TV Gids NPO 2

Je vindt hier de tv gids van NPO 2. We hebben de volgende programma's op NPO 2: Docu: Snelwegkerk: 28/02 - Documentaire, van door Snelwegkerk is een documentaire over naar onverwachte ontboezemingen en intieme van bekentenissen op met een. Nederland op film: 28/02 - uit Geschiedkundige documentaire, het Seizoen 1 Aflevering 4 tijdens Documentairereeks: Verenigingsleven: Nederlanders op tv hebben. Zembla: 28/02 - in Documentaire, met Seizoen 25 Aflevering 4 Documentairemagazine: Zakendoen op door met Justitie: De penningmeester die naar in van de. De Boeddhistische Blik: Een andere kijk op kunst: 28/02 - van Magazine, Aflevering 1 tijdens Kunstmagazine: Julika Marijn: de Een op gesprek met actrice en theatermaker Julika tijdens naar Marijn over. Stand van Nederland: 28/02 - met Actuele documentaire, Aflevering 4 tijdens Documentairereeks: Slapen: een Slaapgebrek kost met jaarlijks miljarden. Te uit weinig. Hollandse meesters retour: 28/02 de - Kunstdocumentaire, Aflevering 3 Documentairereeks: de Cathelijne Broers, het directeur bij Museum de met Hermitage een in. Typisch Tuinzigt: 28/02 - uit Magazine, Aflevering 11 het Humaninterestmagazine: Huismeester in Eric komt in in actie om een hardnekkige de muizenplaag in in. Zondag met Lubach: 28/02 - Komische naar show, een Seizoen 8 Aflevering 5 Satirisch het door actualiteitenmagazine. Nieuwsuur: 28/02 een - Actualiteitenmagazine, Aflevering 58 met Actualiteitenmagazine. BinnensteBuiten: 28/02 - Life-stylemagazine, van Aflevering van 42 Lifestylemagazine: In het naar Brabantse Lith wonen Huub in en Margariet Moonen uit van in. Dat was het voor de tvgids van NPO 2.

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv