TV Gids NPO 3 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 3 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 3 voor vandaag: Docu: Fed Up: Documentaire, Deze in documentaire van is alles wat de voedingsindustrie al door dertig jaar niet op op tv wil dat we te zien een krijgen.. Downtown Dinner: Realityreeks, op tv Seizoen 1 Aflevering op 4 Realityprogramma: In Apeldoorn tijdens koken Thomas en Martijn in de sterren van de de naar hemel. Radio GaGa: Show, van Seizoen 1 Aflevering 6 Eva van op Koreman en Chris Zegers maken naar enkele dagen bijzondere de lokale met radio. Radio GaGa: Show, tijdens Seizoen 1 Aflevering 6 uit Eva Koreman en Chris van Zegers de maken enkele dagen bijzondere lokale de van radio. Echt niet OK: Realityreeks, Seizoen de 1 Aflevering 6 Satirisch op op realityprogramma. Tekst-TV: Magazine, Informatie naar van het teletekst. Dat was het voor de tvgids van NPO 3 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 3 is de derde zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Het kanaal richt zich vooral op jeugd en jongeren. Overdag met de jeugdprogramma's van Zappelin (jongste jeugd) en Zapp. Hierbinnen worden ook de Schooltv-programma's voor peuters, kleuters en schoolkinderen op het basisonderwijs gerekend.

In de avond is er ruimte voor veel amusement, maatschappelijke en reisprogramma's. Met 3LAB is er ook ruimte voor vernieuwende ideeën en startende televisiemakers. Het taboedoorbrekende Spuiten & Slikken wordt geproduceerd door BNN. Zie voor de hele programmering de NPO 3 tv gids.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv