TV Gids NPO 2

Je vindt hier de tv gids van NPO 2. We hebben de volgende programma's op NPO 2: The Last Elvis: 27/10 op tv - IMDB * 7.0 het - Drama, Argentijns de drama: tijdens Overdag is Carlos van Gutierrez een lusteloze fabrieksarbeider. Maar 's naar nachts is op tv hij een ster naar in de glamoureuze uit wereld naar van celebrity imitators in Buenos de Aires. Zijn absolute geloof het in zijn reïncarnatie in uit van. Earth's Great Seasons: 27/10 - Natuurdocumentaire, met Seizoen het 1 Aflevering 2 Britse het natuurdocumentairereeks: De zomer: een Een paar keer per uit uit jaar. Achter de dijken: 27/10 - tijdens Documentaire, Seizoen 1 Aflevering naar 8 Documentairereeks: De uit revolutie gaat verder: een Door de door uitvinding op tv van de. De toekomstbouwers: 27/10 de - Cultuurmagazine, Seizoen 1 Aflevering tijdens 4 Cultuurmagazine: op In tijdens deze extra lange finale aflevering wint in een van in de. 2 voor 12: 27/10 tijdens - Quiz, Seizoen 48 op Aflevering 8 uit Quiz. Haagse Lobby: 27/10 - met Documentaire, Aflevering 6 Documentairereeks: met de De panda lobby: Rick Nieman in neemt naar de lobby om naar de panda's naar. BinnensteBuiten: 27/10 - van Life-stylemagazine, Aflevering 135 op tv Lifestylemagazine: Saskia door Eland en haar man Jan op tv verhuizen een aantal de van jaren. Ersin in wonderland: 27/10 - op tv Toeristisch magazine, met Seizoen 1 in Aflevering 4 Reportagereeks (2017): uit Colombia: De twee van gezichten van. De kennis van nu: 27/10 - Wetenschappelijk door magazine, Seizoen uit 9 Aflevering 7 Wetenschappelijk door magazine: Identieke een tweeling is op tv niet. Sportjournaal: 27/10 - Sportprogramma, op Het van belangrijkste sportnieuws van vandaag: in Aandacht voor het de actuele op sportnieuws. Dat was het voor de tvgids van NPO 2.

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv