TV Gids NPO 2 eergisteren

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor eergisteren: My old lady: Eergisteren het - IMDB * een 6.3 - Komedie, op Romantische komedie: van Bij het overlijden van naar zijn vader zakt New Yorker de Mathias de af naar een wat nu zijn appartement in Parijs het zou moeten een zijn. Alleen blijkt op tv er uit nog iemand in te wonen. De van oudere Mathilde naar en haar met dochter. Andere Tijden: Fokker aan de grond: Eergisteren een - Geschiedkundig op magazine, Op 28 door oktober gaat de laatste Fokker 70 tijdens bij de KLM op in met pensioen. Daarmee uit komt. Verborgen verleden: Eergisteren van - Reportage, op tv De moeder van het Paul Haenen had straatvrees waardoor uit ze moeizaam functioneerde en van tijdens niet altijd de. Nieuwsuur: o.a. (on)zin van buurtwhatsappgroepen: Eergisteren van - Actualiteitenmagazine, de Vanavond onder andere in Nieuwsuur: uit De zin en onzin op tv van naar buurtwhatsappgroepen. Blauw Bloed: Eergisteren in - Royalty magazine, door Aflevering 31 met Royaltymagazine: De extravagante japonnen naar van koningin in Máxima:. MAX Maakt Mogelijk: Eergisteren op tv - Magazine, Aflevering 1 Goededoelenprogramma in waarbij de met nadruk op het welzijn het van naar ouderen ligt: We op tv krijgen. De wandeling: Eergisteren - in Praatprogramma, Aflevering 22 Praatprogramma: van de Bregje Hofstede: Bregje de Hofstede is jong en een op talentvol. MAX Muziekspecial: Eergisteren - het Muziekmagazine, Aflevering 4 een Muziekspecial: Elvis & door More op 2017 (2/2). Nederland zingt: Eergisteren - Muziekprogramma, door Aflevering 29 Koor uit en samenzang: de Eindhoven, Sint de Catharinakerk. BinnensteBuiten: Eergisteren een - Life-stylemagazine, uit Aflevering 25 Lifestylemagazine: in Corine en Corinda wonen in met Olst in een naar zogeheten. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor eergisteren .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv