TV Gids NPO 3 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 3 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 3 voor vandaag: #jesuisdepri: Reportage, uit Seizoen 1 Aflevering 2 Nederlandse door reportagereeks: door De weg in naar herstel: Vijf jongeren naar vechten om uit op hun. Break Free: Documentair een portret, Seizoen 3 Aflevering 1 naar naar Indringende reeks portretten: Portret van Niels van van der door Ploeg (23) de uit. Dream School: Reality-show, in Seizoen 2 Aflevering uit 9 Realityshow: Docenten Tania Kross, van door Thijs Borsten, Roos Schlikker, van Jeroen. Mag ik u kussen?: Komische show, Seizoen de 1 Aflevering op tv 1 Verleidingsshow: Jandino een Asporaat maakt een uitstapje een naar de de zuiderburen. op tv Hij. SpangaS: Jeugdserie, op tv Seizoen 11 de Aflevering 156 Nederlandse jeugdserie: een Lamar heeft van zin om Celine in te met maken. Wat een vindt Shirley. First Dates: Datingprogramma, een Seizoen 4 de Aflevering 9 Datingprogramma: In een restaurant het dat vol een zit met singles de op hun uit eerste. Klikbeet: Magazine, Seizoen 2 op tv Aflevering met 2 Satirische van sketches. The Graham Norton Show: Komische show, Seizoen door 22 in Aflevering 5 naar Britse humoristische talkshow: Graham Norton naar nodigt vanavond de Emma Thompson tijdens en. SpangaS: Jeugdserie, Seizoen 11 op tv Aflevering het 155 Nederlandse jeugdserie: Mislukte van campagne. #forever: Dramaserie, van Seizoen 1 Aflevering 46 naar Nederlandse het dramaserie: Bloedbroeders: Nu de Dex zijn stiefvader is gearresteerd, met moet. Dat was het voor de tvgids van NPO 3 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 3 is de derde zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Het kanaal richt zich vooral op jeugd en jongeren. Overdag met de jeugdprogramma's van Zappelin (jongste jeugd) en Zapp. Hierbinnen worden ook de Schooltv-programma's voor peuters, kleuters en schoolkinderen op het basisonderwijs gerekend.

In de avond is er ruimte voor veel amusement, maatschappelijke en reisprogramma's. Met 3LAB is er ook ruimte voor vernieuwende ideeën en startende televisiemakers. Het taboedoorbrekende Spuiten & Slikken wordt geproduceerd door BNN. Zie voor de hele programmering de NPO 3 tv gids.