TV Gids NPO 2 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor vandaag: Terug: Argos TV - Medialogica: Mediadocumentaire, Na slapen op en in werken besteden wij naar de meeste tijd aan het tijdens gebruik van een media. Zij dienen als uit gids met om. Rail Away: Reisdocumentaire, een Aflevering 7 Documentairereeks over met opmerkelijke een treinreizen: Zwitserland: Disentis Brig: Door op tv de. Typisch Wielenpôlle: Magazine, Seizoen 1 naar Aflevering 2 Humaninterestmagazine: op tv in De bewoners uit een van met de armste èn gezelligste naar buurten het van. Het pronkstuk van Nederland: Cultuurmagazine, Aflevering door 2 de Cultuurmagazine: Het Nederlandse volk bepaalt welk naar uit object uit de categorieën door kunst,. De slimste mens: Quiz, Seizoen 14 tijdens Aflevering 27 tijdens Kennisquiz. BinnensteBuiten: Life-stylemagazine, Aflevering 16 naar Lifestylemagazine: het In het dorpje Baambrugge, vlakbij op tijdens Abcoude, wonen Stefan en een Dorret. College Tour: Praatprogramma, Seizoen naar 12 Aflevering door 2 Talkshow: Rob op Bertholee: Rob Bertholee, met hoofd van de Algemene Inlichtingen door door en. Rail Away: Reisdocumentaire, naar Aflevering 6 Documentairereeks van over opmerkelijke treinreizen: Oostenrijk: op Arlbergbahn: de Door wat ooit. Nieuwsuur: Actualiteitenmagazine, tijdens Aflevering 22 tijdens Actualiteitenmagazine. Spoorloos: Realityreeks, het Aflevering 3 Realityreeks: Een traumatische de ervaring: het Isabel woont in Antwerpen, van maar het komt oorspronkelijk. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv