TV Gids Eurosport 1 overmorgen

Je vindt hier de tv gids van Eurosport 1 voor overmorgen. We hebben de volgende programma's op Eurosport 1 voor overmorgen: Wielrennen: Ronde van Kroatië: Overmorgen - een Wielrennen op het de weg, op Verslag: 4e etappe. Motorsport: Grand Prix Austin: Overmorgen de - Motorsport door op de weg, Magazine: door Vrije training met Moto3. Motorsport: Grand Prix Austin: Overmorgen door - Motorsport op de met weg, Magazine: op tv Moto GP in Kwalificatie. Motorsport: Grand Prix Austin: Overmorgen - op tv Motorsport op de weg, naar uit Magazine: Moto 2 uit Kwalificatie. Motorsport: Grand Prix Argentinië: Overmorgen met - Motorsport op de weg, tijdens Verslag: Moto op tv GP. Motorsport: Grand Prix Austin: Overmorgen - op tv Motorsport uit op de weg, Magazine: door Moto 3 naar Kwalificatie. Motorsport:: Overmorgen - Motorsport tijdens op de een weg, uit Motorsport. Snooker: WK in Sheffield (Groot-Brittannië): Overmorgen in - Sportprogramma, Verslag: door Finale. Snooker: WK in Sheffield (Groot-Brittannië): Overmorgen - de Sportprogramma, Verslag: tijdens Dag 1. Wielrennen: Ronde van Kroatië: Overmorgen - Wielrennen een het op de weg, Verslag: 5e het etappe. Dat was het voor de tvgids van Eurosport 1 voor overmorgen .

Zender informatie

Eurosport 1 is de grootste sportzender van Europa. De zender is samen met Eurosport 2 in zo'n 59 landen te zien in 20 talen. Het bereikt daarmee 240 miljoen kijkers. Na de overname door het Amerikaanse Discovery Communications is Eurosport niet langer in franse handen.

Eurosport 1 zendt tientallen verschillende sporten uit op TV. Uiteraard zijn er de bekende sporten als tennis, auto- en motorsporten, voetbal en wielrennen. De zender heeft onder meer de rechten voor alle Grand Slams, de Serie A, MotoGP en Tour de France. Maar er is ook veel aandacht voor kleinere takken van sport als snooker, curling, en paardensport.

De (co-)commentatoren zijn onder andere José Been, Kristie Boogert, Frank Kramer, Karsten Kroon, Luc Krotwaar, Alex Lely en Bobbie Traksel.

Op Eurosport kijk je naar het grootste aanbod in sportprogramma's van Europa. In Nederland kijk je via Ziggo op kanaal 20, en via KPN op kanaal 35 (HD 718).

Olympische Spelen op Eurosport 1

Eurosport heeft vanaf de Olympische Winterspelen van 2018 en de Olympische Zomerspelen van 2020 alle uitzendrechten in bezit. Dat betekent dat Eurosport het meest uitgebreide verslag van de Olympische Spelen zal doen. Zowel op twee tv-kanalen als online met vele livestreams wordt het complete evenement uitgezonden.

Op Eurosport 1 zal tijdens de Olympische Winterspelen van 2018 in Pyeongchang van 01:00 uur 's nachts tot 16:00 uur 's middags uitgebreid verslag doen van de belangrijkste sporten. Vanaf 07:00 uur zendt Eurosport 1 een schakelprogramma uit, waarbij alle hoogtepunten voorbij komen. Zo wordt er ook tijdens evenementen geschakeld naar andere evenementen om continu het belangrijkste van het moment uit te zenden.

Eurosport 1 zendt uit vanuit de studio in Amsterdam. In Zuid-Korea is Nicolien Sauerbreij, winnares van een gouden medaille tijdens de Winterspelen in 2010, als verslaggever aanwezig.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv