TV Gids Eurosport 1 gisteren

Je vindt hier de tv gids van Eurosport 1 voor gisteren. We hebben de volgende programma's op Eurosport 1 voor gisteren: MOTORSPORT: Grand Prix Australië: Gisteren in - Sport, een Moto GP Kwalificatie. MOTORSPORT: Grand Prix Australië: Gisteren op - Sport, Vrije het training MotoGP. VOETBAL: WK onder 17 (India): Eergisteren - door Voetbal, Achtste naar finales. WIELRENNEN: Berlijn (Duitsland): Eergisteren van - Sport. MOTORSPORT: Grand Prix Australië: Gisteren - Sport, van Vrije training op Moto3. SNOOKER: HOME NATIONS SERIES (Groot-Brittannië): Eergisteren op tv - Sport, door Kwartfinales. SNOOKER: HOME NATIONS SERIES (Groot-Brittannië): Eergisteren - Sport, een een Kwartfinales. MOTORSPORT: Grand Prix Australië: Gisteren - Sport, van Moto 3 een Kwalificatie. MOTORSPORT: Grand Prix Australië: Gisteren de - Sport, Vrije training op tv MotoGP. VOETBAL: WK onder 17 (India): Eergisteren - de Voetbal, in Achtste finales Frankrijk van Spanje. Dat was het voor de tvgids van Eurosport 1 voor gisteren .

Zender informatie

Eurosport 1 is de grootste sportzender van Europa. De zender is samen met Eurosport 2 in zo'n 59 landen te zien in 20 talen. Het bereikt daarmee 240 miljoen kijkers. Na de overname door het Amerikaanse Discovery Communications is Eurosport niet langer in franse handen.

Eurosport 1 zendt tientallen verschillende sporten uit op TV. Uiteraard zijn er de bekende sporten als tennis, auto- en motorsporten, voetbal en wielrennen. De zender heeft onder meer de rechten voor alle Grand Slams, de Serie A, MotoGP en Tour de France. Maar er is ook veel aandacht voor kleinere takken van sport als snooker, curling, en paardensport.

De (co-)commentatoren zijn onder andere José Been, Kristie Boogert, Frank Kramer, Karsten Kroon, Luc Krotwaar, Alex Lely en Bobbie Traksel.

Op Eurosport kijk je naar het grootste aanbod in sportprogramma's van Europa. In Nederland kijk je via Ziggo op kanaal 20, en via KPN op kanaal 35 (HD 718).

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv