TV Gids MTV vandaag

Je vindt hier de tv gids van MTV voor vandaag. We hebben de volgende programma's op MTV voor vandaag: Teen Mom 2: Reality, op tv Leah ziet naar een zakelijke kans en Ali van heeft moeite met naar haar ziekte. Kailyn met is een met Javi in een de rechtbank voor door de. Teen Mom 2: Reality, met Leah moet een lastig op tv besluit met over school nemen. Jenelle en door David de krijgen ruzie als ze door hun nieuwe tijdens huis. Catfish: The TV Show: Reality, in Documentaire, Van de producers op van naar de hit docu 'Catfish', komt op tv MTV met een de nieuwe spannende serie tijdens die. Ridiculousness: Magazine, naar Comedy, In deze aflevering van de Ridiculousness stelt de het uit wereldberoemde interviewer Larry King uit "Goede Vragen". Ridiculousness: Magazine, door Comedy, In met een nieuwe Ridiculousness het wagen Rob, Sterling en naar Chanel zich aan 'wedstrijdslapen', met krijgen ze met een. Ex On The Beach: Reality, met Amusement, De aankomst van door twee exen zet de in villa het op stelten. Georgia speelt met door op tv het hart van in Max en de. Ex On The Beach: Reality, in Amusement, De door Terreurtablet veroorzaakt opnieuw chaos op een het strand wanneer van Stevie van iemand naar huis op mag. Ridiculousness: Magazine, Comedy, In door een deze nieuwe aflevering in van Ridiculousness is radio tijdens en tv ster het Charlamagne Tha God te gast met bij van Rob,. Clickbait: Comedy, een Clickbait zoekt het een internet af naar naar alles wat met muziek op tv te maken heeft. in Van geile dansfoutjes tot in in hilarische. Music Television: Muziek, op Clips. Dat was het voor de tvgids van MTV voor vandaag .

Zender informatie

MTV is de oudste muziekzender ter wereld. Het zendt al sinds de jaren '80 videoclips en muziek gerelateerde programma's uit. De laatste jaren is er meer ruimte voor reality-programmas in de tv gids.

Ook bekend zijn de award-shows zoals de European Music Awards (EMA's), een jaarlijks terugkerend spektakel, dat steeds in een andere stad wordt georganiseerd en naast de prijsuitreikingen gevuld wordt met optredens van grote artiesten.

De MTV Video Music Awards worden gezien als een prestigieuze prijs voor muziekvideo's.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv