TV Gids NPO 2

Je vindt hier de tv gids van NPO 2. We hebben de volgende programma's op NPO 2: Black Butterflies: 29/09 in - IMDB * 6.2 - door Drama, Zuid op Afrikaans Nederlands Duits biografisch tijdens drama: Zuid in Afrika, jaren zestig. van Kunstenares Ingrid Jonker tijdens verzet zich tegen de door censuur de en apartheidspolitiek van de met Nasionale Party, de waarvoor haar vader minister is. uit door De. Achter de dijken: 29/09 op tv - Documentaire, op Seizoen 1 Aflevering 4 het Documentairereeks: De echo op tv van Calvijn: Leo Blokhuis onderzoekt van wat de de. Natuurdocu: Giraffen: Afrika's vriendelijke reuzen: 29/09 - van Natuurdocumentaire, Iedereen met is dol op giraffen, door maar wat weten we door eigenlijk van het deze dieren? met Dr. Julian. Wie kent mij nog?: 29/09 een - Documentair portret, Aflevering tijdens 5 uit Portrettenreeks: Peter Kramer: de Peter Kramer is 37 jaar en door wil graag in vrienden.. 2 voor 12: 29/09 de - Quiz, Seizoen 48 tijdens Aflevering uit 4 Quiz. De Stijl van het Stedelijk - Ontwerpen voor een museum: 29/09 het - Documentaire: Oud directeur Gijs met van Tuyl nodigde met in tijdens 2008 vijf het ontwerpers uit om deel in te nemen het aan een. BinnensteBuiten: 29/09 - door Life-stylemagazine, Aflevering van 115 Lifestylemagazine: Op 16 en met 17 met september vond het met eerste BinnensteBuiten. Meldpunt!: 29/09 - Consumentenmagazine, op tv Aflevering 4 uit Consumentenmagazine: door Gebrek aan betaalbare door seniorenwoningen. Groeten uit Marokko: 29/09 op tv - Reportage, Seizoen 1 Aflevering in 3 Reportagereeks: Casablanca: op het Als Sanae Casablanca aandoet, het het economisch op tv hart. Leven in de rimboe: 29/09 op - Natuurdocumentaire, Seizoen 1 op Aflevering 2 de Britse documentairereeks over een drie wilde tijdens stammen op zoek naar de een. Dat was het voor de tvgids van NPO 2.

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv