TV Gids NPO 2

Je vindt hier de tv gids van NPO 2. We hebben de volgende programma's op NPO 2: Das Leben der Anderen: 24/11 - van IMDB tijdens * 8.5 - uit Drama, Duits drama: De succesvolle toneelschrijver tijdens door Georg Dreyman (Sebastian Koch) en op tv zijn geliefde, het de actrice Christa met Maria Sieland (Martina Gedeck), op zijn met populaire intellectuele sterren in in het Oost Berlijn de van 1984. Maar de hun. College Tour: 24/11 - het Praatprogramma, Seizoen het 11 Aflevering op tv 3 Talkshow: Yotam op Ottolenghi: De Israëlisch Britse in kok Yotam op Ottolenghi. Animal Babies: 24/11 - op Natuurdocumentaire, Seizoen 1 Aflevering het 2 Natuurdocumentairereeks: Waterbaby's: op tv Zeventig de procent van tijdens onze. Best of IDFA: Audience Award 2017: 24/11 uit - Cultuurmagazine, Prijsuitreiking: op Uitreiking van de VPRO tijdens IDFA Audience van Award 2017, live vanuit naar het. 2 voor 12: 24/11 het - Quiz, uit Seizoen 48 Aflevering 11 met Quiz. De nieuwe maan: 24/11 op tv - Praatprogramma, tijdens Seizoen 4 Aflevering 11 de Talkshow. De Rijdende Rechter: 24/11 - Magazine, het Aflevering in 15 Magazine het waarin rechter John door Reid burenruzies, familievetes en uit andere conflicten. Wild Patagonia: 24/11 - het Natuurdocumentaire, Seizoen 1 tijdens Aflevering 2 Natuurdocumentairereeks van over Patagonië in het met uiterste het zuiden van. BinnensteBuiten: 24/11 uit - Life-stylemagazine, Aflevering 154 door Lifestylemagazine: In Noord Brabant van woont Iwona Sroczynska op midden de in de. Tekst-TV: 25/11 een - Magazine, op tv Aflevering 748 Informatie van in teletekst. Dat was het voor de tvgids van NPO 2.

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv