TV Gids Eurosport 1 eergisteren

Je vindt hier de tv gids van Eurosport 1 voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op Eurosport 1 voor eergisteren: MOTORSPORT: Grand Prix: Eergisteren met - Sport, Moto in GP. MOTORSPORT: Grand Prix: Eergisteren in - Sport, een Moto3. MOTORSPORT: Grand Prix: Eergisteren de - Sport, van Moto2. MOTORSPORT: Grand Prix: Eergisteren - de Sport, met Introductie. MOTORSPORT: Grand Prix: Eergisteren door - Sport, Warming met up. WIELRENNEN: WK op de weg in Limburg (Nederland): Eergisteren - tijdens Sport, met Mannen. VOETBAL: Major League Soccer (VS): Eergisteren - Voetbal, op tv Speelronde tijdens 30 Sporting Kansas City op (Verenigde Staten) Los Angeles naar Galaxy (Verenigde uit Staten). TENNIS: ATP toernooi St Petersburg (Rusland): Eergisteren een - Sport, tijdens Finale. WIELRENNEN: WK op de weg in Limburg (Nederland): Eergisteren met - Sport, het Mannen. SNOOKER: World Open (China): Eergisteren - door Sport, op Finale. Dat was het voor de tvgids van Eurosport 1 voor eergisteren .

Zender informatie

Eurosport 1 is de grootste sportzender van Europa. De zender is samen met Eurosport 2 in zo'n 59 landen te zien in 20 talen. Het bereikt daarmee 240 miljoen kijkers. Na de overname door het Amerikaanse Discovery Communications is Eurosport niet langer in franse handen.

Eurosport 1 zendt tientallen verschillende sporten uit op TV. Uiteraard zijn er de bekende sporten als tennis, auto- en motorsporten, voetbal en wielrennen. De zender heeft onder meer de rechten voor alle Grand Slams, de Serie A, MotoGP en Tour de France. Maar er is ook veel aandacht voor kleinere takken van sport als snooker, curling, en paardensport.

De (co-)commentatoren zijn onder andere José Been, Kristie Boogert, Frank Kramer, Karsten Kroon, Luc Krotwaar, Alex Lely en Bobbie Traksel.

Op Eurosport kijk je naar het grootste aanbod in sportprogramma's van Europa. In Nederland kijk je via Ziggo op kanaal 20, en via KPN op kanaal 35 (HD 718).

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv