TV Gids History vandaag

Je vindt hier de tv gids van History voor vandaag. We hebben de volgende programma's op History voor vandaag: James Nesbitt: Disasters That Changed Britain: naar . Forged in Fire: tijdens . Road Hauks: tijdens Documentaire. Forged in Fire: met Reportage. Mountain Men: uit Reportage. American Pickers: met Amusement. American Pickers: van . The Zodiac Killer: van . Mountain Men: op tv Reportage. Forged in Fire: met . Dat was het voor de tvgids van History voor vandaag .

Zender informatie

History is een televisiezender met programma's over mensen, belangrijke gebeurtenissen en geschiedenis. Er zijn bijvoorbeeld documentaires te zien over historische verhalen, die met een moderne en actuele blik bekeken worden. Daarnaast zijn verschillende entertainment- en dramaprogramma's te zien, zoals Pawn Stars, Storage Wars, Counting Cars en American Pickers.

History beschrijft de geschiedenis op een nieuwe manier. Soms worden historische gebeurtenissen vanuit een ander perspectief bekeken, met verrassende ontwikkelingen.

History zoekt ook het avontuur op. Overleven, jagen en strijd zijn de onderdelen in deze catagorie programma's van History. Voorbeelden hiervan zijn Mountain Men, Navy Seals, Ice Road Truckers en Alone.

In de History tv gids op deze pagina is te zien welke programma's momenteel worden uitgezonden door History en hoe laat je die op deze zender kunt bekijken.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv