TV Gids NPO 1 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor vandaag: Radar: o.a. private lease: wel zo voordelig?: Consumentenmagazine, Vanavond van onder andere in uit Radar: tijdens Private lease: wel zo voordelig? Voor een zo'n 200 euro het een per maand. Spoorloos: Realityreeks, Aflevering 7 op tv Realityreeks: Krijgt Jeroen uit in antwoord?. De Opvoeders: Realityreeks, Aflevering 3 de de Realityreeks: Consequent zijn: In deze tijdens aflevering van gaat het om consequentie, want wat in in zouden. We zijn er bijna!: Realityreeks, naar Seizoen 5 Aflevering 1 Realityreeks tijdens (2015): Griekenland: de Met hun eigen caravan uit naar of camper reizen een 43. Tijd voor MAX: Actualiteitenmagazine, van Aflevering 75 de Nieuws en actualiteitenmagazine, met Martine van van uit Os en Sybrand het Niessen. Pauw: o.a. Jesse Klaver: Actuele talkshow uit - herhaling, Herhaling. Vanavond in onder andere in in met Pauw: Jesse Klaver Oppositiepartijen het reageren. Pauw: Praatprogramma, Seizoen 8 op de Aflevering 35 Talkshow (2018) met door Jeroen naar Pauw. Bloemencorso: Cultuurmagazine, Aflevering 1 door Verslag van van de mooiste bloemencorso's: op tv Bollenstreek: Registratie van in het in Bloemencorso. NOS Journaal: Nieuwsuitzending, Aflevering een 81 Nieuws: Met het uit laatste tijdens nieuws, gebeurtenissen op van nationaal en internationaal een belang. NOS Sportjournaal: Sportmagazine, Aflevering met 80 de Sportnieuws. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.