TV Gids NPO 2 gisteren

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor gisteren. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor gisteren: Andere Tijden: ongeval dat voorkomen had kunnen worden: Eergisteren - Geschiedkundig op op magazine, In januari op tv 1981 verdronken drie Nederlandse mariniers van in een de Ierse Zee toen het hun. De nieuwe wereld: Eergisteren met - IMDB * 7.2 - in Drama, Tv het film: Mirte werkt als een schoonmaakster op in het met aanmeldcentrum voor asielzoekers bij de tijdens luchthaven. Ze de is een weerbarstige naar vrouw die de door routine haar het verleden probeert weg te met drukken. Hollands Hoop: Eergisteren - Dramaserie, met Seizoen 2 door Aflevering 3 Nederlandse naar dramaserie: Jouw schuld, mijn een schuld: op tv Fokke zet de naar boeren. Line of Duty: Eergisteren uit - Thrillerserie, de Seizoen 3 Aflevering op tv 3 Britse thrillerserie: met Steve Arnott zet op zijn zoektocht naar tijdens bewijzen. Nieuwsuur: o.a. kan de luchtvaart blijven groeien?: Eergisteren uit - Actualiteitenmagazine, het Vanavond onder andere op in Nieuwsuur: Kan de op tv luchtvaart blijven groeien van als we. Blauw Bloed: Eergisteren met - Royalty magazine, op Aflevering 35 Royaltymagazine: Koning op naar verjaardagsvisite in door Lelystad. Last Tango in Halifax: Eergisteren - met Dramaserie, Seizoen 3 Aflevering een 2 Britse dramaserie: een Alan biecht eindelijk naar zijn geheim in over Gary op van aan. MAX Maakt Mogelijk: Eergisteren op tv - Magazine, Aflevering 5 Goededoelenprogramma met waarbij de de nadruk op het tijdens welzijn van ouderen ligt: door uit Ooit. De wandeling: Eergisteren - uit Praatprogramma, door Aflevering 26 Praatprogramma: Mardjan met Seighali: Voor Mardjan Seighali is met vrijheid op tv alles.. Nederland zingt: Eergisteren het - Muziekprogramma, op tv Aflevering 31 Koor en tijdens samenzang: Grote in of Sint Jacobskerk in van Den Haag: Op een een kruispunt. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor gisteren .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv