TV Gids NPO 2 morgen

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor morgen. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor morgen: Docu: Pilotenmasker: Documentaire, naar De documentaire Pilotenmasker door van Simonka de op Jong volgt het ziekenhuisleven van naar een groep jonge van het kinderen. The Legacy: Dramaserie, Seizoen 3 de Aflevering 3 Deense het dramaserie: De vier van in erfgenamen krijgen niet de echt de kans in om hun verdriet een te. Inside IDFA: Cultuurmagazine, naar Aflevering 4 Filmmagazine de rond het in internationale documentairefilmfestival van Amsterdam van (IDFA):. Rail Away: Reisdocumentaire, Aflevering 2 in Documentairereeks over het opmerkelijke treinreizen: Spanje: tijdens San Sebastian Durango: een In. BinnensteBuiten: Life-stylemagazine, tijdens Aflevering 150 Lifestylemagazine: Het eerste de op wandelknooppunt van Nederland ligt in bij Diepenheim.. Wild Japan: Natuurdocumentaire, Seizoen in 1 Aflevering 1 Natuurdocumentairereeks van over de natuur in met van Japan: Honshu: Japan is een een. Groen Licht: Natuurmagazine, op Seizoen 4 uit Aflevering 11 Journalistiek reportageprogramma over groene een feiten en fabels: door op Tienduizenden. Nieuwsuur: Actualiteitenmagazine, Aflevering het 314 uit Actualiteitenmagazine. Met het mes op tafel: Quiz, in Aflevering 29 uit Kennis en blufquiz. De Monitor: Magazine, Aflevering op tv 27 Reportagemagazine: Geboortezorg onder door druk: Ouders in op Nederland het bepalen graag zelf uit hoe en. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor morgen .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv