TV Gids Eurosport 1 eergisteren

Je vindt hier de tv gids van Eurosport 1 voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op Eurosport 1 voor eergisteren: Live wielrennen: Ronde van Romandië: Eergisteren - tijdens Wielrennen op de naar weg, op tv Verslag van de naar Ronde van Romandië: Proloog. Lees in meer over een deze wielerwedstrijd het en. Wielrennen: Wielrennen:: Eergisteren - de Wielrennen op de op weg, op tv Verslag. Wielrennen: Ronde van Romandië: Eergisteren - van Wielrennen op de weg, met Herhaling uit van het verslag door van de Ronde van door Romandië: op Proloog. Lees meer in over deze. Snooker: WK in Sheffield (Groot-Brittannië): Eergisteren een - Sportprogramma, op Verslag: Dag 4 Stuart op tv Bingham Jack naar Lisowski. Wielrennen: Wielrennen:: Eergisteren het - Wielrennen op de uit weg, op tv Verslag: Highlights. Formule E: FIA Championship in Parijs (Frankrijk): Eergisteren uit - Autosport, Verslag: door Voorbeschouwing. Snooker: WK in Sheffield (Groot-Brittannië): Eergisteren - met Sportprogramma, Verslag: Dag 4 van Junhui Ding Guodong op het Xiao. Snooker: WK in Sheffield (Groot-Brittannië): Eergisteren - Sportprogramma, het met Verslag: Dag 4. Snooker: WK in Sheffield (Groot-Brittannië): Eergisteren op tv - Sportprogramma, door Verslag: Dag 4 Luca het Brecel Ricky naar Walden. Autosport: Blancpain Endurance Series, Monza (Italië): Eergisteren - tijdens Autosport, Verslag: van Terugblik. Dat was het voor de tvgids van Eurosport 1 voor eergisteren .

Zender informatie

Eurosport 1 is de grootste sportzender van Europa. De zender is samen met Eurosport 2 in zo'n 59 landen te zien in 20 talen. Het bereikt daarmee 240 miljoen kijkers. Na de overname door het Amerikaanse Discovery Communications is Eurosport niet langer in franse handen.

Eurosport 1 zendt tientallen verschillende sporten uit op TV. Uiteraard zijn er de bekende sporten als tennis, auto- en motorsporten, voetbal en wielrennen. De zender heeft onder meer de rechten voor alle Grand Slams, de Serie A, MotoGP en Tour de France. Maar er is ook veel aandacht voor kleinere takken van sport als snooker, curling, en paardensport.

De (co-)commentatoren zijn onder andere José Been, Kristie Boogert, Frank Kramer, Karsten Kroon, Luc Krotwaar, Alex Lely en Bobbie Traksel.

Op Eurosport kijk je naar het grootste aanbod in sportprogramma's van Europa. In Nederland kijk je via Ziggo op kanaal 20, en via KPN op kanaal 35 (HD 718).

Olympische Spelen op Eurosport 1

Eurosport heeft vanaf de Olympische Winterspelen van 2018 en de Olympische Zomerspelen van 2020 alle uitzendrechten in bezit. Dat betekent dat Eurosport het meest uitgebreide verslag van de Olympische Spelen zal doen. Zowel op twee tv-kanalen als online met vele livestreams wordt het complete evenement uitgezonden.

Op Eurosport 1 zal tijdens de Olympische Winterspelen van 2018 in Pyeongchang van 01:00 uur 's nachts tot 16:00 uur 's middags uitgebreid verslag doen van de belangrijkste sporten. Vanaf 07:00 uur zendt Eurosport 1 een schakelprogramma uit, waarbij alle hoogtepunten voorbij komen. Zo wordt er ook tijdens evenementen geschakeld naar andere evenementen om continu het belangrijkste van het moment uit te zenden.

Eurosport 1 zendt uit vanuit de studio in Amsterdam. In Zuid-Korea is Nicolien Sauerbreij, winnares van een gouden medaille tijdens de Winterspelen in 2010, als verslaggever aanwezig.