TV Gids History vandaag

Je vindt hier de tv gids van History voor vandaag. We hebben de volgende programma's op History voor vandaag: The Curse Of Oak Island: Reality, Lifestyle, op Rick op tv en Marty Lagina beginnen hun naar zoektocht naar een naar eeuwenoude schat in naar de geldput op tijdens Oak op Island. American Ripper In London: Documentaire, naar Jeff en Amaryllis met onthullen gruwelijke details een over de moorden een van Jack the in Ripper. Ze een onderzoeken de. American Pickers: Lifestyle, Als de uit mannen belanden bij de een door voormalige wapenhandelaar en haar tijdens man die in judokampioen is, de sluiten ze een. New Age of Terror: Geschiedenis, met Documentaire, Met beelden van aanslagen de onthult dit programma het de geschiedenis van van door terroristische. Big Easy Motors: Lifestyle, de Charles en Trey met stuiten op een zeldzame Dodge tijdens Demon uit 1972 door als tijdens ze rondrijden in door New Orleans. Als ze een 'm. American Ripper In London: Documentaire, uit Jeff en een Amaryllis onthullen gruwelijke details het over de moorden naar van Jack the Ripper. tijdens Ze op onderzoeken de. Ice Road Truckers: Wetenschap door en Techniek, met Reality, Twee maanden een in het jaar gaat tijdens een groep exceptionele de mannen naar de Canadese door toendra. Swamp People: Kunst van en Cultuur, Reality, Documentaire, de In het deze serie van HISTORY worden van de uit 'swampers' gevolgd tijdens tijdens de. Storage Wars: Reality, Lifestyle, Een de lastige start de in Santa een Ana mondt uit uit in een lange dag als de in de opkopers bij een van tweede veiling naar in. Storage Wars: Reality, van Lifestyle, De units gaan door voor het veel geld weg in uit Moreno Valley, op Californië. Ivy en Dave vechten om de door meerdere. Dat was het voor de tvgids van History voor vandaag .

Zender informatie

History is een televisiezender met programma's over mensen, belangrijke gebeurtenissen en geschiedenis. Er zijn bijvoorbeeld documentaires te zien over historische verhalen, die met een moderne en actuele blik bekeken worden. Daarnaast zijn verschillende entertainment- en dramaprogramma's te zien, zoals Pawn Stars, Storage Wars, Counting Cars en American Pickers.

History beschrijft de geschiedenis op een nieuwe manier. Soms worden historische gebeurtenissen vanuit een ander perspectief bekeken, met verrassende ontwikkelingen.

History zoekt ook het avontuur op. Overleven, jagen en strijd zijn de onderdelen in deze catagorie programma's van History. Voorbeelden hiervan zijn Mountain Men, Navy Seals, Ice Road Truckers en Alone.

In de History tv gids op deze pagina is te zien welke programma's momenteel worden uitgezonden door History en hoe laat je die op deze zender kunt bekijken.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv