TV Gids NPO 2

Je vindt hier de tv gids van NPO 2. We hebben de volgende programma's op NPO 2: Nieuw: The Fourth Estate: 29/05 - IMDB door * 6.7 door - door Documentaire, In de vierdelige documentaireserie door The Fourth Estate volgt door filmmaker Liz van Garbus een het. Hier zijn de Van Rossems: 29/05 op tv - Documentaire, door Seizoen 2 Aflevering 2 Documentairereeks. Enkhuizen. door Ooit naar was Enkhuizen een op wereldstad, met. Krabbé zoekt Gauguin: 29/05 - Kunstdocumentaire, op tv uit Aflevering 5 Documentairereeks over het op leven van op tv de Franse schilder van Paul Gauguin. op tv Jeroen. Father Brown: 29/05 - Dramaserie, op Seizoen 3 tijdens Aflevering 2 Britse dramaserie. tijdens The Curse of het van Amenhotep. Eerwaarde Brown onderzoekt op tv de. De Monitor: 29/05 door - Actualiteitenmagazine, Aflevering 18 de Reportagemagazine. van Ultrafijnstof en vliegverkeer. Mensen rondom een Schiphol. Brandpunt+: 29/05 - met Actualiteitenmagazine, Aflevering 35 Actualiteitenmagazine. naar van 'Brandpunt+' brengt de grote thema's tijdens van deze naar tijd. Rail Away: 29/05 - een Reisdocumentaire, Seizoen 28 een Aflevering 3 Documentairereeks over uit opmerkelijke treinreizen. Kroatië: naar uit Knin. Koken met Van Boven: 29/05 op - Culinair magazine, met Seizoen 3 door Aflevering 4 Culinair magazine. op tv Risotto en mais. het Risotto is een geliefd door Italiaans. De IJzeren Eeuw: 29/05 - met Geschiedkundige documentaire, Aflevering door 2 van Historische documentairereeks over door de 19de eeuw. Een uit machtige. Hypnose op recept: 29/05 - in Documentaire. Zeker twee miljoen een mensen de hebben medische klachten waarvoor artsen met geen verklaring uit kunnen uit vinden,. Dat was het voor de tvgids van NPO 2.

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.