TV Gids FOX vandaag

Je vindt hier de tv gids van FOX voor vandaag. We hebben de volgende programma's op FOX voor vandaag: The Resident: Dramaserie, op Seizoen 1 naar Aflevering 13 Amerikaanse dramaserie. Run, een Doctor, Run. Devon door en Conrad vechten van om het leven uit van. The Mentalist: Gisteren een - Misdaadserie, Seizoen 1 Aflevering tijdens van 19 Amerikaanse misdaadserie. A in Dozen Red Roses. tijdens Het CBI onderzoekt een de. Girlfriends' Guide to Divorce: Komische serie, Seizoen op tv 2 Aflevering een 3 Amerikaanse op komische serie. Mind Your Side op tv of the van Plate. Abby gaat een het de avondje. Storage Hunters UK: Realityreeks, een Seizoen 5 Aflevering een 4 Britse realityreeks. op Caxton. Let's Go Viral: Show, Seizoen in 1 Aflevering op 11 Show waarin tijdens Noah Zeeuw het en Sverre Denis de kijker meenemen tijdens in de op wereld van een viral videos. Storage Hunters UK: Show, een Aflevering 2 Show. het Ropley. Storage Hunters UK: Show, uit Eerste aflevering. op Show. Banbury. Storage Hunters UK: Realityreeks, door Seizoen 5 Aflevering 4 het Britse realityreeks. door Caxton. Storage Hunters UK: Realityreeks, op tv Seizoen 2 Aflevering op 3 Britse in realityreeks. Lewes. De naar Britse spin off van het succesvolle door het Amerikaanse. Dat was het voor de tvgids van FOX voor vandaag .

Zender informatie

FOX is een televisie-zender die sinds 19 augustus 2013 op de Nederlandse televisie te zien is. Het is onderdeel van 21st Century Fox). Er worden vooral series en films uitgezonden. Door de Amerikaanse invloed zijn veel nieuwe series en films al snel op FOX te bekijken, voordat andere Nederlandse zenders hierover beschikken. Een voorbeeld daarvan is The Walking dead.

Een ander belangrijk pijler van de zender is sport. De zender is een open kanaal dat betaalzenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International moet promoten. Ook de Superbowl en evenementen van de UFC zijn bij FOX te zien. Check de hele tv gids voor de programmering.