TV Gids NPO 1 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor vandaag: Jinek: o.a. Derk Bolt : Praatprogramma over de het actualiteit, Vanavond een onder andere op tv in Jinek: Derk Bolt tijdens en tijdens Eugenio Follender vanavond met exclusief. Gezond verstand: Wetenschappelijk magazine, naar Is colloïdaal van zilver het nieuwe tijdens antibioticum? Barbara (42) is het ervan op tv overtuigd. En helpt. Opsporing verzocht: Magazine, met Vanavond onder andere in Opsporing op tv Verzocht: Duitsland/Nederland: Gezocht met drietal pleegt uit gewelddadige. Jinek: o.a. Derk Bolt : Praatprogramma over de op actualiteit, Vanavond het onder andere in op Jinek: Derk Bolt en de door Eugenio Follender vanavond door exclusief. EenVandaag: o.a. hoe hoog is werkdruk van docenten?: Actualiteitenmagazine, Vanavond in onder andere in op tv EénVandaag: Een dag een met een een docent: hoe hoog is de uit werkdruk? op tv Vandaag. NOS Journaal: Nieuwsuitzending, met Met het de laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal met en internationaal de belang en de de weersverwachting. NOS Journaal: Nieuwsuitzending, naar Met het tijdens laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal door en internationaal belang en in de een weersverwachting. Nederland in beweging: Informatief tijdens programma, Met in niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur door en Duco Bauwens in elke Nederlander uit om. NOS Journaal: Nieuwsuitzending, Met in het uit laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en naar internationaal belang en op tv de naar weersverwachting. Tekst-TV: Magazine, het Informatie van naar teletekst. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv