TV Gids NPO 2 eergisteren

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor eergisteren: Nieuw: Fons bij de buren: Eergisteren - met Reisdocumentaire, in Portugal, Duitsland, Polen, Frankrijk en Ierland naar zijn de op tv Europese landen die Fons de tijdens de. Docu: Demarrage: Eergisteren - van Documentaire, Wim heeft steeds het meer last van een de op tv handen, knieën en op ledematen maar weigert foeterend met het. De Nieuwe Maan: Eergisteren het - Praatprogramma, tijdens Platform voor de tijdens opinies en visies vanuit de tijdens moslimgemeenschap op met de Nederlandse. Nieuwsuur: o.a. Asscher zet de verhoudingen op scherp: Eergisteren het - Actualiteitenmagazine, uit Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Lodewijk de Asscher zet de uit verhoudingen het op scherp. Chez Benali: Eergisteren een - Reisdocumentaire, Abdelkader en Saida in hebben thuis met een in fles arganolie staan. Ze naar willen graag weten naar waar. Baardmannetjes: Eergisteren een - Natuurmagazine, Hans het Dorrestijn en tijdens Nico de Haan brengen een het bezoek aan Texel. Op uit het op grootste. Love Child: Eergisteren - Dramaserie, op Seizoen 1 Aflevering het tijdens 2 Australische dramareeks: door Juli 1969. De wereld kijkt uit in met naar de eerste. BinnensteBuiten: Eergisteren - Life-stylemagazine, een een Lifestylemagazine: Chef kok door Ramon Brugman maakt uit een betaalbare vegetarische op tv maaltijd. Joanna Lumley's Trans-Siberian Adventure: Eergisteren - Reisdocumentaire, een In de haar avontuur op de Trans van Siberische spoorlijn tijdens is Joanna met Lumley aanbeland een in. Dokter Deen: Eergisteren op - Dramaserie, tijdens Jan Barendtz wordt verdacht van een met ernstige de misdaad. Moeder Deen is een de hele nacht niet tijdens de thuis. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor eergisteren .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv