TV Gids NPO 2

Je vindt hier de tv gids van NPO 2. We hebben de volgende programma's op NPO 2: Door het hart van China: 28/01 - op tv Reisdocumentaire, Seizoen 1 Aflevering de 3 Reisdocumentairereeks (2018) op met fotograaf uit en Chinakenner tijdens Ruben. College Tour: 28/01 - Praatprogramma, naar Seizoen op tv 12 Aflevering op 3 Talkshow: Rico tijdens Verhoeven: Rico Verhoeven, in ook wel bekend als 'the met king. David Attenboroughs Rariteitenkabinet: 28/01 tijdens - Natuurdocumentaire, Seizoen 4 Aflevering met 6 door Britse natuurdocumentairereeks (2017): het Fanatieke vechters: met De. Verborgen verleden: 28/01 van - Reportage, op tv Seizoen 7 Aflevering op 8 Reportagereeks waarin door bekende Nederlanders op zoek gaan door naar naar hun. NOS Nationale Holocaust Herdenking: 28/01 - op Actualiteitenmagazine, Aflevering naar 2 Holocaustherdenking: De laatste zondag met van de januari is in Nederland de de naar dag. Andere Tijden: 28/01 - het Geschiedkundig magazine, uit Seizoen 20 Aflevering van 4 Historisch reportagemagazine: Jehovah's achter tijdens de in tralies. Sobibor Excavated - The 4 stages of deceit: 28/01 een - Documentaire: tijdens Op 20 januari 1942 werd er door in een villa een in Berlijn door uit hoge Duitse ambtenaren tijdens van en SS'ers bepaald. Op zoek naar de granaatappel: 28/01 - een Reportage, Seizoen 1 uit Aflevering 3 Culinaire het reportagereeks over door zes Arabische vrouwen en hun het met kookkunsten:. Ik mis je: 28/01 - op Magazine, Aflevering 10 uit Reportagereeks het waarin overleden mensen worden naar geportretteerd: Vanaf zijn geboorte door is. Eucharistieviering: 28/01 - Religieuze op tv uitzending, Aflevering 4 van de Eucharistieviering: Emmen: Op de de 3e zondag tijdens door het jaar komt door de. Dat was het voor de tvgids van NPO 2.

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv