TV Gids Eurosport 1

Je vindt hier de tv gids van Eurosport 1. We hebben de volgende programma's op Eurosport 1: Autosport: Wtcr in Hungaroring (Hongarije): Overmorgen met - Autosport, Verslag: uit Kwalificaties. Wielrennen: Ronde van Romandië: Overmorgen - Wielrennen de op met de weg, Verslag van de de Ronde van van Romandië: 5e op etappe. Lees meer over van deze tijdens wielerwedstrijd. Paardensport: Riders Masters Cup in New York (VS): Overmorgen met - Paardensport, naar Verslag:. Wielrennen: Ronde van Romandië: Overmorgen op tv - Wielrennen van op de weg, in Verslag van de een Ronde van Romandië: 5e op tv etappe. Formule E: FIA Championship in Parijs (Frankrijk): 30/04 op tv - Autosport, Verslag: uit Ronde 8. Snooker: WK in Sheffield (Groot-Brittannië): Overmorgen de - Snooker, door Verslag: Dag 9. Voetbal: Major League Soccer (USA): 30/04 de - Voetbal, naar Verslag: Dag 9 op tv New York City op tv FC (Verenigde Staten) Dallas een (Verenigde Staten). Snooker: WK in Sheffield (Groot-Brittannië): Overmorgen - met Snooker, Verslag: een Dag 9. Snooker: WK in Sheffield (Groot-Brittannië): Overmorgen - Snooker, van tijdens Verslag: Dag 9. Snooker: WK in Sheffield (Groot-Brittannië): Overmorgen - Snooker, de Verslag: de Dag 8. Dat was het voor de tvgids van Eurosport 1.

Zender informatie

Eurosport 1 is de grootste sportzender van Europa. De zender is samen met Eurosport 2 in zo'n 59 landen te zien in 20 talen. Het bereikt daarmee 240 miljoen kijkers. Na de overname door het Amerikaanse Discovery Communications is Eurosport niet langer in franse handen.

Eurosport 1 zendt tientallen verschillende sporten uit op TV. Uiteraard zijn er de bekende sporten als tennis, auto- en motorsporten, voetbal en wielrennen. De zender heeft onder meer de rechten voor alle Grand Slams, de Serie A, MotoGP en Tour de France. Maar er is ook veel aandacht voor kleinere takken van sport als snooker, curling, en paardensport.

De (co-)commentatoren zijn onder andere José Been, Kristie Boogert, Frank Kramer, Karsten Kroon, Luc Krotwaar, Alex Lely en Bobbie Traksel.

Op Eurosport kijk je naar het grootste aanbod in sportprogramma's van Europa. In Nederland kijk je via Ziggo op kanaal 20, en via KPN op kanaal 35 (HD 718).

Olympische Spelen op Eurosport 1

Eurosport heeft vanaf de Olympische Winterspelen van 2018 en de Olympische Zomerspelen van 2020 alle uitzendrechten in bezit. Dat betekent dat Eurosport het meest uitgebreide verslag van de Olympische Spelen zal doen. Zowel op twee tv-kanalen als online met vele livestreams wordt het complete evenement uitgezonden.

Op Eurosport 1 zal tijdens de Olympische Winterspelen van 2018 in Pyeongchang van 01:00 uur 's nachts tot 16:00 uur 's middags uitgebreid verslag doen van de belangrijkste sporten. Vanaf 07:00 uur zendt Eurosport 1 een schakelprogramma uit, waarbij alle hoogtepunten voorbij komen. Zo wordt er ook tijdens evenementen geschakeld naar andere evenementen om continu het belangrijkste van het moment uit te zenden.

Eurosport 1 zendt uit vanuit de studio in Amsterdam. In Zuid-Korea is Nicolien Sauerbreij, winnares van een gouden medaille tijdens de Winterspelen in 2010, als verslaggever aanwezig.