TV Gids NPO 2 gisteren

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor gisteren. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor gisteren: Nieuw: Kijken in de ziel: Militairen: Eergisteren - Informatief met programma, Militairen zijn tijdens er om naar ons uit land en onze belangen naar te beschermen, desnoods met tijdens hun. Start: De slimste mens: Eergisteren een - Quiz, Seizoen 13 uit Aflevering 1 Quiz: Kandidaten: een Steven Brunswijk, Marjan op tv van door den Berg en tijdens Domien. Satudarah - One Blood: Eergisteren uit - Documentaire over motorclub Satudarah: de Satudarah, de motorclub een van die veelvuldig in het op tv nieuws komt naar wegens. Het ei van Midas: Eergisteren - met Natuurmagazine, Seizoen 1 de Aflevering 5 Natuurmagazine: Samenwerken: op tv Bioloog Midas een Dekkers onderzoekt op hoe. Koken met Van Boven: Eergisteren - een Culinair magazine, Seizoen op tv 1 Aflevering 6 op tv Culinair magazine naar met Yvette van tijdens Boven: Asperges uit Egmond tijdens aan. Nieuwsuur: Luchtvervuiling in Amsterdam: Eergisteren de - Actualiteitenmagazine, een Vandaag: Luchtvervuiling in uit Amsterdam Amsterdammers roken ongemerkt in ruim zes. NOS Sport: WK Zwemmen: Eergisteren - door Sportprogramma, Vandaag kwamen Kira op tv op Toussaint (100 meter rugslag) naar en Kyle Stolk van (200 meter vrij) naar in. NOS Sport: WK Zwemmen: Eergisteren op - Sportprogramma, Vandaag een kwamen Kira Toussaint in (100 meter in rugslag) en Kyle Stolk de (200 meter vrij) door in. NOS Sport: WK Zwemmen: Eergisteren op - Sportprogramma, Vandaag kwamen uit Kira naar Toussaint (100 meter een rugslag) en Kyle Stolk (200 het meter vrij) met in. Drie Vorstinnen van Oranje: Eergisteren - de Geschiedkundige documentaire, het Aflevering 3 Driedelige historische documentairereeks: uit Juliana: het Juliana's. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor gisteren .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv