TV Gids History vandaag

Je vindt hier de tv gids van History voor vandaag. We hebben de volgende programma's op History voor vandaag: Hunting Hitler: Documentaire, Bob Bear van en tijdens z'n team bieden een inkijkje op in het onderzoek de tijdens naar het lot van Adolf Hitler. uit met Naast. The Curse Of Oak Island: Reality, naar Lifestyle, Het gevaar slaat het toe bij een een duik, waarbij Rick een en Marty een Lagina proberen de tijdens oorspronkelijke geldput. The Curse Of Oak Island: Reality, Lifestyle, Het de gevaar door slaat toe bij een uit duik, met waarbij Rick en Marty een Lagina proberen de oorspronkelijke op geldput. Ice Road Truckers: Wetenschap van en Techniek, Reality, Mark het Kohaykewych naar neemt Lisa Kelly aan op om hem te helpen de met een unieke lading, door maar door ze. JFK Declassified: Hunting Oswald: Geschiedenis, uit Documentaire, Volg CIA veteraan Bob een Baer van en ex met politieagent Adam Bercovici tijdens hun de onderzoek naar de Lee. Storage Wars: Reality, Lifestyle, Jarrod op de en Brandi hopen op een naar snelle koop, maar het op tv ontaardt in in een de marathon. Zonder Brandons van hulp. Mountain Men: Reality, door Tom en Nancy doen aan van op verdeel en heers de om verder te komen, Eustace van maakt het een doorbraak in z'n houtbusiness, met en. Mountain Men: Reality, door Tom en Nancy het doen aan verdeel naar en heers van om verder te komen, op Eustace maakt een doorbraak uit in z'n houtbusiness, met en. Counting Cars: Wetenschap en Techniek, een Lifestyle, Twee door broers willen hun vader de verrassen door met het ultieme mannencadeau: van een. Pawn Stars: Reality, Lifestyle, Break op tv on Through' met tijdens de Pawn Stars op als de er een beschilderde slaapkamerdeur op tv uit het ouderlijk op tv huis. Dat was het voor de tvgids van History voor vandaag .

Zender informatie

History is een televisiezender met programma's over mensen, belangrijke gebeurtenissen en geschiedenis. Er zijn bijvoorbeeld documentaires te zien over historische verhalen, die met een moderne en actuele blik bekeken worden. Daarnaast zijn verschillende entertainment- en dramaprogramma's te zien, zoals Pawn Stars, Storage Wars, Counting Cars en American Pickers.

History beschrijft de geschiedenis op een nieuwe manier. Soms worden historische gebeurtenissen vanuit een ander perspectief bekeken, met verrassende ontwikkelingen.

History zoekt ook het avontuur op. Overleven, jagen en strijd zijn de onderdelen in deze catagorie programma's van History. Voorbeelden hiervan zijn Mountain Men, Navy Seals, Ice Road Truckers en Alone.

In de History tv gids op deze pagina is te zien welke programma's momenteel worden uitgezonden door History en hoe laat je die op deze zender kunt bekijken.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv