TV Gids NPO 2

Je vindt hier de tv gids van NPO 2. We hebben de volgende programma's op NPO 2: Zomergasten: Eberhard van der Laan: 30/07 de - Praatprogramma, Seizoen 30 Aflevering op tv 2 Interviewprogramma: Eberhard met de van der Laan: op Eberhard van der Laan uit (1955). Naziha's Lente: 30/07 - Documentaire: in De op tv alleenstaande Naziha ooit bestempeld een als moeder van 'een uit van het de grootste met Marokkaanse. NOS Sport: WK Zwemmen: 30/07 - op Sportprogramma, Aflevering 235 op Verslag. What's the Right Thing to Do?: 30/07 - Magazine, de Seizoen naar 1 Aflevering 3 Discussieprogramma over met de morele in dilemma's van deze op tv tijd: Discriminatie: het Is. NOS Sport: WK Zwemmen: 30/07 in - Sportprogramma, door Aflevering 180 Verslag. De Wandeling: 30/07 - Praatprogramma, op tv op Aflevering 15 Praatprogramma tijdens met Sander de Kramer een en Joris Linssen: Nina de naar la Croix: van Nina uit de. NOS Sport: WK Zwemmen: 30/07 van - Sportprogramma, Aflevering 234 het Verslag. Tekst-TV: 31/07 - Magazine, op een Aflevering 974 Informatie van uit teletekst. Het Filosofisch Kwintet: 31/07 - Praatprogramma, het Aflevering 5 Talkshow in waarin van denkers hun tijdens licht laten schijnen op over de toekomst op van de. De Nieuwe Dag: 31/07 - Praatprogramma, in Aflevering 5 door Talkshow: Jan Huijgen: Jan naar Huijgen groeit op naar als op tv oudste zoon een van een boer met in. Dat was het voor de tvgids van NPO 2.

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv