TV Gids NPO 2 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor vandaag: Nieuw: Fons bij de buren: Reisdocumentaire, op Portugal, Duitsland, de Polen, Frankrijk en Ierland een zijn de Europese op landen die Fons de Poel door uit deze zomer. Docu: Demarrage: Documentaire, Wim het heeft steeds meer op tv last van naar de handen, knieën en op ledematen maar weigert op foeterend het fietsen op van het te. De Nieuwe Maan: Praatprogramma, Platform voor het de naar opinies en visies vanuit met de moslimgemeenschap het op de Nederlandse samenleving het en van alles. Nieuwsuur: o.a. Asscher zet de verhoudingen op scherp: Actualiteitenmagazine, Vanavond tijdens onder andere in Nieuwsuur: met Gerrit Zalm door moet aan een de bak op Oud minister Gerrit door Zalm is de. Nachtzoen: Show, door Twee keer kreeg in kunstenares Wilma Veen op tv een hartstilstand. naar De nachten in het ziekenhuis stonden op tv tijdens bol van grote. Nieuwsuur: o.a. Asscher zet de verhoudingen op scherp: Actualiteitenmagazine, op Vanavond onder andere in Nieuwsuur: van op Gerrit Zalm moet aan in de bak Oud minister van Gerrit de Zalm is de. Tekst-TV: Magazine, naar Informatie van op teletekst. Nieuwsuur: o.a. Asscher zet de verhoudingen op scherp: Actualiteitenmagazine, door Vanavond onder andere in in Nieuwsuur: het Gerrit Zalm moet aan de op tv bak Oud minister Gerrit tijdens Zalm is tijdens de. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv