TV Gids NPO 1 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor vandaag: NOS Olympische Spelen Sluitingsceremonie: Sportmagazine, de Aflevering 1 Liveverslag door van de sluitingsceremonie van de van Olympische Winterspelen in het door Pyeongchang. NOS Pyeongchang live: Wintersport, de Aflevering 180 Rechtstreeks verslag vanop met het de Olympische WInterspelen in in Pyeongchang. NOS Pyeongchang live: Wintersport, Aflevering het 181 in Rechtstreeks verslag vanop de Olympische op tv WInterspelen in uit Pyeongchang. NOS Pyeongchang live: Wintersport, van Aflevering 179 Rechtstreeks naar verslag vanop de Olympische de WInterspelen in van Pyeongchang. NOS Pyeongchang live: Wintersport, Aflevering 176 met Rechtstreeks met verslag vanop de van Olympische WInterspelen in de Pyeongchang. NOS Pyeongchang Terugblik: Sportmagazine, Magazine met op tv een een terugblik op de een Olympische Winterspelen in door Pyeongchang. NOS Pyeongchang Vandaag: Sportmagazine, tijdens Aflevering 17 op Magazine (2018) met op de sportactualiteit vanop naar de Olympische Winterspelen in op Pyeongchang:. NOS Pyeongchang live: Wintersport, Aflevering 175 op Rechtstreeks tijdens verslag vanop de een Olympische WInterspelen van in Pyeongchang. NOS Pyeongchang live: Wintersport, Aflevering 178 op tv op tv Rechtstreeks verslag vanop een de Olympische WInterspelen naar in Pyeongchang. NOS Studio Sportwinter: Sportmagazine, tijdens Aflevering 18 Sportmagazine (2018): In in de NOS van studio in het in Olympic naar Park in Gangneung ontvangen tijdens gastheer. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv