TV Gids NPO 2 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor vandaag: Docu: Uitgespeeld: Documentaire, op Aangrijpende documentaire het over Peter van den de Bosch die lijdt het aan de ziekte ALS en op tv ruim drie van jaar. Dicte: seizoen 3, aflevering 2: Misdaadserie, een Seizoen 3 Aflevering 2 het Deense misdaadserie. In met Wagner's foodsteps. Wanneer naar Bo tijdens een een fotoreportage. Grantchester: Misdaadserie, het Seizoen 2 Aflevering 4 Britse tijdens misdaadserie. Gary door is van gearresteerd voor de moord van op zijn vriendin. op Sidney. De Kist: Praatprogramma, uit Aflevering 10 Talkshow. Ad Visser. een Dwarstrogalleshinne. Ofwel: naar dwars door alles door heen. naar Die leus schrijft. NOS Sport: Hockey Champions Trophy: Ijshockey, Live verslag tijdens van de uit wedstrijd van naar de Nederlandse door mannen op de op tv Champions Trophy hockey in Breda het tegen. Ik mis je: Magazine, tijdens Aflevering 21 Reportagereeks. van Charles, de man een van Willy, krijgt uit COPD en in leeft een paar keer tijdens op het randje het van. Vroege Vogels: Natuurmagazine, Seizoen met 12 Aflevering op 12 Natuurmagazine. Verdronken een Land van met Saeftinghe. Elke aflevering dompelen met Menno. Eucharistieviering: Religieuze uitzending, Aflevering op 23 Eucharistieviering. een Roelofarendsveen. in Rechtstreekse eucharistieviering vanuit het de. NOS Sport: Hockey Champions Trophy: Ijshockey, uit Live verslag van de wedstrijd van van de Nederlandse in mannen uit op de Champions Trophy hockey tijdens in Breda een tegen naar België. Het Vermoeden: Magazine, Aflevering tijdens 30 Religieus magazine. Kees een Posthumus. Op het 31 oktober krijgt door Kees Posthumus de door Spaanprijs met 2017. De. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.