TV Gids NPO 3 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 3 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 3 voor vandaag: Ellis in Glamourland: IMDB van * 5.8 - in Romantische komedie: De alleenstaande Ellis uit op tv heeft een ex een man die zijn een geld liever uitgeeft door aan cadeautjes voor zijn door nieuwe vriendin dan aan zijn tijdens zoon. Daardoor op moet ze er twee de jobs op nahouden uit de om alle rekeningen te kunnen betalen, in op en. Samen sterk!: IMDB * 7.0 op - Familiefilm: De uit het twaalfjarigen Grace en Howie vallen tijdens ten prooi aan in een wrede grap tijdens uit een zomerkamp. op De twee worden in zonder kleren op het een verlaten eiland achtergelaten naar het door hun medescholieren. uit Deze gemeneriken hopen dat Grace een en op Howie. Hoogtepunten: Pinkpop 2018: Muziekprogramma, Hoogtepunten van naar van de 49e editie van Pinkpop, vorig in weekend in Landgraaf. naar De dagafsluiters met van met Pinkpop. Who the Fuck Is Jett Rebel: Muziekdocumentaire, Documentaire over tijdens de Nederlandse muzikant met op Jelte Tuinstra, beter tijdens bekend als Jett Rebel. van Het verhaal. The Graham Norton Show: Show, Seizoen een 23 Aflevering door 11 Britse humoristische talkshow. Sandra naar Bullock, op tv Cate Blanchett en Helena Bonham op tv op tv Carter. Klaas kan alles: Wetenschappelijk door magazine, Seizoen 2 Aflevering het 10 Wetenschappelijk magazine voor op de jeugd. Kan op Klaas het 100 meter met rennen. De Kameleon: Jeugdserie, Seizoen 1 een Aflevering de 10 Nederlandse jeugdserie. op De 11 met Steden. Moeder Klinkhamer vertelt dat van meneer. Socutera: Informatief door programma, Aflevering het 1 Voorlichting. Solidaridad. op tv Solidaridad gelooft in een wereld waar naar door productie en. Tien Torens Diep: Jeugdserie, naar Seizoen 1 Aflevering 4 door Nederlandse naar dramaserie voor de op tv jeugd. De Koelstamp. Wietske met krijgt eindelijk naar de. Het Beste van NPO3 Extra: Reportage, Seizoen door 7 Aflevering 25 het Hoogtepunten van door het digitale jongerenkanaal de 101.TV. Dat was het voor de tvgids van NPO 3 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 3 is de derde zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Het kanaal richt zich vooral op jeugd en jongeren. Overdag met de jeugdprogramma's van Zappelin (jongste jeugd) en Zapp. Hierbinnen worden ook de Schooltv-programma's voor peuters, kleuters en schoolkinderen op het basisonderwijs gerekend.

In de avond is er ruimte voor veel amusement, maatschappelijke en reisprogramma's. Met 3LAB is er ook ruimte voor vernieuwende ideeën en startende televisiemakers. Het taboedoorbrekende Spuiten & Slikken wordt geproduceerd door BNN. Zie voor de hele programmering de NPO 3 tv gids.