TV Gids NPO 2

Je vindt hier de tv gids van NPO 2. We hebben de volgende programma's op NPO 2: Victoria: 02/05 de - Romantische serie, een Seizoen 2 een Aflevering 10 Britse historische dramaserie: op tv Special op tv deel 2: Victoria en de Albert. Zembla: 02/05 - Documentaire, met Seizoen naar 25 Aflevering 13 met Documentairemagazine: Werken met Weinstein: een In een bijzondere een Britse. Je was beter af in België: 02/05 in - Documentaire: een De in Antwerpen van wonende Nederlandse journalist Hans Knoop vergelijkt uit de deportatie van op tv Joden een in. Docu: Mohammad en Jafar: 02/05 een - Documentaire, De Palestijnse een jeugdvrienden Mohammad en Jafar het zijn tijdens al meer dan 25 op jaar bevriend in tijdens oorlogsgebied. Kasboekje van Nederland: 02/05 - op Reportage, Seizoen het 1 Aflevering 6 Reportagereeks: Wat het in geef je door: De welvaart is de op gegroeid en babyboomers. Stand van Nederland: 02/05 op tv - Actuele op tv documentaire, Aflevering 13 Documentairereeks: Ja, op ik wil: Trouwen doen van we niet naar meer van omdat het per op tv se. Typisch Tubbergen: 02/05 - door Magazine, Seizoen tijdens 4 Aflevering 11 Humaninterestmagazine: Een tijdens inkijkje in het het leven van een de met inwoners van. Krabbé zoekt Gauguin: 02/05 in - Kunstdocumentaire, Aflevering 1 Documentairereeks door over het het leven door van de Franse van schilder Paul Gauguin uit (1848. BinnensteBuiten: 02/05 - met Life-stylemagazine, Aflevering 86 het Lifestylemagazine: Nettie een en Anton op Bom wonen al 35 jaar in op tv een oude naar boerderij. Nieuwsuur: 02/05 door - Actualiteitenmagazine, Aflevering 119 een Actualiteitenmagazine. Dat was het voor de tvgids van NPO 2.

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.