TV Gids NPO 2 morgen

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor morgen. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor morgen: Docu: Joyride: Medisch tijdens documentaire, 2Doc: Joyride het is een met documentaire over de obsessieve in zoektocht naar tijdens het ultieme vrouwencondoom.. Rail Away: Reisdocumentaire, Aflevering op 7 Documentairereeks met over opmerkelijke treinreizen: met Zwitserland: Brig Zermatt: met Een. NOS Studio Sport Eredivisie: Sportmagazine, naar Het laatste sportnieuws en de van van samenvattingen van de van gespeelde Eredivisiewedstrijden: FC Utrecht met Feyenoord. Typisch Wielenpôlle: Magazine, Seizoen in 1 een Aflevering 3 Humaninterestmagazine: een De bewoners uit het een van de armste op tv én gezelligste buurten in van. De slimste mens: Quiz, Seizoen 14 het Aflevering 28 in Kennisquiz. De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers: Morgen tijdens - Documentaire: Achter de op hoge muren van de de op tv gevangenis komt elke maandag een naar groep gedetineerden bij in elkaar door om. De 5 smaken van Joël: Reportage, op Seizoen 1 in Aflevering 1 Culinaire reportagereeks over de uit vijf basissmaken: met Zoet: op tv Waarom vinden we op tv zoet zo. Het pronkstuk van Nederland: Cultuurmagazine, het Aflevering 3 Cultuurmagazine: Bijna met 100.000 door stemmen zijn uitgebracht op de 30 naar stukken die naar genomineerd. BinnensteBuiten: Life-stylemagazine, Aflevering op tv 17 Lifestylemagazine: op Marian Kampen en Remco van van het Oosten hebben in Delft een tijdens pittige. De Rijdende Rechter: de bonnetjesaffaire : Magazine, Herhaling. Aflevering een van 4 Magazine waarin rechter John tijdens Reid burenruzies, familievetes en tijdens andere uit conflicten. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor morgen .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv