TV Gids FOX vandaag

Je vindt hier de tv gids van FOX voor vandaag. We hebben de volgende programma's op FOX voor vandaag: FOX Fan Favoriet: Serie, Keuzeaflevering met van 'The Walking Dead': van in None: Elke woensdagavond is het naar tijd voor met de 'FOX Fan Favoriet'. door Via. The Nanny: Komische serie, Seizoen het 5 Aflevering een 21 tijdens Amerikaanse komische serie: The Best Man: door Fran is tijdens zeker van haar met stuk nu met ze. The Nanny: Komische serie, Seizoen naar door 5 Aflevering 22 uit Amerikaanse komische serie: The van Wedding (Part 1): Nog één een keer slapen met en van het. Storage Hunters UK: Realityreeks, Seizoen naar 2 de Aflevering 8 Britse realityreeks: in Leeds: De Britse door spin off van het het succesvolle in Amerikaanse. Storage Hunters UK: Realityreeks, Seizoen 2 de Aflevering 5 Britse op tv van realityreeks: Kent: De Britse op tv spin off van het succesvolle met op tv Amerikaanse. Storage Hunters UK: Realityreeks, Seizoen 2 naar Aflevering 6 Britse van realityreeks: een Yeovil: De in Britse spin off van het tijdens succesvolle tijdens Amerikaanse. Storage Hunters UK: Realityreeks, Seizoen op 2 op tv Aflevering 7 Britse realityreeks: het Gwent: De Britse spin off een van het tijdens succesvolle tijdens Amerikaanse. Dat was het voor de tvgids van FOX voor vandaag .

Zender informatie

FOX is een televisie-zender die sinds 19 augustus 2013 op de Nederlandse televisie te zien is. Het is onderdeel van 21st Century Fox). Er worden vooral series en films uitgezonden. Door de Amerikaanse invloed zijn veel nieuwe series en films al snel op FOX te bekijken, voordat andere Nederlandse zenders hierover beschikken. Een voorbeeld daarvan is The Walking dead.

Een ander belangrijk pijler van de zender is sport. De zender is een open kanaal dat betaalzenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International moet promoten. Ook de Superbowl en evenementen van de UFC zijn bij FOX te zien. Check de hele tv gids voor de programmering.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv