TV Gids NPO 2

Je vindt hier de tv gids van NPO 2. We hebben de volgende programma's op NPO 2: De Monitor: 01/10 een - Magazine, een Aflevering 20 Reportagemagazine: Passend onderwijs: op Zorgleerlingen moeten zoveel tijdens mogelijk naar tijdens een. Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf: 01/10 - het Kunstdocumentaire, tijdens Portret van tuinarchitect Piet Oudolf: in Piet Oudolf met vergelijkt de manier door waarop hij op bloemen. Allah in Europa: 01/10 uit - Documentaire, in Seizoen 1 Aflevering 5 Documentairereeks: Groot tijdens Brittannië, het de zegeningen van de de sharia:. Verborgen verleden: 01/10 - op tv Reportage, Seizoen het 7 Aflevering 9 Reportagereeks: Jörgen op tv Raymann: van Jörgen Raymann is geboren in door het Amsterdam,. Jacobine op zondag: 01/10 het - Praatprogramma, Aflevering 19 Talkshow: naar Als van ouderen zeggen dat ze de dood op willen. De kist: 01/10 op - Praatprogramma, Aflevering 14 Talkshow van over leven en met dood: Hugo Borst: in 'Ik wens met mijn moeder het dood'. Hugo op tv Borst. Podium Witteman: 01/10 - naar Muziekmagazine, Seizoen 5 Aflevering een 4 op tv Muziekmagazine. In de schoot van de zee: 01/10 - van Documentaire: Wat van doet de zee met tijdens een mens? Het op tv woord dukkha wordt in in met het boeddhisme vaak in gebruikt als lijden,. Kunstuur: 01/10 - de Cultuurmagazine, Aflevering 24 Kunstmagazine: uit met Tiny Houses. Andere Tijden: 01/10 - Geschiedkundig de magazine, Seizoen 19 uit Aflevering 25 Historisch van reportagemagazine: De uit boom de die alles zag: Op het 4. Dat was het voor de tvgids van NPO 2.

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv