TV Gids NPO 2

Je vindt hier de tv gids van NPO 2. We hebben de volgende programma's op NPO 2: A Place to call Home: 21/08 - Dramaserie, naar Seizoen 4 met Aflevering 5 Australische van dramaserie: een Happy Days Are van Here Again: Regina is van slag met tijdens en. The Fall: 21/08 naar - Thrillerserie, Seizoen 3 Aflevering naar 4 op tv Britse thrillerserie: The Hell Within in Him: naar Stella Gibson is een onthutst door. De slimste mens: 21/08 - Quiz, met uit Seizoen 13 Aflevering 21 een Quiz: Nieuwe uitdager: naar Yoeri Albrecht. Kijken in de ziel: Militairen: 21/08 - Praatprogramma, het Seizoen 13 de Aflevering de 5 Interviewreeks met Nederlandse in militairen: De toestand in van de uit wereld:. Dokter Deen: 21/08 de - Dramaserie, Seizoen 2 Aflevering van 10 tijdens Nederlandse dramaserie: op tv Maria krijgt een naar bericht een over door haar vader en. BinnensteBuiten: 21/08 - het Life-stylemagazine, Lifestylemagazine: de Met de aankoop naar van kasteel Vorden de is voor Karin de op tv Rouw de een meisjesdroom. Rail Away: 21/08 een - Reisdocumentaire, een Aflevering 4 Documentairereeks over opmerkelijke treinreizen: van in Nederland: Vierseizoenen. Koken met Van Boven: 21/08 - Culinair met magazine, door Seizoen 2 Aflevering 18 Culinair met magazine: op Pompoen van door kop tot staart: van De zeventiende eeuwse. Kijken in de ziel: Militairen: 21/08 met - Praatprogramma, het Seizoen 13 Aflevering 4 Interviewreeks met op tv Nederlandse door militairen: Sterven voor tijdens je vak:. Tegenlicht: 21/08 in - Magazine, Aflevering op tv 4 Documentairemagazine: Terug naar de uit Satellite naar Queens: Elke op tv zondagavond kijken miljoenen. Dat was het voor de tvgids van NPO 2.

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv