TV Gids NPO 2 gisteren

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor gisteren. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor gisteren: Start: Finaleweek Het pronkstuk van Nederland: Eergisteren het - Cultuurmagazine, Wat de zeggen Nijntje, Meisje met de in parel en met de boekenkist met van Hugo de Groot van over. Nieuw: Typisch...!: Eergisteren van - Magazine, In uit de gloednieuwe dagelijkse documentaire uit serie Typisch…! volgen op tv BNNVARA met en de EO de in levens. Apple Tree Yard: Eergisteren - een Thrillerserie, in Seizoen 1 Aflevering 3 op Britse psychologische met thrillerserie: Yvonne wordt gearresteerd het op. Nieuwsuur: o.a. klokkenluider WODC doet verhaal: Eergisteren uit - Actualiteitenmagazine, het Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Klokkenluider het WODC doet tijdens haar verhaal in Marianne. Rail Away: Eergisteren in - Reisdocumentaire, Aflevering 6 in Documentairereeks naar over opmerkelijke treinreizen: Oostenrijk: naar Arlbergbahn:. De slimste mens: Eergisteren door - Quiz, Seizoen 14 uit Aflevering 26 met Kennisquiz. BinnensteBuiten: Eergisteren - het Life-stylemagazine, Aflevering 15 door Lifestylemagazine: in Vroeger moesten de trekschuiten op tv die tussen Sneek naar en. Hallo Nederland: Eergisteren - de Actualiteitenmagazine, van Aflevering 11 Actualiteitenmagazine. De Kist: Eergisteren de - Praatprogramma, Aflevering 3 Talkshow naar met over leven en dood: door Harry de Winter: op Televisieproducent Harry tijdens de. Van Harte: Eergisteren - Life-stylemagazine, op Aflevering met 9 Magazine een rond feestvieren. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor gisteren .

NPO 2

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv