TV Gids NPO 2

Je vindt hier de tv gids van NPO 2. We hebben de volgende programma's op NPO 2: Door het hart van China: 28/01 een - Reisdocumentaire, Seizoen 1 Aflevering van de 3 Reisdocumentairereeks (2018) met fotograaf en door Chinakenner het Ruben. College Tour: 28/01 van - Praatprogramma, Seizoen 12 uit Aflevering de 3 Talkshow: Rico Verhoeven: Rico Verhoeven, naar ook wel bekend een als 'the op king. David Attenboroughs Rariteitenkabinet: 28/01 uit - Natuurdocumentaire, Seizoen 4 Aflevering tijdens 6 Britse van natuurdocumentairereeks (2017): in Fanatieke vechters: met De. Verborgen verleden: 28/01 uit - Reportage, op tv Seizoen 7 Aflevering 8 Reportagereeks waarin van van bekende Nederlanders op zoek gaan naar op tv uit hun. Andere Tijden: 28/01 - Geschiedkundig op naar magazine, Seizoen 20 Aflevering 4 Historisch in reportagemagazine: Jehovah's achter op de naar tralies. NOS Nationale Holocaust Herdenking: 28/01 van - Actualiteitenmagazine, Aflevering 2 Holocaustherdenking: van De laatste zondag naar tijdens van januari is in Nederland de uit van dag. Sobibor Excavated - The 4 stages of deceit: 28/01 door - Documentaire: Op 20 een januari 1942 werd op er in een villa met in Berlijn door met hoge naar Duitse ambtenaren en naar SS'ers bepaald. Op zoek naar de granaatappel: 28/01 - Reportage, op tv Seizoen op 1 Aflevering het 3 Culinaire reportagereeks over zes op Arabische vrouwen door en hun door kookkunsten:. Eucharistieviering: 28/01 - Religieuze op tv uitzending, Aflevering 4 een Eucharistieviering: Emmen: naar Op de 3e tijdens zondag door door het jaar op komt de. De Kist: 28/01 - Praatprogramma, in Aflevering 4 tijdens Talkshow over het leven en dood: Kefah tijdens Allush praat met met BN'ers over leven uit en dood. uit Dit. Dat was het voor de tvgids van NPO 2.

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv