TV Gids FOX vandaag

Je vindt hier de tv gids van FOX voor vandaag. We hebben de volgende programma's op FOX voor vandaag: Atlanta: Komische serie, het Seizoen 1 de Aflevering 1 naar Amerikaanse komische serie: The Big uit Bang: Earn tijdens is blut en uitgerangeerd. naar Nu. House: Dramaserie, naar Seizoen 8 Aflevering 6 tijdens Amerikaanse ziekenhuisserie: naar Parents: Wanneer het House en zijn team uit een tiener. Atlanta: Komische op serie, Seizoen in 1 Aflevering 2 Amerikaanse een komische serie: Streets een on Lock: Earn van moet op borgtocht van vrij zien met te. House: Dramaserie, een Seizoen 8 Aflevering uit 8 Amerikaanse ziekenhuisserie: van Perils of de Paranoia: Het team de van House is met gefascineerd. Million Dollar Listing: NY: Reality-show, Seizoen een 5 Aflevering 6 Amerikaanse het een realityreeks: Trug of Warhol: Fredrik werkt tijdens tijdens aan een nieuw op tv project.. House: Dramaserie, Seizoen van 8 Aflevering 7 met Amerikaanse ziekenhuisserie: Dead door & Buried: De toestand het van het een meisje met een een. House: Dramaserie, het Seizoen 8 Aflevering 9 Amerikaanse de ziekenhuisserie: Better Half: de House en naar zijn team krijgen een te maken op tv met. Million Dollar Listing: NY: Reality-show, het Seizoen 5 Aflevering met 7 Amerikaanse realityreeks: A More met Modern Family: Ryan op naar probeert iets nieuws een als zijn. The Simpsons: Animatiereeks, Seizoen 6 van op Aflevering 4 Amerikaanse komische het animatieserie: Itchy het and Scratchy Land: een Bart en Lisa naar smeken. The New Adventures of Old Christine: Komische serie, in Seizoen 5 Aflevering 8 in Amerikaanse de komische serie over een het gescheiden vrouw: Love Means tijdens Never met Having to. Dat was het voor de tvgids van FOX voor vandaag .

Zender informatie

FOX is een televisie-zender die sinds 19 augustus 2013 op de Nederlandse televisie te zien is. Het is onderdeel van 21st Century Fox). Er worden vooral series en films uitgezonden. Door de Amerikaanse invloed zijn veel nieuwe series en films al snel op FOX te bekijken, voordat andere Nederlandse zenders hierover beschikken. Een voorbeeld daarvan is The Walking dead.

Een ander belangrijk pijler van de zender is sport. De zender is een open kanaal dat betaalzenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International moet promoten. Ook de Superbowl en evenementen van de UFC zijn bij FOX te zien. Check de hele tv gids voor de programmering.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv