TV Gids FOX vandaag

Je vindt hier de tv gids van FOX voor vandaag. We hebben de volgende programma's op FOX voor vandaag: Start seizoen 8: The Walking Dead: Horrorserie, op tv Vanavond gaat het op langverwachte achtste seizoen van ‘The met Walking uit Dead’ in uit première. Vorig seizoen. APB: Misdaadserie, door Seizoen 1 een Aflevering 8 Amerikaanse in misdaadserie: Fueling Fires: van Murphy en Gideon een ontdekken eindelijk de. American Horror Story: Horrorserie, Seizoen 7 naar Aflevering 5 Amerikaanse een de horrorserie: Holes. American Horror Story: Horrorserie, Seizoen door 4 Aflevering 5 naar Amerikaanse horrorserie: naar Pink Cupcakes: Stanley probeert een Elsa met te overtuigen om uit naar. The Goldbergs: Komische door serie, Seizoen 4 Aflevering 22 in Amerikaanse door komische serie: The het Day After The tijdens Day After: een Na het bekijken van uit de. The Goldbergs: Komische serie, met Seizoen 4 Aflevering op tv 23 naar Amerikaanse komische serie: Best Handsome: met Terwijl het uit schooljaar tegen uit het. American Horror Story: Horrorserie, een Seizoen 7 Aflevering 5 naar Amerikaanse horrorserie: de Holes. The Simpsons: Animatiereeks, uit Seizoen 13 Aflevering een 7 Amerikaanse animatieserie: Brawl in uit the in Family: Omdat de ruzies bij een de een Simpsons. Will and Grace: Sitcom, naar Seizoen 7 Aflevering 10 door Amerikaanse sitcom door over de homoseksuele Will van en zijn flatgenote Grace: van de Queens for a. The Simpsons: Animatiereeks, door Seizoen 13 Aflevering op tv 5 Amerikaanse animatieserie: The in Blunder Years: van Marge heeft per ongeluk met het. Dat was het voor de tvgids van FOX voor vandaag .

Zender informatie

FOX is een televisie-zender die sinds 19 augustus 2013 op de Nederlandse televisie te zien is. Het is onderdeel van 21st Century Fox). Er worden vooral series en films uitgezonden. Door de Amerikaanse invloed zijn veel nieuwe series en films al snel op FOX te bekijken, voordat andere Nederlandse zenders hierover beschikken. Een voorbeeld daarvan is The Walking dead.

Een ander belangrijk pijler van de zender is sport. De zender is een open kanaal dat betaalzenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International moet promoten. Ook de Superbowl en evenementen van de UFC zijn bij FOX te zien. Check de hele tv gids voor de programmering.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv