TV Gids NET 5 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NET 5 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NET 5 voor vandaag: Ocean's Thirteen: IMDB * 6.9 met door - Komedie, Amerikaanse de komedie: Wanneer Reuben Tishkoff van bij een bouwproject de in Las Vegas wordt opgelicht op door naar de wrede casino eigenaar tijdens Willy door Bank en er een hartaanval naar aan overhoudt, besluit een Danny Ocean een zijn goede op vriend en mentor in te. Dante's Peak: IMDB * 5.9 op - Actiefilm, Amerikaanse het op tv rampenfilm: Vier jaar nadat door zijn verloofde door voor zijn ogen om het op tv leven kwam naar bij een vulkaanuitbarsting in Colombia op tv van heeft vulkanoloog Harry Dalton nog steeds tijdens geen rust op gevonden. het Hij overweegt zelfs helemaal een met de. Yes Man: IMDB * op tv 6.8 - Komedie, Amerikaans op door Australische komedie: De gescheiden bankbediende een Carl Allen op tv leidt een uitzichtloos bestaan. Tot uit van hij zich inschrijft voor de een praatgroep tijdens die hem op het het idee brengt het een jaar lang naar 'ja' te antwoorden op alle naar voorstellen.. NCIS: Los Angeles: Misdaadserie, op Seizoen 3 Aflevering 17 op Amerikaanse misdaadserie. Blye, tijdens K. (2). Kensi overleeft met een de aanslag van de de. NCIS: Los Angeles: Misdaadserie, Seizoen in 3 Aflevering 18 de Amerikaanse door misdaadserie. The Dragon and op tv the Fairy. Het de team onderzoekt in een. Madam Secretary: Dramaserie, Seizoen 1 met Aflevering 6 op tv Amerikaanse politieke dramaserie. The naar Call. Elizabeth wordt op geconfronteerd een met. Grand Designs: naar het einde van de wereld: Reportage, op Seizoen 1 Aflevering in 1 Reportagereeks. Chile. met Kevin McCloud reist af de naar moderne tijdens mensen die "Off the een grid". Veel liefs uit Holland: Show, Seizoen op 1 Aflevering 11 Nederlandse in realityreeks. uit In 'Veel liefs uit Holland' van gaan op tv tien Nederlandse expats op op. Vtwonen: Life-stylemagazine, van Seizoen 1 Aflevering 2 de Magazine waarin Viktor Brand met mensen door weer verliefd laat van worden op hun uit huis.. Vtwonen: Life-stylemagazine, Seizoen tijdens 1 Aflevering 1 in Magazine naar waarin Viktor Brand mensen in weer verliefd laat worden op uit hun het huis.. Dat was het voor de tvgids van NET 5 voor vandaag .

Zender informatie

NET 5 is een Nederlandse commerciële omroep, die vooral een vrouwelijk publiek trekt. Zo zijn er veel series te zien die gericht zijn op vrouwen.

Ook wonen, fashion en reizen zijn onderwerpen die veel aan bod komen in de programmering van NET 5. Voor meer informatie over alle programma's, bekijk je de tv gids.