TV Gids Eurosport 1 overmorgen

Je vindt hier de tv gids van Eurosport 1 voor overmorgen. We hebben de volgende programma's op Eurosport 1 voor overmorgen: BIATLON: World Cup in Östersund (Zweden): Morgen het - Sport, Single mixed de relay. BIATLON: World Cup in Östersund (Zweden): Morgen - door Sport, door Gemengde estafette. ALPINESKIEN: World Cup in Lake Louise (Canada): Morgen tijdens - Sport, naar Mannen Super G. SNOOKER: HOME NATIONS SERIES in Belfast (Noord Ierland): Morgen met - Sport, Halve op tv finales. Alpineskien: Morgen - met Sport. LANGLAUFEN: World Cup in Ruka (Finland): Morgen door - Sport, Mannen een 15km achtervolging. SCHANSSPRINGEN: World Cup in Ruka (Finland): Morgen - op tv HS met 142. LANGLAUFEN: World Cup in Ruka (Finland): Morgen het - Sport, 10KM VROUWEN met ACHTERVOLGING. SNOOKER: HOME NATIONS SERIES in Belfast (Noord Ierland): Morgen op - Sport, met Finale. BIATLON: World Cup in Östersund (Zweden): Morgen met - Sport, Single mixed de relay. Dat was het voor de tvgids van Eurosport 1 voor overmorgen .

Zender informatie

Eurosport 1 is de grootste sportzender van Europa. De zender is samen met Eurosport 2 in zo'n 59 landen te zien in 20 talen. Het bereikt daarmee 240 miljoen kijkers. Na de overname door het Amerikaanse Discovery Communications is Eurosport niet langer in franse handen.

Eurosport 1 zendt tientallen verschillende sporten uit op TV. Uiteraard zijn er de bekende sporten als tennis, auto- en motorsporten, voetbal en wielrennen. De zender heeft onder meer de rechten voor alle Grand Slams, de Serie A, MotoGP en Tour de France. Maar er is ook veel aandacht voor kleinere takken van sport als snooker, curling, en paardensport.

De (co-)commentatoren zijn onder andere José Been, Kristie Boogert, Frank Kramer, Karsten Kroon, Luc Krotwaar, Alex Lely en Bobbie Traksel.

Op Eurosport kijk je naar het grootste aanbod in sportprogramma's van Europa. In Nederland kijk je via Ziggo op kanaal 20, en via KPN op kanaal 35 (HD 718).

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv