TV Gids NPO 2

Je vindt hier de tv gids van NPO 2. We hebben de volgende programma's op NPO 2: Door het hart van China: 28/01 tijdens - Reisdocumentaire, Seizoen naar 1 Aflevering 3 Reisdocumentairereeks (2018) met met van fotograaf en Chinakenner de Ruben. College Tour: 28/01 - door Praatprogramma, Seizoen 12 Aflevering op tv 3 Talkshow: Rico uit Verhoeven: Rico Verhoeven, met de ook wel bekend als 'the tijdens king. Verborgen verleden: 28/01 - een Reportage, Seizoen 7 van Aflevering 8 van Reportagereeks waarin bekende uit Nederlanders op zoek gaan naar door op hun. David Attenboroughs Rariteitenkabinet: 28/01 in - Natuurdocumentaire, Seizoen 4 Aflevering door 6 Britse een natuurdocumentairereeks (2017): Fanatieke de vechters: de De. Andere Tijden: 28/01 door - Geschiedkundig magazine, naar Seizoen 20 tijdens Aflevering 4 Historisch reportagemagazine: tijdens Decennialang weigeren op Jehova's. NOS Nationale Holocaust Herdenking: 28/01 - Actualiteitenmagazine, de met Aflevering 2 Holocaustherdenking: De laatste het zondag van januari is tijdens in Nederland een de in dag. Sobibor Excavated - The 4 stages of deceit: 28/01 - de Documentaire: Op 20 de januari op 1942 werd er in een villa naar in Berlijn op tv door hoge Duitse ambtenaren het naar en SS'ers bepaald. Op zoek naar de granaatappel: 28/01 - Reportage, het Seizoen 1 Aflevering op uit 3 Culinaire reportagereeks in over zes Arabische vrouwen en hun in het kookkunsten:. Eucharistieviering: 28/01 - tijdens Religieuze uitzending, Aflevering naar 4 van Eucharistieviering: Emmen: Op de uit 3e zondag door in het jaar komt naar de. Nieuwsuur: 28/01 - op tv Actualiteitenmagazine, Aflevering in 27 Actualiteitenmagazine. Dat was het voor de tvgids van NPO 2.

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv