TV Gids FOX vandaag

Je vindt hier de tv gids van FOX voor vandaag. We hebben de volgende programma's op FOX voor vandaag: Bones: Dramaserie, Seizoen 4 met Aflevering 24 Amerikaanse met misdaadserie: van The Critic in the door Cabernet: met Tijdens een therapeutische. Bones: Dramaserie, een Seizoen 4 Aflevering 25 Amerikaanse met misdaadserie: The de End de in the Beginning: De eigenaars van het nachtclub op tv The. Superstore: Komische serie, Seizoen de 2 Aflevering 19 de in Amerikaanse komische serie: met Spring Cleaning: Amy met en Garrett vinden oude in foto's. Storage Hunters UK: Realityreeks, Seizoen 1 op tv Aflevering een 7 Realityreeks: naar Glasgow: De Britse een spin off van het succesvolle op Amerikaanse. Storage Hunters UK: Realityreeks, Seizoen in 2 naar Aflevering 3 Britse realityreeks: Lewes: De een Britse spin off op van het op succesvolle de Amerikaanse. Storage Hunters UK: Show, Aflevering 2 op Show: uit Ropley. Dat was het voor de tvgids van FOX voor vandaag .

Zender informatie

FOX is een televisie-zender die sinds 19 augustus 2013 op de Nederlandse televisie te zien is. Het is onderdeel van 21st Century Fox). Er worden vooral series en films uitgezonden. Door de Amerikaanse invloed zijn veel nieuwe series en films al snel op FOX te bekijken, voordat andere Nederlandse zenders hierover beschikken. Een voorbeeld daarvan is The Walking dead.

Een ander belangrijk pijler van de zender is sport. De zender is een open kanaal dat betaalzenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International moet promoten. Ook de Superbowl en evenementen van de UFC zijn bij FOX te zien. Check de hele tv gids voor de programmering.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv