TV Gids NPO 2

Je vindt hier de tv gids van NPO 2. We hebben de volgende programma's op NPO 2: A Place to call Home: 23/08 - Dramaserie, naar Seizoen 4 naar Aflevering 7 op Australische dramaserie: You're in Just in de Love: Gordon wordt in aangespoord door. Docu: Zero Days: 23/08 - Documentaire, van naar In de documentaire Zero Days vertellen met in experts alles wat je de wilt weten met over het computervirus. De slimste mens: 23/08 de - Quiz, Seizoen 13 Aflevering op 23 Quiz: Nieuwe tijdens uitdager: Bob in Fosko. BinnensteBuiten: 23/08 - Life-stylemagazine, een Lifestylemagazine: Interieurontwerper het Francine Meerveld brengt van samen met in Diana Zonneveld. Van Ninevé naar Nazareth: 23/08 - door Reisdocumentaire, Aflevering 5 op Reisdocumentairereeks: De van Shihuh (Oman): Musandam, een van puntje op van het Arabische. Rail Away: 23/08 - uit Reisdocumentaire, op Aflevering 3 Documentairereeks over opmerkelijke een treinreizen: Groot naar Brittannië: Esk de Valley. Koken met Van Boven: 23/08 van - Culinair magazine, de Seizoen 2 Aflevering 20 van Culinair magazine: van Zilte groente: Naast een bezoekjes aan op haar favoriete. Villa Roma: 23/08 op tv - Reportage, op Seizoen 1 Aflevering 3 Reportagereeks tijdens waarin Wilfred Kemp het bekende op Nederlanders ontvangt in van Rome:. Spoorloos: 23/08 tijdens - Realityreeks, Aflevering 8 Realityreeks: een Moeder weigert abortus: in Miguel in (32) lijkt als twee druppels het water op op. Nieuwsuur: 24/08 een - Actualiteitenmagazine, Aflevering 226 de Actualiteitenmagazine. Dat was het voor de tvgids van NPO 2.

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv