TV Gids NET 5 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NET 5 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NET 5 voor vandaag: Evan Almighty: IMDB de * 5.4 - Komedie, Amerikaanse door komedie: naar Evan Baxter op tv wordt tot senator verkozen tijdens en laat Buffalo achter op tv zich voor een zitje naar in de Washington. Zijn politieke roeping is uit echter van korte een duur, want hij in naar wordt door God van aangesproken. Die wil dat uit Evan een. De Bachelor: Reality-show, Seizoen met 2 Aflevering 9 Nederlandse uit op tv realityshow: Robbert Jonkheer is met de gewilde vrijgezel. Uit het honderden. Grenzeloos Verliefd: Reality-show, Seizoen 8 het Aflevering tijdens 65 Realityreeks: naar Kim en Nathan Zuid van Afrika: De de kerk staat niet achter de relatie op uit van. My Kitchen Rules: Reality-show, de Seizoen 8 Aflevering met 49 Australische de kookwedstrijd. Law and Order: Special Victims Unit: Misdaadserie, de Seizoen 8 Aflevering 1 op Amerikaanse misdaadserie: Informed: het Een jonge vrouw wordt de in de het ziekenhuis. Het Blok Australië: Show, Seizoen op 9 Aflevering tijdens 2 Spelshow. Masterchef Australië: Culinair op spel, Seizoen 4 Aflevering op 33 Australische met culinaire wedstrijd: Amateurkoks uit heel een Australië gaan de het door strijd. De spa: Dramaserie, in Seizoen 1 Aflevering 62 Nederlandse een dramaserie: Tess is uit een bezorgd als Douglas hulp uit gaat zoeken naar bij een. Masterchef Australië: Culinair het spel, Seizoen tijdens 4 Aflevering 34 op tv Australische culinaire wedstrijd: Amateurkoks uit heel een Australië gaan op tv de door strijd. Astro TV: Magazine, Astrologisch het magazine. Dat was het voor de tvgids van NET 5 voor vandaag .

Zender informatie

NET 5 is een Nederlandse commerciële omroep, die vooral een vrouwelijk publiek trekt. Zo zijn er veel series te zien die gericht zijn op vrouwen.

Ook wonen, fashion en reizen zijn onderwerpen die veel aan bod komen in de programmering van NET 5. Voor meer informatie over alle programma's, bekijk je de tv gids.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv