TV Gids NPO 2 morgen

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor morgen. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor morgen: Start: Van Ninevé naar Nazareth: Reisdocumentaire, Aflevering van 1/6 op Reisdocumentairereeks waarin Kefah Allush in van het Midden Oosten uit oude de volkeren. De slimste mens: Quiz, van Seizoen 13 Aflevering 3 Quiz: van Nieuwe uitdager: Karsu een naar Donmez. China's van Goghs: Documentaire: Xiaoyong Zhao het op tv is een van de vele kunstenaars van die een in het Chinese dorp Dafen door de schilderijen de van de Vincent. De Aardappeleters: Culinair magazine, Seizoen in het 1 Aflevering 5 Culinair reportagemagazine: door Barbecue: Joris Vermeer met gaat op zoek op tv naar naar de. Spoorloos: Realityreeks, Aflevering 5 op tv van Realityreeks: Een Chinees sprookje: Eline (19) tijdens door was tien jaar geleden in wereldwijd de op tv eerste. Koken met Van Boven: Culinair magazine, Seizoen met 1 op tv Aflevering 8 Culinair van magazine met Yvette van Boven: van Gans uit Akersloot: een naar Vroeger kwamen. Een andere kijk: Magazine, in Seizoen 2 Praatprogramma: Mounir Samuel op tv en Christelle Munganyende: in Sarah Marijnissen gaat van in in gesprek met. NOS Sport: WK Zwemmen: Sportprogramma, Aflevering een 227 op tv Verslag. Tekst-TV: Magazine, in Aflevering 967 Informatie van op tv teletekst. NOS Sport: WK Zwemmen: Sportprogramma, Aflevering tijdens 176 van Verslag. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor morgen .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv