TV Gids NPO 1 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor vandaag: Jinek: o.a. Loes Haverkort: Praatprogramma over uit de actualiteit, Herhaling. Vanavond in onder andere in in Jinek: Roel Reiné, naar op Gijs Naber en van Loes. NOS Studio Rusland: Sportpraatprogramma, op Aflevering 16 uit Talkshow met Henry Schut een en sidekick door Hugo Borst in het kader van de het WK op voetbal. de In. Nederland in beweging: Informatief op tv programma, Aflevering 124 Ochtendgymnastiek. Met van niet aflatend met enthousiasme stimuleren Olga Commandeur met van en. NOS Journaal: Nieuwsuitzending, uit Aflevering 125 de Nieuws. NOS Journaal: Nieuwsuitzending, Aflevering 125 met een Nieuws. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.