TV Gids NPO 2

Je vindt hier de tv gids van NPO 2. We hebben de volgende programma's op NPO 2: The Master: Overmorgen uit - IMDB * 7.1 door - een Drama: Vlak na de tijdens Tweede Wereldoorlog keert het de getraumatiseerde marinier Freddie met Quell terug naar de op tv Verenigde Staten. van Hij vindt het echter op moeilijk om naar een met stabiel bestaan te leiden. Wanneer hij een tijdens de charismatische. De slimste mens: Overmorgen door - Quiz, Seizoen de 13 Aflevering op 5 Quiz: Nieuwe uitdager: Angela de de door Jong. Baardmannetjes: Overmorgen - Natuurmagazine, een Seizoen de 4 Aflevering 2 Natuurmagazine: tijdens Haarlem: De tweede door binnenlandse citytrip een brengt. Baardmannetjes: Overmorgen een - Natuurmagazine, in Seizoen 4 Aflevering 1 naar Natuurmagazine: Zwolle: In en op tv rond de Overijsselse met Hanzestad met Zwolle. Koken met Van Boven: Overmorgen - van Culinair magazine, uit Seizoen 1 Aflevering door 10 Culinair magazine met de Yvette van Boven: uit Inmaken door en wecken: Voor. De vloer op: Overmorgen - in Show, Seizoen 17 Aflevering tijdens op tv 7 Improvisatieshow: Wie van is de held? Verbeterpunten, Vrouw uit vond boer: 'Wie van is. NOS Sport: WK Zwemmen: Overmorgen - Sportprogramma, naar Aflevering 178 van Verslag. Klassiek viert de zomer: Overmorgen - Cultuurmagazine, met Seizoen op 1 Aflevering 1 Cultuurmagazine: Aldeburgh op Festival Engeland: Floris de Kortie met volgt. De slimste mens: Overmorgen - de Quiz, Seizoen op tv 13 Aflevering 4 Quiz: Nieuwe naar uitdager: Thomas op tv Olde een Heuvelt. BinnensteBuiten: Overmorgen - het Life-stylemagazine, een Lifestylemagazine. Dat was het voor de tvgids van NPO 2.

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv