TV Gids NPO 2 morgen

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor morgen. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor morgen: The Day Will Come: Morgen tijdens - IMDB * 7.8 - tijdens Drama, Deens naar drama: Jaren op 60. Twee jonge broers worden een beroofd van hun een vrijheid met en in een jongensinternaat geplaatst uit waar de tijd in lijkt te naar hebben stilgestaan. Geweld op tv en op vernedering zijn er door een onderdeel van een het dagelijkse. Het Koningsdagconcert 2018: Morgen - op tv Klassieke muziek, De NTR van zendt de ook dit jaar het Koningsdagconcert in uit. in Een wervelend tijdens muzikaal programma in van de. Victoria: Morgen - Romantische de serie, Seizoen in 2 Aflevering 7 Britse op tv historische naar dramaserie: The King met Over the een Water: De kroon. 2 voor 12: Morgen - een Quiz, Seizoen 49 op tv Aflevering 12 Quiz: Twee een tijdens duo's nemen het een tegen elkaar op in uit twaalf vragen. Vroege Vogels: Morgen met - Natuurmagazine, het Seizoen 12 Aflevering van 7 Natuurmagazine: De Brabantse door Wal is een wonderlijk stukje tijdens Nederland tijdens op. Gorts Wijnkwartier: Morgen het - Culinair magazine, Aflevering een 10 Magazine op waarin wijnboer Ilja Gort tijdens vragen over wijn van van een de antwoord. BinnensteBuiten: Morgen naar - Life-stylemagazine, Aflevering 83 Lifestylemagazine: het Op door deze Koningsdag bezoeken koning Willem met Alexander met en. Nu te Zien!: Morgen - Cultuurmagazine, met Aflevering 13 Kunstmagazine door over de actuele tentoonstellingen: Max Liebermann: naar Hoewel de op tv Duitse. We zijn er Bijna!: Morgen naar - Realityreeks, Seizoen een 3 Aflevering 1 Realityreeks (2013): van van Griekenland: Een groep van 43 op mensen op reist. Nieuwsuur: Morgen in - Actualiteitenmagazine, een Aflevering 114 Actualiteitenmagazine. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor morgen .

NPO 2

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.