TV Gids Family7 vandaag

Je vindt hier de tv gids van Family7 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Family7 voor vandaag: Magna Carta Unlocked: Nieuws, Documentaire, Magna het de Carta is het handvest over naar vrijheden en rechtspraak dat de de Engelse koning van Jan zonder naar land. Uitgelicht!: Tv drama, in Uitgelicht! kijkt in dagelijks achter op tv het nieuws en belicht dit vanuit het op tv een christelijke perspectief. Bijbelse karakters: Kunst/cultuur, tijdens Religie, Samen tijdens met Johan Schep gaat Dolf van een de Vegte bijbelse naar karakters uitdiepen een en van lessen bespreken. Planetshakers TV: Kunst/cultuur, Religie, Dienst op van de Planetshakers in Church uit de Australië. Een jonge, levendige door kerk met van het tijdens verlangen. Gospel Truth: Kunst/cultuur, Religie, Bijbelstudieserie door met met Andrew Wommack. Joyce Meyer: Kunst/cultuur, Religie, Joyce van Meyer uit is één van de beste op tv praktische bijbelleraren naar in de tijdens wereld en tijdens is een New in York. Uitgelicht!: Tv een drama, Uitgelicht! kijkt dagelijks met achter het nieuws en uit belicht dit vanuit de een van christelijke perspectief. Wijs: Kids/jeugd, Jeugd 6 het - 14, de De gezellige en het educatieve het bijbelquiz. Black Beauty: Kids/jeugd, een Jeugd 6 - 14, Britse op avonturenserie met het op tv dappere het paard Black Beauty in een de uit hoofdrol. Another Life: Show, VariÉtÉ, Amusementsprogramma. door Soap vanuit van een christelijk met oogpunt. Dat was het voor de tvgids van Family7 voor vandaag .

Family7

Zender informatie

Family7 is een televisiezender die zich richt op de christelijke gemeenschap. Family7 is ontstaan vanuit de stroming van het Evangelisch Christendom.

De kosten voor de productie van programma's worden gedragen door de zender zelf, zonder dat er enige vorm van subsidie is.

De inkomsten komen voornamelijk vanuit advertenties, maar ook vanuit giften van kijkers en andere meelevende donateurs.

De Family7 tv gids bestaat voornamelijk uit de genres jeugd, documentaires, films, talkshows, studies, kerkdiensten en amusement.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv