TV Gids NET 5 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NET 5 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NET 5 voor vandaag: New York Minute: IMDB het * 4.8 - door Komedie, Tweelingzusjes Jane en Roxy op op Ryan zijn een dagje in naar New in York. Jane wil er proberen het een studiebeurs tijdens in het buitenland uit te krijgen, terwijl Roxy op tv graag op in een rockband in wil spelen. Ze heeft dan een ook een ontmoeting op tv met naar haar favoriete. Chasing Liberty: IMDB de * 6.1 - een Romantische komedie, Anna, de 18 naar jarige dochter van de de Amerikaanse president, de van is het beu in om elk moment van de dag het door uit de geheime dienst de bewaakt te worden. naar Tijdens een staatsbezoek op tv in Praag weet ze met door de hulp met van een knappe naar Britse. Smaken verschillen: Culinair op magazine, Seizoen 1 Aflevering 47 in Culinair magazine: In het dit dagelijkse de programma draait alles om uit tijdens het. Astro TV: Magazine, Astrologisch een programma waarin kijkers tijdens live advies krijgen van van uit verschillende astrologen: Programma met waarin. Hart van Nederland: Nieuwsuitzending, Aflevering naar 178 Programma met regio op , show tijdens en een sportnieuws. Dat was het voor de tvgids van NET 5 voor vandaag .

Zender informatie

NET 5 is een Nederlandse commerciële omroep, die vooral een vrouwelijk publiek trekt. Zo zijn er veel series te zien die gericht zijn op vrouwen.

Ook wonen, fashion en reizen zijn onderwerpen die veel aan bod komen in de programmering van NET 5. Voor meer informatie over alle programma's, bekijk je de tv gids.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv