TV Gids NPO 2

Je vindt hier de tv gids van NPO 2. We hebben de volgende programma's op NPO 2: Onze man in Teheran: aflevering 2: 22/04 - uit Reisdocumentaire, Seizoen in 2 Aflevering 2 Documentairereeks waarin door het Thomas Erdbrink de Iraanse het samenleving. VPRO Tegenlicht: 22/04 - Documentaire, uit in Aflevering 5 Documentairemagazine: Verslaafd aan het een algoritme: in Algoritmes bepalen steeds het vaker. Kangaroo Dundee en andere dieren: 22/04 - door Natuurdocumentaire, Seizoen 2 met Aflevering 2 een Natuurdocumentairereeks: Het wordt een van drukke week tijdens voor Brolga: de hij. Verlossing in Varanasi: 22/04 - Documentaire, van Seizoen tijdens 1 Aflevering 2 Documentairereeks over op hindoeïstische op tv doodsrituelen in door de Indiase stad. Podium Witteman: 22/04 - Muziekmagazine, met Seizoen 6 Aflevering op tv 16 met Muziekmagazine: Paul uit Witteman ontvangt de in winnaars van het op tv Prinses. Andere Tijden: 22/04 van - Geschiedkundig op tv magazine, Seizoen 20 Aflevering 14 Historisch met reportagemagazine: uit Spookstad Den Helder: uit Tijdens. De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya: 22/04 naar - Documentaire: Portret van op tv de boeddhistische leraar Sey een naar Rinpoche, die hoog in de door bergen van tijdens de Himalaya. Eucharistieviering: 22/04 - op tv Religieuze uitzending, Aflevering naar 15 Eucharistieviering: door Amsterdam: Rechtstreekse naar eucharistieviering vanuit de. Adieu God: 22/04 - Praatprogramma, naar Aflevering 7 van Talkshow: Jan Leyers: op Toen Jan Leyers tijdens een uit jaar of elf was, moest hij door kiezen op tussen. De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey: 22/04 - Documentaire: van met Mattho (18) heeft naar maar één wens: wereldkampioen taekwondo worden. een Maar op zo flexibel als een zijn. Dat was het voor de tvgids van NPO 2.

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv