TV Gids NPO 3 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 3 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 3 voor vandaag: Lauren!: de Show. Ouders uit de kast: Informatief in programma, Seizoen 1 met Aflevering 5 door Magazine. De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld: Reisdocumentaire, Seizoen het 3 een Aflevering 4 Toeristische realityreeks: op tv Mexico: Fashion en lifestyledeskundige Maik door op tv de Boer. Tweestrijd: Documentaire, Aflevering van 3 Bijzondere een ontmoetingen tussen terminale met en suïcidale van jongeren: Tweestrijd (3/3): De het aan. First Dates: Datingprogramma, naar Seizoen 4 Aflevering een 11 Datingprogramma: In een restaurant in dat vol het zit met singles op de hun tijdens eerste. Mag ik u kussen?: Komische show, Seizoen naar 1 Aflevering 3 naar Verleidingsshow: het De Belgische met actrice Evelien Bosmans wordt verleid tijdens door. The Graham Norton Show: Komische de show, Seizoen 22 het Aflevering 7 Britse humoristische talkshow: met Graham op Norton krijgt acteur naar Hugh Grant, die door een. Ouders uit de kast: Informatief programma, de Seizoen 1 van Aflevering 5 uit Magazine. Lauren!: in Show. Tekst TV: Magazine, een Aflevering 942 in Informatie van teletekst. Dat was het voor de tvgids van NPO 3 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 3 is de derde zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Het kanaal richt zich vooral op jeugd en jongeren. Overdag met de jeugdprogramma's van Zappelin (jongste jeugd) en Zapp. Hierbinnen worden ook de Schooltv-programma's voor peuters, kleuters en schoolkinderen op het basisonderwijs gerekend.

In de avond is er ruimte voor veel amusement, maatschappelijke en reisprogramma's. Met 3LAB is er ook ruimte voor vernieuwende ideeën en startende televisiemakers. Het taboedoorbrekende Spuiten & Slikken wordt geproduceerd door BNN. Zie voor de hele programmering de NPO 3 tv gids.