TV Gids MTV vandaag

Je vindt hier de tv gids van MTV voor vandaag. We hebben de volgende programma's op MTV voor vandaag: MTV EMA: Amusement, de Rita Ora presenteert uit de tofste wereldwijde muziekviering naar van door het jaar. Live vanuit de een SSE op Arena in Wembley. Shannara Chronicles: Actie, op Serie, Wil het en Mareth gaan uit de confrontatie aan met een het ontzettend krachtige door Bandon. Shannara Chronicles: Actie, door Serie, De tijd tijdens dringt wanneer Wil en met Marath zich op een onbekend tijdens terrein begeven om een voorwerp terug op tv te uit vinden. Just Tattoo Of Us: Comedy, tijdens Amusement, De op vriendschap van zangers in Sam en Jude komt met het extreme van tatoeages. Gareth en Declan zetten met hun. Just Tattoo Of Us: Comedy, in Amusement, Bloed lijkt uit toch niet dikker dan inkt de voor met de beroemde broers Chet door en Casey. de Beste vrienden Ellis uit en. Geen programmagegevens beschikbaar.: het . Ridiculousness: Magazine, de Comedy, Danser en in choreograaf Derek Hough in is op in bezoek bij Rob. Samen met naar Steelo Brim en Chanel tijdens West tijdens Coast. Ridiculousness: Magazine, Comedy, Rob op tv tijdens kijkt in deze aflevering samen uit met tijdens Sterling en Chanel tijdens naar wat 'extreem knuffelen', naar wat uit in je. Music Television: Muziek, in Clips. Ridiculousness: Magazine, een Comedy, Rapper Tyga door is te met gast en lacht met op Rob, Chanel tijdens en Steelo Brim om naar jongens die in hun noten op uit geraakt. Dat was het voor de tvgids van MTV voor vandaag .

Zender informatie

MTV is de oudste muziekzender ter wereld. Het zendt al sinds de jaren '80 videoclips en muziek gerelateerde programma's uit. De laatste jaren is er meer ruimte voor reality-programmas in de tv gids.

Ook bekend zijn de award-shows zoals de European Music Awards (EMA's), een jaarlijks terugkerend spektakel, dat steeds in een andere stad wordt georganiseerd en naast de prijsuitreikingen gevuld wordt met optredens van grote artiesten.

De MTV Video Music Awards worden gezien als een prestigieuze prijs voor muziekvideo's.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv