TV Gids NPO 2 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor vandaag: Docu: Jan Wolkers spreekt: Kunstdocumentaire, tijdens In het huis van het Karina Wolkers, de weduwe uit de van schrijver Jan Wolkers, van is een grote op hoeveelheid tapes. Hollands Hoop: Misdaadserie, Seizoen 1 van Aflevering 7 met Nederlandse misdaadserie: Onder de een Groene met Zoden: Pepijn op tv heeft een oplossing. Koken met Van Boven: Culinair magazine, een Seizoen 3 Aflevering het 8 Culinair tijdens magazine: Ode aan de op ui: Nederland is het met grootste exportland door van een de. Van alle Tijden: Quiz, een Seizoen 2 Aflevering 9 Geschiedenisquiz: een De naar kwartfinale. Groen Licht: Natuurmagazine, Seizoen van 4 Aflevering 7 Reportagemagazine: tijdens tijdens Om een koe melk de te laten de geven, moet ze steeds een naar kalf. BinnensteBuiten: Life-stylemagazine, van Aflevering 131 Lifestylemagazine: Op een van mooi, rustig de plekje in een de Nieuwe Wetering de bij Nieuwersluis. De Monitor: Magazine, Aflevering 23 naar Reportagemagazine: Doorwerken op tot 67: De een AOW tijdens leeftijd gaat sinds een 2013 met stapjes omhoog een zodat. Rail Away: Reisdocumentaire, Aflevering in 2 Documentairereeks over tijdens opmerkelijke treinreizen: Griekenland: met Thessaloniki. DWDD: o.a. Freek Vonk: Praatprogramma over de naar actualiteit, Herhaling. tijdens Vanavond het onder andere in De naar Wereld Draait naar Door: Blue Planet de II: Freek. Buitenhof: o.a. Kati Piri: Informatief programma, Herhaling. tijdens Vandaag de onder andere in in Buitenhof: Escalatie in Spanje De op verhoudingen een tussen. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv