TV Gids NPO 2 gisteren

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor gisteren. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor gisteren: Docu: Vergeef me mijn schulden: Gisteren het - Documentaire, "U moet door het zo zien", een zegt uit de rechter tegen een mevrouw met voor de een Haagse rechtbank, de "U bent. Start: Wie kent mij nog?: Gisteren in - Documentair portret, Tijdens de door landelijke tijdens ‘Week tegen Eenzaamheid’ door portretteert de EO met vijf mensen van die. Nieuwsuur: o.a. Catalaans onafhankelijkheidsreferendum: Gisteren - op Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere door in met Nieuwsuur: Kat en muisspel rond een naar Catalaans. Koken met Van Boven: Gisteren - van Culinair op magazine, Seizoen 3 Aflevering naar 4 Culinair magazine: Risotto en naar mais: Risotto van is een van geliefd. Hollands Hoop: Gisteren op - Misdaadserie, naar Seizoen 1 Aflevering 3 uit Nederlandse misdaadserie: Mijn door vrouw mijn door land: Fokke en op tv Machteld. BinnensteBuiten: Gisteren - van Life-stylemagazine, Aflevering 111 Lifestylemagazine: tijdens Chef kok Sharon op een de Miranda zorgt voor een door maaltijd op die. Groen Licht: Gisteren in - Natuurmagazine, op tv Seizoen 4 Aflevering 4 Reportagemagazine: het Elena ontmoet Marieke Havermans. de Ze werkte uit eerder. Per Seconde Wijzer: Gisteren - de Quiz, Seizoen 52 Aflevering van 13 van Quiz. De poolwolvenfamilie en ik: Gisteren met - Natuurdocumentaire, Seizoen 1 Aflevering met het 1 Natuurdocumentaire: In de lente uit reist Gordon het Buchanan naar van het. DWDD: o.a. Peter Vandermeersch : Gisteren - met Praatprogramma over de in actualiteit, Herhaling. Vanavond onder op andere in een De uit Wereld Draait Door: op Peter. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor gisteren .

NPO 2

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv