TV Gids NPO 2 eergisteren

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor eergisteren: Andere Tijden: strijd tegen autogordel: Eergisteren - in Geschiedkundig magazine, op tv In de tijdens jaren zestig en zeventig voltrekt van zich een stille naar verkeersramp op tijdens de. Innocent: Eergisteren - Miniserie, door Seizoen op 1 Aflevering 2 door Britse miniserie: een David probeert het contact met tijdens zijn zoon Jack naar te. Victoria: Eergisteren - Romantische van serie, uit Seizoen 2 Aflevering 3 Britse een historische de dramaserie: Warp and Weft: een De door ontevredenheid. Dicte: Eergisteren een - Misdaadserie, Seizoen uit 2 Aflevering een 2 Deense misdaadserie: Passie in en handboeien: met Een jonge vrouw in wordt. Nieuwsuur: o.a. Amerikaanse overheid op slot: Eergisteren - Actualiteitenmagazine, in Vanavond onder in andere in Nieuwsuur: naar Amerikaanse overheid op slot, uit terwijl met Trump. De Verandering: Eergisteren op - Magazine, tijdens Aflevering 3 Portrettenreeks: Samira: Als Samira de kiest voor de het christendom uit is de wereld op tv te. Blauw Bloed: Eergisteren - Royalty het magazine, in Aflevering 3 Royaltymagazine: Prinses Margriet door viert haar vijfenzeventigste door uit verjaardag:. Wildernis onder water: Eergisteren uit - Natuurdocumentaire, Aflevering 2 door Natuurdocumentairereeks een over het Nederlandse uit onderwaterleven: Een. Het succes van de kringloopwinkel: Eergisteren - Documentaire, het de Seizoen 1 Aflevering 3 het Documentairereeks: Schatgraven: Voor velen is tijdens het snuffelen tijdens naar. BinnensteBuiten: Eergisteren - Life-stylemagazine, tijdens Aflevering 3 Lifestylemagazine: door In Bilthoven uit hebben Karin in en Willem Wakker uit zo'n. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor eergisteren .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv