TV Gids MTV vandaag

Je vindt hier de tv gids van MTV voor vandaag. We hebben de volgende programma's op MTV voor vandaag: Geordie Shore: Reality, op Drama. Teen Mom 2: Reality, naar Samen met met Nessa bespreken Jenelle, Kailyn, Chelsea, Leah op en Briana een een op aantal hilarische en heftige tijdens niet. Teen Mom: Amusement, op tv Terwijl Catelynn een poging met doet om de relatie de een met haar moeder te herstellen, de komen in Amber en Gary door in. Teen Mom 2: Reality, Teen op Mom is met een spin van off van de documentaireserie 16 & op Pregnant van op tv MTV. We volgen de in verhalen van een vier. Teen Mom: Amusement, de Maci en door Ryan ruziën over wie de rechten in naar heeft om Bentley te op tv zien op zijn verjaardag. op tv Amber stort in de wanneer. Teen Mom 2: Reality, op Jenelle trouwt en door Chelsea viert uit haar huwelijk. Leah probeert Addie klaar het te maken voor op haar eerste een dag op met de. Teen Mom 2: Reality, tijdens De explosieve op tweedelige reünie gaat verder. Chelsea, Leah, een Kailyn, Jenelle en van Briana zijn door te gast in bij Dr.. Fear Factor: Quiz en Spelshow, door Ludacris daagt teams door van huisgenoten uit het op om zich te een laten bedekken door dieren uit naar de Amazone en tijdens om. Catfish: The TV Show: Reality, Documentaire, Van in door de producers van de hit docu met 'Catfish', komt naar MTV met een met nieuwe spannende serie door die. Ridiculousness: Magazine, op tv Comedy, In het een nieuwe aflevering van Ridiculousness is met hip hop op tv en R&B de artiest Ty Dolla op $ign te gast bij het Rob,. Dat was het voor de tvgids van MTV voor vandaag .

Zender informatie

MTV is de oudste muziekzender ter wereld. Het zendt al sinds de jaren '80 videoclips en muziek gerelateerde programma's uit. De laatste jaren is er meer ruimte voor reality-programmas in de tv gids.

Ook bekend zijn de award-shows zoals de European Music Awards (EMA's), een jaarlijks terugkerend spektakel, dat steeds in een andere stad wordt georganiseerd en naast de prijsuitreikingen gevuld wordt met optredens van grote artiesten.

De MTV Video Music Awards worden gezien als een prestigieuze prijs voor muziekvideo's.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv