TV Gids NPO 2 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor vandaag: Nieuw: In De Leeuwenhoek: Documentaire, In de door uit vierdelige serie In De Leeuwenhoek slaan door tijdens Adelheid Roosen en Hugo Borst de in handen ineen naar en tijdens kijken. Docu: Living on Soul: IMDB van * 7.7 - Kunstdocumentaire, door Ze is door vijftig kilo de pure soulsensatie en wordt de uit vrouwelijke James Brown door genoemd:. Brandpunt+: Stijging toerisme in Nederland: Actualiteitenmagazine, Vanavond met in de Brandpunt+: Stijging toerisme met in Nederland Het gaat goed met van een het toerisme in. Focus: Wetenschappelijk een magazine, Seizoen 9 Aflevering met 11 Wetenschappelijk in magazine: Exotische van woekeraars: De tijgermug uit rukt. Typisch Tubbergen: Magazine, Seizoen op tv 4 Aflevering 4 het Humaninterestmagazine: Pastoor uit Pikkemaat gaat op van bezoek bij Lenie, door die een het opvallende. Victoria: Romantische van serie, Seizoen 2 de Aflevering 1 Britse op historische dramaserie: A Soldier's van Daughter: Koningin tijdens Victoria is uit nog. Nieuwsuur: o.a. interview met NAVO-topman Stoltenberg: Actualiteitenmagazine, de Vanavond onder andere in Nieuwsuur: op tv NAVO van topman Stoltenberg over de internationale op tv uit verhoudingen. Mugabe and the Democrats: Documentaire: een De nieuwe grondwet van Zimbabwe uit wordt opgesteld met door op vertegenwoordigers van twee rivaliserende tijdens partijen.. BinnensteBuiten: Life-stylemagazine, Aflevering op 77 Lifestylemagazine: Culinair de schrijver het Nadia Zerouali leert hoe de zij zelf met de. Met het Mes op Tafel: Quiz, naar Aflevering 12 met Kennis en blufquiz: Kandidaten pokeren met door antwoorden op op vragen. Niet alleen kennis door is van van belang.. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv