TV Gids NPO 2 eergisteren

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor eergisteren: Docu: Het zit in de genen: Eergisteren van - Documentaire, door Het leven van Jaap en tijdens Wieke de Jong de wordt uit flink op de proef gesteld als uit blijkt in dat na tijdens de. Lady Di & Dionne: Eergisteren op tv - Geschiedkundige tijdens documentaire, Seizoen 1 op tv Aflevering 3 Documentairereeks over het op leven van Diana de Spencer:. Nieuwsuur: o.a. afspraken over euthanasiebeleid: Eergisteren tijdens - Actualiteitenmagazine, van Vanavond onder andere in het Nieuwsuur: 'Afspraken over euthanasiebeleid' het De in vier. De slimste mens: Eergisteren - op Quiz, Seizoen 13 naar Aflevering 17 Quiz: Nieuwe naar uitdager: Cecile tijdens Koekkoek. A Place to call Home: Eergisteren van - Dramaserie, uit Seizoen 4 Aflevering 1 Australische in dramaserie: A een nagging doubt: Na op tv het overlijden het van. Koken met Van Boven: Eergisteren - Culinair het magazine, Seizoen uit 2 Aflevering de 14 Culinair magazine op met Yvette van Boven: met Fragaria op tv ananassa:. NOS Indië-herdenking: Eergisteren uit - Actuele reportage, van Aflevering 2 op Verslag van de van Indië herdenking bij het Indisch Monument met in Den uit Haag:. BinnensteBuiten: Eergisteren tijdens - Life-stylemagazine, Lifestylemagazine: Sharon naar maakt heerlijke tijdens courgetterolletjes met mozzarella, zalm op en. Dokter Deen: Eergisteren door - Dramaserie, in Seizoen 2 Aflevering 6 Nederlandse de dramaserie: Maria gaat naar het een psychiater. door In in flarden. Kunstuur: Eergisteren in - Cultuurmagazine, van Aflevering 1 Kunstmagazine: uit België special: Lucas De Man uit keert terug door naar zijn op tv Vlaamse. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor eergisteren .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv