TV Gids History vandaag

Je vindt hier de tv gids van History voor vandaag. We hebben de volgende programma's op History voor vandaag: Mountain Men: Reality, Morgans het navigatie van tijdens het smeltende tijdens ijs dat de wildernis van Alaska op tv op transformeert, loopt mis en Marty's van jacht. Outlaw Chronicles: Hells Angels: Documentaire, naar Deze aflevering start in de uit tijdens psychedelische jaren '60 en de ontdekking met dat door er veel te verdienen valt uit uit met. The 90s: How They Changed our World: Geschiedenis, naar Documentaire, Deze baanbrekende serie het laat zien welke met invloed het op laatste decennium voor naar de opkomst tijdens van. Mijn History Moment: Informatief, met Geschiedenis, In deze reeks staan de historische momenten centraal, met uit verteld door mensen die ze van tijdens op dichtbij. Heroes Of War: Documentaire, Krystyna Skarbek naar was een op krachtige, intelligente en uit dappere Poolse vrouw, die het in tegen de vijand vocht op het de. Forged In Fire: Quiz en een Spelshow, Voor de uit allereerste keer tijdens moeten de deelnemers niet één, een maar tijdens twee messen met maken in de eerste de ronde.. The 90s: How They Changed our World: Geschiedenis, Documentaire, naar Deze met baanbrekende serie laat zien welke invloed door het in laatste decennium voor de opkomst van op van. Forged: Iron & Fire: Geschiedenis, Daniel in maakt in een dolk met een damaststalen de blad met eeuwenoude van technieken. Damast was het in favoriete in staal. Big Easy Motors: Lifestyle, in In een leegstaand pakhuis de vindt Charles een Chevrolet met met Corvette uit 1959. Over 10 het dagen is door de veiling, een dus. Milwaukee Blacksmith: Geschiedenis, Door het door lumineuze idee van tijdens oudste broer door Miles Knapp uit om uit een hoop staal in een enorme tijdens kroonluchter uit te. Dat was het voor de tvgids van History voor vandaag .

Zender informatie

History is een televisiezender met programma's over mensen, belangrijke gebeurtenissen en geschiedenis. Er zijn bijvoorbeeld documentaires te zien over historische verhalen, die met een moderne en actuele blik bekeken worden. Daarnaast zijn verschillende entertainment- en dramaprogramma's te zien, zoals Pawn Stars, Storage Wars, Counting Cars en American Pickers.

History beschrijft de geschiedenis op een nieuwe manier. Soms worden historische gebeurtenissen vanuit een ander perspectief bekeken, met verrassende ontwikkelingen.

History zoekt ook het avontuur op. Overleven, jagen en strijd zijn de onderdelen in deze catagorie programma's van History. Voorbeelden hiervan zijn Mountain Men, Navy Seals, Ice Road Truckers en Alone.

In de History tv gids op deze pagina is te zien welke programma's momenteel worden uitgezonden door History en hoe laat je die op deze zender kunt bekijken.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv