TV Gids Eurosport 1 morgen

Je vindt hier de tv gids van Eurosport 1 voor morgen. We hebben de volgende programma's op Eurosport 1 voor morgen: Live: Nice - Ajax (voorronde CL): Voetbal, Voorronde de heenwedstrijd Nice (Frankrijk) Ajax. in met Ziggo Sport (14), uit Ziggo Sport Totaal en Eurosport naar 1 zenden naar de. WIELRENNEN: Ronde van Wallonië: Sport, 4e de etappe. WIELRENNEN: Ronde van Wallonië: Sport, door 5e etappe. NIEUWS: Bulletin: Nieuws, een Sport. VOETBAL: Europees kampioenschap vrouwen (Nederland): Voetbal, het Poulewedstrijd. ZWEMMEN: WK in Boedapest (Hongarije): Sport, naar Dag 13. WIELRENNEN: Ronde van Wallonië: Sport, door 4e etappe. VOETBAL: Europees kampioenschap vrouwen (Nederland): Voetbal, naar Poulewedstrijd. VOETBAL: Europees kampioenschap vrouwen (Nederland): Voetbal, naar Poulewedstrijd. WATTS: een Sport. Dat was het voor de tvgids van Eurosport 1 voor morgen .

Zender informatie

Eurosport 1 is de grootste sportzender van Europa. De zender is samen met Eurosport 2 in zo'n 59 landen te zien in 20 talen. Het bereikt daarmee 240 miljoen kijkers. Na de overname door het Amerikaanse Discovery Communications is Eurosport niet langer in franse handen.

Eurosport 1 zendt tientallen verschillende sporten uit op TV. Uiteraard zijn er de bekende sporten als tennis, auto- en motorsporten, voetbal en wielrennen. De zender heeft onder meer de rechten voor alle Grand Slams, de Serie A, MotoGP en Tour de France. Maar er is ook veel aandacht voor kleinere takken van sport als snooker, curling, en paardensport.

De (co-)commentatoren zijn onder andere José Been, Kristie Boogert, Frank Kramer, Karsten Kroon, Luc Krotwaar, Alex Lely en Bobbie Traksel.

Op Eurosport kijk je naar het grootste aanbod in sportprogramma's van Europa. In Nederland kijk je via Ziggo op kanaal 20, en via KPN op kanaal 35 (HD 718).

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv