TV Gids NPO 2

Je vindt hier de tv gids van NPO 2. We hebben de volgende programma's op NPO 2: 100 jaar Sonneveld: 05/07 - van Documentair portret, uit Seizoen 1 Aflevering 2 naar Documentairereeks over cabaretier in Wim Sonneveld (1917 1974): op van Met. Love Child: 05/07 op tv - Dramaserie, Seizoen 1 op tv Aflevering 8 Australische dramareeks: de Annie komt uit erachter dat de naar McNaughtons haar tijdens kind. BinnensteBuiten: 05/07 met - Life-stylemagazine, Lifestylemagazine: door Een afvalgevelwoning in in Rotterdam. Een 'opvulwoning' op een tijdens het 'restplek'. Zaatari Djinn: 05/07 - Documentaire: de Het met Jordaanse vluchtelingenkamp Zaatari, vlakbij het de Syrische uit grens, wordt het voor 80 procent met bevolkt. Anatomische les met Ria Bremer: 05/07 op tv - Geschiedkundige documentaire, Seizoen 1 in Aflevering 2 een Medisch historische documentairereeks: Verbazing door in en. De Aardappeleters: 05/07 - Culinair tijdens magazine, Seizoen 1 het Aflevering 2 met Culinair reportagemagazine: Spaghetti bolognese: van uit Joris Vermeer gaat. Baardmannetjes: 05/07 het - Natuurmagazine, Seizoen het 2 Aflevering 6 Natuurmagazine: Lauwersmeer: uit Vandaag van gaan Nico de Haan en het van Hans. De Strijd: 05/07 - Geschiedkundige de documentaire, Seizoen een 1 Aflevering in 2 Historische documentairereeks: De Staking: het uit Aan het eind. Nieuwsuur: 05/07 - Actualiteitenmagazine, het Aflevering door 182 Actualiteitenmagazine. De meesterwerken: 05/07 - Cultuurmagazine, op tv Seizoen 3 Aflevering door 6 op Talkshow over het kunst en cultuur: met Grote finale: In deze tijdens grote finale. Dat was het voor de tvgids van NPO 2.

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv