TV Gids NPO 2 morgen

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor morgen. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor morgen: Zembla: Omstreden vrienden van Trump: Morgen het - Documentaire, Gaat Donald Trump een ten onder uit door het zijn dubieuze banden uit met de voormalige Sovjet Unie? Het op door net. Slot: CHE: Morgen van - Geschiedkundige documentaire, uit De slotaflevering van de op tv serie CHE, van getiteld ‘De laatste het strijd’, speelt tijdens zich. Docu: Solitary: Morgen het - Documentaire, Red Onion van State met Prison in de Verenigde Staten is in gebouwd om gedetineerden van 23 uur op per dag tijdens in. Wie kent mij nog?: Morgen - Documentair van portret, Aflevering 3 op tv Portrettenreeks: Harold op tv van Tien: een Harold is 46 op jaar en door al zijn hele uit leven. De film die nooit afkwam: Morgen - tijdens Geschiedkundige documentaire, Documentaire: het Eind jaren 70 werkte van cineast Frans met Bromet aan een film de de over. Hier zijn de Van Rossems: Morgen - in Cultuurmagazine, Seizoen 3 de Aflevering tijdens 3 Cultureel magazine: tijdens Middelburg: Middelburg heeft een verleden het van. Meldpunt!: Morgen van - Consumentenmagazine, Aflevering 4 Consumentenmagazine: uit Gebrek naar aan betaalbare uit seniorenwoningen. BinnensteBuiten: Morgen - het Life-stylemagazine, Aflevering 113 Lifestylemagazine: tijdens Culinair expert naar Alain Caron naar ontmoet in de het Twentse. Nieuwsuur: Morgen het - Actualiteitenmagazine, naar Aflevering 260 Actualiteitenmagazine. Per Seconde Wijzer: Morgen - van Quiz, Seizoen 52 Aflevering met 15 door Quiz. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor morgen .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv