TV Gids Eurosport 1 morgen

Je vindt hier de tv gids van Eurosport 1 voor morgen. We hebben de volgende programma's op Eurosport 1 voor morgen: Wielrennen: Ronde van Romandie: Morgen - naar Wielrennen op de weg, door Verslag van de uit door Ronde van Romandië: de Proloog. Wielrennen: Wielrennen:: Morgen de - Wielrennen met op de weg, de Verslag. Wielrennen: Wielrennen:: Morgen - Wielrennen op tv op de weg, de Verslag: een Highlights. Wielrennen: Ronde van Romandie: Morgen - Wielrennen naar op de op tv weg, Verslag naar van de Ronde tijdens van Romandië: op Proloog. Wielrennen: Ronde van Romandie: Morgen naar - Wielrennen op de met weg, Verslag van van de op Ronde van Romandië: door Proloog. Wielrennen: Wielrennen:: Wielrennen op tijdens de weg, Verslag: het Highlights. Wielrennen: Ronde van Vlaanderen (België): Morgen tijdens - Wielrennen op de weg, uit door Verslag:. Nieuws: Morgen een - Nieuwsuitzending, uit Nieuws. Voetbal: Major League Soccer (USA): Morgen in - Voetbal, Verslag: Dag 8 een in Seattle Sounders FC Minnesota met United. Snooker: WK in Sheffield (Groot-Brittannië): Morgen tijdens - Sportprogramma, Verslag: Dag met 3. Dat was het voor de tvgids van Eurosport 1 voor morgen .

Zender informatie

Eurosport 1 is de grootste sportzender van Europa. De zender is samen met Eurosport 2 in zo'n 59 landen te zien in 20 talen. Het bereikt daarmee 240 miljoen kijkers. Na de overname door het Amerikaanse Discovery Communications is Eurosport niet langer in franse handen.

Eurosport 1 zendt tientallen verschillende sporten uit op TV. Uiteraard zijn er de bekende sporten als tennis, auto- en motorsporten, voetbal en wielrennen. De zender heeft onder meer de rechten voor alle Grand Slams, de Serie A, MotoGP en Tour de France. Maar er is ook veel aandacht voor kleinere takken van sport als snooker, curling, en paardensport.

De (co-)commentatoren zijn onder andere José Been, Kristie Boogert, Frank Kramer, Karsten Kroon, Luc Krotwaar, Alex Lely en Bobbie Traksel.

Op Eurosport kijk je naar het grootste aanbod in sportprogramma's van Europa. In Nederland kijk je via Ziggo op kanaal 20, en via KPN op kanaal 35 (HD 718).

Olympische Spelen op Eurosport 1

Eurosport heeft vanaf de Olympische Winterspelen van 2018 en de Olympische Zomerspelen van 2020 alle uitzendrechten in bezit. Dat betekent dat Eurosport het meest uitgebreide verslag van de Olympische Spelen zal doen. Zowel op twee tv-kanalen als online met vele livestreams wordt het complete evenement uitgezonden.

Op Eurosport 1 zal tijdens de Olympische Winterspelen van 2018 in Pyeongchang van 01:00 uur 's nachts tot 16:00 uur 's middags uitgebreid verslag doen van de belangrijkste sporten. Vanaf 07:00 uur zendt Eurosport 1 een schakelprogramma uit, waarbij alle hoogtepunten voorbij komen. Zo wordt er ook tijdens evenementen geschakeld naar andere evenementen om continu het belangrijkste van het moment uit te zenden.

Eurosport 1 zendt uit vanuit de studio in Amsterdam. In Zuid-Korea is Nicolien Sauerbreij, winnares van een gouden medaille tijdens de Winterspelen in 2010, als verslaggever aanwezig.