TV Gids NPO 2

Je vindt hier de tv gids van NPO 2. We hebben de volgende programma's op NPO 2: Robo sapiens: 29/10 - de Documentaire, Seizoen 1 een Aflevering op tv 1 Documentairereeks over kunstmatige intelligentie: uit Geboorte: Jelle op Brandt. Tegenlicht: 29/10 op tv - Magazine, Aflevering in 20 Documentairemagazine: van Mensen, goden en het technologie: Niemand weet met hoe onze wereld uit er. De Monitor: 29/10 naar - Magazine, Aflevering 23 in Reportagemagazine: Zorg van aan huis: Nederlanders op tv worden oud in eigen huis. in De de afgelopen. Het Filosofisch Kwintet: 29/10 door - Praatprogramma, Aflevering door 6 Talkshow waarin denkers uit hun licht uit laten schijnen over de de toekomst van in de. Kruispunt: 29/10 - uit Magazine, met Aflevering 28 Religieus magazine: Ritme van op tv Troost: Aan de een in vooravond van Allerzielen op een portret van. Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga: 29/10 uit - Documentaire: Ohad Naharin geldt op een al drie decennia als een van het de meest vooraanstaande met choreografen in ter wereld.. Andere Tijden: 29/10 - de Geschiedkundig de magazine, Seizoen 19 Aflevering in 29 Historisch reportagemagazine: tijdens De Caransa ontvoering: met Veertig. Verlangen naar Veiligheid - Een gesprek met Beatrice de Graaf: 29/10 op tv - Praatprogramma, Interview: Vijfhonderd op tv jaar geleden, op 31 op tv oktober 1517, begon het het protestantisme met op tv door de 95. Verborgen verleden: 29/10 het - Reportage, Seizoen in 7 Aflevering 12 het Reportagereeks waarin het bekende Nederlanders op zoek gaan naar met door hun. Podium Witteman: 29/10 - van Muziekmagazine, Seizoen tijdens 5 Aflevering de 8 Muziekmagazine. Dat was het voor de tvgids van NPO 2.

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv