TV Gids NPO 2

Je vindt hier de tv gids van NPO 2. We hebben de volgende programma's op NPO 2: The Legacy: Overmorgen - Dramaserie, tijdens Seizoen 3 Aflevering van 4 Deense door dramaserie: Signe blijft met vasthoudend in een haar strijd tijdens tegen. Zembla: Overmorgen - de Documentaire, Seizoen 24 Aflevering uit 11 Reportagemagazine: van Rampspoed in het koninkrijk: de Op 6 in september van werd. Koken met Van Boven: Overmorgen - Culinair op magazine, Seizoen naar 3 de Aflevering 10 Culinair magazine: Boerenkool met door worst: De voedzame naar door traditie. Rail Away: Overmorgen - een Reisdocumentaire, op Aflevering 3 Documentairereeks over opmerkelijke tijdens treinreizen: Spanje: Durango een Bilbao: met De. Groen Licht: Overmorgen - Natuurmagazine, het een Seizoen 4 Aflevering 12 een Journalistiek reportageprogramma over het groene feiten en uit fabels:. Wild Patagonia: Overmorgen een - Natuurdocumentaire, Seizoen 1 in Aflevering uit 3 Natuurdocumentairereeks over Patagonië in naar het naar uiterste zuiden. BinnensteBuiten: Overmorgen - Life-stylemagazine, door naar Aflevering 155 Lifestylemagazine: in In Kampen hebben Geert Jan en uit van Hilde al heel lang met een. Nieuwsuur: Overmorgen in - Actualiteitenmagazine, op Aflevering 321 Actualiteitenmagazine. Geloof en een Hoop Liefde: Overmorgen - de Documentair het portret, Aflevering 121 een Portrettenreeks: Oosterhout. De Monitor: Overmorgen - op tv Magazine, van Aflevering 28 Reportagemagazine: tijdens Demente ouderen kwetsbaar voor financiële door uitbuiting: een We. Dat was het voor de tvgids van NPO 2.

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv