TV Gids NPO 2

Je vindt hier de tv gids van NPO 2. We hebben de volgende programma's op NPO 2: What We Did on Our Holiday: 29/06 - op IMDB * een 6.9 - Komedie, op tv Britse komedie: Doug op en Abi zijn twee met normale ouders het met drie charmante, maar op tv zeer het excentrieke kinderen. Wanneer het het hen even te het veel wordt, besluiten ze hun door uit kinderen mee te nemen een naar Schotland voor een een grote. Vera: seizoen 8, aflevering 3: 29/06 - Misdaadserie, naar Seizoen door 8 Aflevering 3 Britse naar misdaadserie. Home. De jonge in moeder Alison Glenn tijdens wordt uit dood. Hier zijn de Van Rossems: 29/06 naar - Cultuurmagazine, op Seizoen 4 Aflevering een 6 Cultureel magazine. Eindhoven. de Volgens Vincent van een Rossem is in de. Father Brown: 29/06 het - Dramaserie, Seizoen 4 Aflevering de 10 Britse dramaserie. met The op Wrath of Baron van Samdi. Father in Brown ontmoet een. Hier zijn de Van Rossems: 29/06 op - Documentaire, Seizoen een 2 Aflevering 6 Documentairereeks. het Brussel. door Brussel wordt wel de hoofdstad het van door Europa. De vloer op: 29/06 - Theatershow, in Seizoen door 18 Aflevering 5 Improvisatieshow. Jehova het redt, Vrije Man, door door Pierewaaien. 'Jehova Redt' op tv met. Broodje Gezond: 29/06 op - Consumentenmagazine, Seizoen op 3 Aflevering op 5 Consumentenmagazine. Zoetstoffen. Gezonde suikervervanger van of. Rail Away: 29/06 - Reisdocumentaire, van Aflevering 4 Documentairereeks. naar Frankrijk: Toulouse naar Latour De op tv Carol. De reis gaat een vanaf. Morisot - Moed, storm en liefde: 29/06 - met Kunstdocumentaire, Documentaire. tijdens Ze was het een van de grondleggers van op het impressionisme, in maar haar sekse uit stond. NOS Journaal: 29/06 naar - Nieuwsuitzending, Aflevering door 131 Nieuws. Dat was het voor de tvgids van NPO 2.

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.