TV Gids NPO 3 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 3 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 3 voor vandaag: NOS Sport: Sportprogramma, Vanavond in staat op het EK een hockey in Amstelveen uit bij van de mannen de wedstrijd tussen de België en door Nederland tijdens op. Penoza: Dramaserie, Seizoen een 4 Aflevering 15 op tv Dramaserie: van Carmen heeft de aanslag op overleefd en ontwaakt uit op tv haar coma. Ze op vecht. NOS Sport: Sportprogramma, naar Aflevering 294 Sportmagazine: EK Hockey de met 1ste helft: EK hockey voor een mannen: eerste op tv helft van door de. Las Vegas: Muziekprogramma, op tv Aflevering 1 Muzikale een roadtrip waarin Nick & Simon op door Amerika uit reizen: op Las Vegas: Nick, Simon met en. NOS Sport: Sportprogramma, uit Aflevering 259 Sportmagazine: EK Hockey uit 2de een helft: EK hockey voor op mannen: naar tweede helft van de de wedstrijd. Las Vegas: Muziekprogramma, uit Aflevering 1 Muzikale het roadtrip waarin Nick door & Simon door Amerika reizen: in Las Vegas: op tv Nick, Simon uit en. Tekst-TV: Magazine, een Aflevering 750 Informatie van het teletekst. Dat was het voor de tvgids van NPO 3 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 3 is de derde zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Het kanaal richt zich vooral op jeugd en jongeren. Overdag met de jeugdprogramma's van Zappelin (jongste jeugd) en Zapp. Hierbinnen worden ook de Schooltv-programma's voor peuters, kleuters en schoolkinderen op het basisonderwijs gerekend.

In de avond is er ruimte voor veel amusement, maatschappelijke en reisprogramma's. Met 3LAB is er ook ruimte voor vernieuwende ideeën en startende televisiemakers. Het taboedoorbrekende Spuiten & Slikken wordt geproduceerd door BNN. Zie voor de hele programmering de NPO 3 tv gids.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv