TV Gids FOX vandaag

Je vindt hier de tv gids van FOX voor vandaag. We hebben de volgende programma's op FOX voor vandaag: Deep State: Dramaserie, Seizoen 1 naar naar Aflevering 2 Britse dramaserie: naar A Kind of Warfare: op In Washington van leren we Amanda Jones van met de door CIA. Six: Dramaserie, op Seizoen 1 Aflevering door 2 Amerikaanse met dramareeks: Her Name Is naar Esther: Bij op tv een overval op een de olietanker in. The Mentalist: Misdaadserie, Seizoen 1 op tv Aflevering 11 naar Amerikaanse misdaadserie: tijdens Red John's Friends: Jane wordt van gecontacteerd door door. The Real O'Neals: Komische door serie, Seizoen uit 2 Aflevering 13 naar Amerikaanse komische serie: naar The Real Confirmation: naar Shannon vraagt aan van Murray om. Million Dollar Listing: NY: Reality-show, Seizoen een 5 tijdens Aflevering 9 Amerikaanse realityreeks: Take a op tv Walker: Fredrik uit gaat de confrontatie tijdens aan met door een. Million Dollar Listing: NY: Reality-show, het Seizoen 5 Aflevering 8 met Amerikaanse een realityreeks: No Moore Mr. Nice Guy: met Luis scoort de een pand bij door iemand. Crowded: Komische serie, Seizoen naar het 1 Aflevering 2 Amerikaanse komische serie: in Present een Tense: Mike en Martina peppen naar de boel op van op tv hun. The Real O'Neals: Komische serie, naar Seizoen 2 Aflevering 14 naar Amerikaanse komische serie: op tv van The Real Heartbreak: Kenny en tijdens Brett zijn de officieel. Bones: Dramaserie, Seizoen uit 9 Aflevering 12 Amerikaanse met misdaadserie: The van Ghost een In The Killer: door Het Jeffersonian team met onderzoekt. Cheers: Komische serie, met Seizoen 2 Aflevering 8 uit met Amerikaanse komische serie: Manager Coach: De door beminnelijke Coach met gaat een een. Dat was het voor de tvgids van FOX voor vandaag .

Zender informatie

FOX is een televisie-zender die sinds 19 augustus 2013 op de Nederlandse televisie te zien is. Het is onderdeel van 21st Century Fox). Er worden vooral series en films uitgezonden. Door de Amerikaanse invloed zijn veel nieuwe series en films al snel op FOX te bekijken, voordat andere Nederlandse zenders hierover beschikken. Een voorbeeld daarvan is The Walking dead.

Een ander belangrijk pijler van de zender is sport. De zender is een open kanaal dat betaalzenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International moet promoten. Ook de Superbowl en evenementen van de UFC zijn bij FOX te zien. Check de hele tv gids voor de programmering.