is vastberaden om als eenmansleger de criminaliteit uit zijn stad te verjagen. Hij gaat de strijd aan met straatbendes, maffiosi en corrupte politieagenten en zal pas stoppen wanneer zijn missie erop zit.

15:30 I Am Wrath

Actiedrama, De politie slaagt er niet in om de moordenaars van Stanley Hills vrouw te klissen. Hij neemt daarom het heft in eigen handen en gaat zelf naar de daders op zoek. Stanley heeft maar één doel: wraak.

17:00 Independence Day: Resurgence

Sf-actiefilm, Twintig jaar na de eerste buitenaardse invasie heeft de mensheid de technologie van neergestorte schepen gebruikt om een geavanceerd verdedigingssysteem te ontwikkelen. Maar wanneer de aliens dan eindelijk terugkeren voor een nieuwe ...

19:00 Call of Heroes

Actiefilm, Het krijgsherentijdperk in China. Het dorp Pucheng wordt de frontlinie voor het leger en alle onschuldige inwoners worden vermoord door de wrede commandant Cao. De bewakers van Pucheng vechten wanhopig tegen Cao voor gerechtigheid.

21:00 Midnight Special
22:50 Point Break

Actiefilm, Een jonge FBI agent infiltreert in een groepje extreme sports atleten die verantwoordelijk zijn voor een resem grootschalige overvallen. Het is aan hem om hun schuld te bewijzen en de waaghalzen in de boeien te slaan.

00:40 Kickboxer: Vengeance

Actiefilm, Nadat Eric het wereldkampioenschap karate wint, wordt hij door een promotor naar Thailand gelokt. Wanneer dit uiteindelijk leidt tot de dood van Eric, wendt zijn broer Kurt zich tot Erics voormalige trainer Master Durand om wraak te nemen ...

02:10 Abandoned

Drama, Vier mannen vertrekken in 1989 vanuit Picton, Nieuw Zeeland voor een avontuurlijke boottocht naar Tonga. Hun boot kapseist door een wilde golf, waardoor ze 119 dagen lang overgeleverd zijn aan de zee.

03:34 Geen uitzending
Zender informatie

Prime (voorheen Canal+ en daarvoor FilmNet) is een merk van de Vlaamse kabelverdeler Telenet dat bestaat uit een bundel van twaalf digitale betaalzenders waarop voornamelijk films, en series worden uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv