TV Gids NPO 2 gisteren

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor gisteren. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor gisteren: Inspector George Gently: seizoen 7, aflevering 2: Eergisteren van - Misdaadserie, Seizoen 7 naar Aflevering 2 Britse detectiveserie. met Breathe in van the air. Het in lijk in van een jonge. Docu: The Beatles - Eight Days a Week: Eergisteren - een IMDB * 7.8 met - Muziekdocumentaire, "We wilden een gewoon spélen. Spelen het was van het allerbelangrijkste." door En. Nieuwsuur: o.a. staatscommissie Remkes over het referendum: Eergisteren - Actualiteitenmagazine, een tijdens Vanavond onder andere in naar Nieuwsuur: Staatscommissie door Remkes over het referendum de Een. EenVandaag: o.a. lichaamscellen verouderen minder snel door yoga: Eergisteren - Actualiteitenmagazine, uit Vanavond onder andere het in EénVandaag: ‘Lichaamscellen het verouderen in minder snel van door. Opium op Oerol: Eergisteren tijdens - Cultuurmagazine, Aflevering 4 Cultuurmagazine. de Cornald naar Maas ontvangt cabaretière Brigitte Kaandorp op in en. BinnensteBuiten: Eergisteren het - Life-stylemagazine, Aflevering 24 Lifestylemagazine. met Maaike het van Wijk en Robbert Butzelaar het wonen op op een. Hier zijn de Van Rossems: Eergisteren - Documentaire, een Seizoen 2 Aflevering uit door 4 Documentairereeks. Haarlem. van Afgaand op het van grote aantal standbeelden. Zembla: Renovatiewoede : Eergisteren met - Documentaire, Vandaag in door Zembla: Renovatiewoede. Kamperen uit in op tv je eigen woning, het op klinkt romantisch, door maar. Father Brown: Eergisteren naar - Dramaserie, Seizoen 4 op tv Aflevering 4 Britse dramaserie. in The Crackpot het of the Empire. Een het een voormalige komiek. Opium op Oerol: Gisteren de - Cultuurmagazine, Aflevering 4 naar Cultuurmagazine. Cornald Maas tijdens ontvangt cabaretière Brigitte op Kaandorp op en. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor gisteren .

NPO 2

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.