TV Gids NPO 2

Je vindt hier de tv gids van NPO 2. We hebben de volgende programma's op NPO 2: Start: Capital: 03/07 - tijdens Dramaserie, Vanavond start uit de miniserie het Capital. Een straat met in Londen, naar drama en mysterie met in drie afleveringen,. Docu: De wereld van Puck: 03/07 het - Documentaire, Regisseur Gert naar Jan de het Vries filmt ruim twintig van jaar lang uit zijn gezin. Een met gezin waar met na een. Love Child: 03/07 - Dramaserie, de het Seizoen 1 Aflevering 6 Australische dramareeks: met Joans relatie met de McNaughton wordt van persoonlijk. Tijs en de ramadan: 03/07 - Realityreeks, met Seizoen de 1 Aflevering 2 Realityreeks van waarin het Tijs van de Brink deelneemt aan op tv uit de ramadan: Een met goede. Rail Away: 03/07 - tijdens Reisdocumentaire, door Aflevering 9 Documentairereeks over op opmerkelijke treinreizen: een Egypte: Alexandri? Ca?ro: van Een. Joanna Lumley's Japan: 03/07 - Reisdocumentaire, met Seizoen op tv 1 Aflevering 3 Reisdocumentairereeks het waarin door Joanna Lumley door Japan trekt: op tv Joanna. Baardmannetjes: 03/07 in - Natuurmagazine, Seizoen 2 uit Aflevering 4 Natuurmagazine: een Tiengemeten: Hans Dorrestijn naar en Nico de Haan met gaan een op. BinnensteBuiten: 03/07 op - Life-stylemagazine, Lifestylemagazine: het Op de op Dag van de Duurzaamheid neemt het BinnensteBuiten een kijkje in door de een. Het ei van Midas: 03/07 op tv - Natuurmagazine, Seizoen een 1 Aflevering 2 door Natuurmagazine: Bewegen: Bioloog op tv Midas Dekkers test of naar het. Tekst-TV: 04/07 - tijdens Magazine, Aflevering door 817 Informatie van tijdens teletekst. Dat was het voor de tvgids van NPO 2.

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv