TV Gids NPO 2 overmorgen

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor overmorgen. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor overmorgen: De slimste mens: Morgen het - Quiz, Seizoen 13 een Aflevering 4 Quiz: van Nieuwe door uitdager: Thomas Olde uit Heuvelt. Zembla: Morgen - een Documentaire, met Seizoen 23 Aflevering 1 ReportagemagazineFrauderen voor door van de jihad. Hollandse Zaken: Morgen - tijdens Praatprogramma over de actualiteit, door Aflevering het 9 Talkshow. Lotta Blokker - Het Wolfsuur: Morgen door - Kunstdocumentaire: door Regisseur Frans Weisz legde de de wonderlijke wisselwerking een vast tussen model, beeld een en. Ons Goeie Geld: Morgen - Economisch van magazine, Seizoen 1 naar Aflevering 3 tijdens Informatief magazine: Elke aflevering uit gunnen het twee bijzondere. Garden lovers: Morgen tijdens - Documentaire op over Finse koppels op tv met een passie voor tuinieren: door De tuin uit voorziet in een kader het voor. Tegenlicht: Morgen - Magazine, op Aflevering 5 de Documentairemagazine: een Schaliecowboys: Energie is met een belangrijk wapen in een een. Koken met Van Boven: Morgen van - Culinair magazine, Seizoen 1 van Aflevering 9 op tv Culinair magazine met tijdens Yvette van Boven: een Amerikaanse het Rode. NOS Sport: WK Zwemmen: Morgen - een Sportprogramma, Aflevering de 177 Verslag. NOS Sport: WK Zwemmen: Morgen naar - Sportprogramma, Aflevering 228 een Verslag. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor overmorgen .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv