TV Gids Eurosport 1 gisteren

Je vindt hier de tv gids van Eurosport 1 voor gisteren. We hebben de volgende programma's op Eurosport 1 voor gisteren: Snooker: Gisteren de - Sport. Snooker: Gisteren - op Sport. Biatlon: Gisteren - door Sport. DRONE RACING : DR1 CHAMPIONS SERIES: Gisteren uit -. OLYMPISCHE SPELEN: HOME OF THE OLYMPICS: Gisteren van - Sport. NIEUWS:: Gisteren tijdens - Nieuws, met Sport. Snowboarden: Gisteren - op tv Sport. OLYMPISCHE SPELEN: HOME OF THE OLYMPICS: Gisteren op tv - Sport. NIEUWS:: Gisteren het - Nieuws, het Sport. BIATLON: World Cup in Hochfilzen (Oostenrijk): Gisteren - op Sport, Vrouwen tijdens achtervolging. Dat was het voor de tvgids van Eurosport 1 voor gisteren .

Zender informatie

Eurosport 1 is de grootste sportzender van Europa. De zender is samen met Eurosport 2 in zo'n 59 landen te zien in 20 talen. Het bereikt daarmee 240 miljoen kijkers. Na de overname door het Amerikaanse Discovery Communications is Eurosport niet langer in franse handen.

Eurosport 1 zendt tientallen verschillende sporten uit op TV. Uiteraard zijn er de bekende sporten als tennis, auto- en motorsporten, voetbal en wielrennen. De zender heeft onder meer de rechten voor alle Grand Slams, de Serie A, MotoGP en Tour de France. Maar er is ook veel aandacht voor kleinere takken van sport als snooker, curling, en paardensport.

De (co-)commentatoren zijn onder andere José Been, Kristie Boogert, Frank Kramer, Karsten Kroon, Luc Krotwaar, Alex Lely en Bobbie Traksel.

Op Eurosport kijk je naar het grootste aanbod in sportprogramma's van Europa. In Nederland kijk je via Ziggo op kanaal 20, en via KPN op kanaal 35 (HD 718).

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv