TV Gids FOX vandaag

Je vindt hier de tv gids van FOX voor vandaag. We hebben de volgende programma's op FOX voor vandaag: Lee Daniels' Star: Dramaserie, door Seizoen 1 het Aflevering 6 Amerikaanse muzikale tijdens dramareeks: Infamous: op Wanneer Star, Simone tijdens en Alex mogen. Nashville: Dramaserie, naar Seizoen 3 Aflevering op tv 6 Amerikaanse op dramareeks: Nobody Said It Was Going naar tijdens to be Easy: Rayna James is door tijdens een. Lee Daniels' Star: Dramaserie, op Seizoen 1 Aflevering op tv 7 Amerikaanse muzikale dramareeks: naar Black Wherever I Go: van op tv Derek organiseert een. Black-ish: Komische de serie, Seizoen 2 Aflevering 18 in in Amerikaanse komische reeks: op tv Black Nanny: Bow haalt met Dre over om het een kinderjuf op tv te. Black-ish: Komische het serie, Seizoen 2 Aflevering uit 17 een Amerikaanse komische reeks: Any Given Saturday: door Diane moet een het tijdens schoolopdracht. The Nanny: Komische door serie, Seizoen 6 Aflevering 11 door Amerikaanse komische uit reeks de over de kinderoppas van op de familie een Sheffield: The In. Black-ish: Komische van serie, Seizoen 2 tijdens Aflevering 18 door Amerikaanse komische reeks: Black Nanny: Bow naar haalt Dre over een door om een kinderjuf in te. Nashville: Dramaserie, het Seizoen 3 Aflevering in 6 Amerikaanse uit dramareeks: Nobody Said It door Was Going to be in Easy: Rayna in James is de een. The Nanny: Komische serie, tijdens Seizoen 6 op tv Aflevering 12 Amerikaanse komische reeks in over een de kinderoppas van de in familie tijdens Sheffield: The. The Simpsons: Animatiereeks, Seizoen het 6 Aflevering 4 Amerikaanse tijdens komische door tekenfilmreeks: Itchy door and Scratchy Land: Bart en door Lisa met smeken. Dat was het voor de tvgids van FOX voor vandaag .

Zender informatie

FOX is een televisie-zender die sinds 19 augustus 2013 op de Nederlandse televisie te zien is. Het is onderdeel van 21st Century Fox). Er worden vooral series en films uitgezonden. Door de Amerikaanse invloed zijn veel nieuwe series en films al snel op FOX te bekijken, voordat andere Nederlandse zenders hierover beschikken. Een voorbeeld daarvan is The Walking dead.

Een ander belangrijk pijler van de zender is sport. De zender is een open kanaal dat betaalzenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International moet promoten. Ook de Superbowl en evenementen van de UFC zijn bij FOX te zien. Check de hele tv gids voor de programmering.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv