TV Gids Fashion TV vandaag

Je vindt hier de tv gids van Fashion TV voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Fashion TV voor vandaag: FTV SPECIAL: Kunst/cultuur, Mode, Join in het fashiontv, as we naar take you on a complete journey tijdens van with fashion's greatest icons. door Celebrate. FTV SPECIAL: Kunst/cultuur, Mode, Join het fashiontv, as door we take met you on op tv a complete journey with fashion's greatest naar icons. uit Celebrate. Fashion Week: Kunst/cultuur, naar Mode, Een uitgebreid verslag van het de in beste modeshows uit alle van Fashion van Weeks ter wereld. F Parties: Kunst/cultuur, Mode, van FashionTV geeft je de op tv kans bij de de grootste het party's ter wereld in te zijn, gewoon vanuit huis! een de Dans. Top Photoshoots: Kunst/cultuur, van Mode, Modemagazine waarin we naar een blik achter de naar schermen tijdens werpen bij 's werelds meest door de exclusieve. F Parties: Kunst/cultuur, de Mode, FashionTV geeft je de tijdens een kans bij de op grootste party's ter wereld te op tv zijn, naar gewoon vanuit huis! een Dans. Top Photoshoots: Kunst/cultuur, Mode, een Modemagazine naar waarin we een van blik achter de schermen werpen een bij uit 's werelds meest op tv exclusieve. Top Photoshoots: Kunst/cultuur, Mode, uit Modemagazine door waarin we een blik uit achter de schermen werpen het bij 's naar werelds meest op exclusieve. F People: Kunst/cultuur, uit Mode, Modeprogramma met een blik uit op de laatste de nieuwe de trends in de uit modewereld. Best of Top Models: Kunst/cultuur, Mode, een Een blik op wat op topmodellen dit het jaar uitgespookt van hebben. Met onder een meer Aymeline Valade, op Kasia. Dat was het voor de tvgids van Fashion TV voor vandaag .

Fashion TV

Zender informatie

Fashion TV of FTV is een televisiezender uit Frankrijk, die 24 uur per dag gericht op fashion, kleding, mode en modellen. De hele dag kan er naar korte impressies gekeken worden van modeshows uit de gehele wereld, maar ook naar modellen en fotografen in een fotosessie.

Fashion TV is gestart in 1997. Bij Ziggo is Fashion TV op kanaal 133 te vinden, maar deze tv-zender zit niet in het basispakket. Alleen bij T-Mobile is Fashion TV beschikbaar in het basispakket.

Tv-programma’s die uitgezonden worden bij Fashion TV zijn bijvoorbeeld:

  • Fashion Week
  • FTV Special
  • Top Photoshoots?

De Fashion TV tv-gids kun je hier vinden. Wij hebben de gids voor vandaag en morgen.


Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv