TV Gids NPO 2 overmorgen

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor overmorgen. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor overmorgen: Podium Witteman: 100ste aflevering: Morgen - Muziekmagazine, de In deze van honderdste aflevering van Podium naar de Witteman ontvangt Paul Witteman violist Peter met door Brunt,. Tegenlicht: economie als een donut?: Morgen - een Magazine, van Markten zijn inefficiënt en op tv groei is niet alles tijdens zaligmakend: tijd de voor een nieuw economisch de model.. De Monitor: Morgen op tv - Magazine, Aflevering 28 tijdens Reportagemagazine: Demente naar ouderen kwetsbaar in voor financiële uitbuiting: We de worden. Robo sapiens: Morgen - Documentaire, op Seizoen 1 een Aflevering 5 Documentairereeks over tijdens de kunstmatige intelligentie: Volgroeid: naar Dankzij een. Big Time - Bjarke Ingels: Morgen - Kunstdocumentaire, op tv Documentaire: in De Deense uit architect Bjarke Ingels het is nog geen door veertig als hij met zijn een studio. Andere Tijden: bejaarden overwinteren in Spanje: Morgen op - Geschiedkundig uit magazine, Seizoen 19 Aflevering 33 Historisch het reportagemagazine: Stamppot op in Spanje: de Eind jaren. Adieu God?: Morgen het - Praatprogramma, Aflevering van 15 Religieuze tijdens talkshow: Stephan Sanders: Anderhalf jaar in geleden tijdens stapte. Andries: Overmorgen het - Praatprogramma, met Aflevering 1 Talkshow: Talitha naar Nawijn: Andries Knevel ontvangt iedere de tijdens zondagavond. Ik mis je: Morgen op - Magazine, Aflevering 33 Reportagereeks met waarin overleden mensen het in worden geportretteerd: Pauline een Sonneveld. Kruispunt: Morgen - Magazine, op de Aflevering 27 Religieus door magazine: Onze tweeling: Geboren als twee met op tv gelijken, maar het naar noodlot bepaalt. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor overmorgen .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv