TV Gids Eurosport 1 eergisteren

Je vindt hier de tv gids van Eurosport 1 voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op Eurosport 1 voor eergisteren: VOETBAL: Europees kampioenschap vrouwen (Nederland): 23/07 de - Voetbal, Poulewedstrijd Engeland het Spanje. VOETBAL: Europees kampioenschap vrouwen (Nederland): 23/07 - met Voetbal, Poulewedstrijd Frankrijk op Oostenrijk. WIELRENNEN: Le Tour by Lemond: 23/07 - met Sport. VOETBAL: Europees kampioenschap vrouwen (Nederland): 23/07 van - Voetbal, Poulewedstrijd Engeland door Spanje. ZWEMMEN: WK in Boedapest (Hongarije): 23/07 - van Sport, Dag uit 10. WIELRENNEN: Tour de France Extra: 23/07 - in Sport. WIELRENNEN: Tour de France: 23/07 - uit Sport, 21ste etappe op Montgeron Paris Champs op tv Elysees. SCHOONSPRINGEN: WK in Boedapest (Hongarije): 23/07 naar - Sport, Finale 10 de meter tijdens toren mannen. WIELRENNEN: Le Tour by Lemond: 23/07 op - Sport. VOETBAL: Europees kampioenschap vrouwen (Nederland): Eergisteren - in Voetbal, Poulewedstrijd Engeland naar Spanje. Dat was het voor de tvgids van Eurosport 1 voor eergisteren .

Zender informatie

Eurosport 1 is de grootste sportzender van Europa. De zender is samen met Eurosport 2 in zo'n 59 landen te zien in 20 talen. Het bereikt daarmee 240 miljoen kijkers. Na de overname door het Amerikaanse Discovery Communications is Eurosport niet langer in franse handen.

Eurosport 1 zendt tientallen verschillende sporten uit op TV. Uiteraard zijn er de bekende sporten als tennis, auto- en motorsporten, voetbal en wielrennen. De zender heeft onder meer de rechten voor alle Grand Slams, de Serie A, MotoGP en Tour de France. Maar er is ook veel aandacht voor kleinere takken van sport als snooker, curling, en paardensport.

De (co-)commentatoren zijn onder andere José Been, Kristie Boogert, Frank Kramer, Karsten Kroon, Luc Krotwaar, Alex Lely en Bobbie Traksel.

Op Eurosport kijk je naar het grootste aanbod in sportprogramma's van Europa. In Nederland kijk je via Ziggo op kanaal 20, en via KPN op kanaal 35 (HD 718).

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv