TV Gids NPO 2 eergisteren

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor eergisteren: Slot: Hier zijn de Van Rossems: 24/04 in - Cultuurmagazine, het In de laatste van aflevering van het vierde op tv seizoen van Hier naar zijn de uit Van Rossems reizen met broers. Brandpunt+: Geluk op de werkvloer : 24/04 - Actualiteitenmagazine, de Vanavond in van Brandpunt+: Geluk op op tv de werkvloer een Wat heeft een hond op tv te zoeken op op de. De Monitor: 24/04 op tv - Actualiteitenmagazine, een Aflevering 13 Reportagemagazine: Agressie tegen het hulpverleners in het de psychiatrie:. Nieuwsuur: o.a. politiek reageert op nieuws gefinancierde moskeeën: 24/04 in - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder op tv andere in Nieuwsuur: Politiek op tv reageert op van nieuws over naar gefinancierde. Onbehagen: 24/04 het - Documentaire, een Seizoen 1 Aflevering 3 Documentairereeks: het Gelijkheid: van Het idee van de universele tijdens gelijkheid. Typisch Tubbergen: 24/04 met - Magazine, Seizoen de 4 Aflevering 6 in Humaninterestmagazine: Een van inkijkje in het leven van de de inwoners door van Tubbergen. BinnensteBuiten: 24/04 - in Life-stylemagazine, Aflevering een 80 Lifestylemagazine: van Als Susan en door Marnix besluiten in de duurzame wijk van van een het. Met het Mes op Tafel: 24/04 op tv - Quiz, Aflevering 14 Kennis op en blufquiz: Kandidaten het van pokeren met antwoorden op naar vragen. Niet alleen kennis naar is met van. Victoria: 24/04 - Romantische naar serie, Seizoen 2 van uit Aflevering 4 Britse historische dramaserie: van The Sins in of the Father: De door koningin. Kunstuur: 24/04 een - Cultuurmagazine, Aflevering 16 tijdens Kunstmagazine: Special Jan Taminiau: op tv Special op tv over Jan Taminiau met naar aanleiding. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor eergisteren .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.