TV Gids NPO 3 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 3 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 3 voor vandaag: Spring Breakers: Gisteren een - IMDB op tv * 5.3 - met Misdaaddrama, Amerikaans misdaaddrama: Vier sexy studentes een beroven een het fastfoodtent om hun tijdens lentevakantie te met financieren. Eenmaal ter op tv plaatse geven ze naar zich helemaal over aan drank door en op drugs. Maar tijdens een wilde naar op tv fuif in een. Het Beste van 101TV: Show, uit Seizoen 7 Aflevering 8 De door allerbeste naar shots van de digitale zender tijdens uit 101TV. Tekst TV: Magazine, de Aflevering 345 Informatie door van teletekst. Dat was het voor de tvgids van NPO 3 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 3 is de derde zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Het kanaal richt zich vooral op jeugd en jongeren. Overdag met de jeugdprogramma's van Zappelin (jongste jeugd) en Zapp. Hierbinnen worden ook de Schooltv-programma's voor peuters, kleuters en schoolkinderen op het basisonderwijs gerekend.

In de avond is er ruimte voor veel amusement, maatschappelijke en reisprogramma's. Met 3LAB is er ook ruimte voor vernieuwende ideeën en startende televisiemakers. Het taboedoorbrekende Spuiten & Slikken wordt geproduceerd door BNN. Zie voor de hele programmering de NPO 3 tv gids.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv