TV Gids NPO 1 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor vandaag: Slot: Het Instituut: Wetenschappelijk magazine, op tv De laatste aflevering de van het wetenschappelijke programma de Het Instituut gaat naar uit over. De Reünie: Realityreeks, het Seizoen 2 Aflevering het 10 Ex klasgenoten komen samen door en vertellen met bijzondere levensverhalen: CSG tijdens Pascal. Studio Sport Eredivisie: midweekse speelronde: Sportmagazine, Samenvattingen van van de gespeelde wedstrijden tijdens in met de Eredivisie. door Deze week staat een midweekse op tv speelronde. De Wereld Draait Door: Praatprogramma naar over de actualiteit, Seizoen 15 met Aflevering 74 van Talkshow. Jinek: Praatprogramma over de uit actualiteit, door Aflevering 113 Talkshow: Eva Jinek op tv praat met de de hoofdrolspelers uit het het op nieuws van. Jinek: o.a. Jort Kelder: Praatprogramma over met de actualiteit, Herhaling. Vanavond in onder tijdens andere in Jinek: Gijs Rademaker, naar Joost een Vullings en de Jort. NOS Journaal: Nieuwsuitzending, in Aflevering 249 Nieuws: Met op tv het laatste nieuws, in gebeurtenissen van nationaal op tv en internationaal een belang. NOS Journaal: Nieuwsuitzending, Aflevering de 142 Nieuws: Met door het naar laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en met tijdens internationaal belang. Kook mee met MAX: Culinair magazine, door Aflevering tijdens 74 Culinair magazine met topkoks op tv Sandra Ysbrandy en de Mounir Toub: met Aardappelsalade met. Tijd voor MAX: Actualiteitenmagazine, op Aflevering 166 Nieuws en actualiteitenmagazine: op Gasten:Berget Lewis, Sander op Hoogendoorn, door Domien. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv