TV Gids Eurosport 1 morgen

Je vindt hier de tv gids van Eurosport 1 voor morgen. We hebben de volgende programma's op Eurosport 1 voor morgen: WIELRENNEN: WK op de weg in Limburg (Nederland): Morgen op tv - Sport, op Mannen. OLYMPISCHE SPELEN: On the Record: Morgen - door Sport. OLYMPISCHE SPELEN: Hall of Fame Rio Finale: Morgen - een Sport. OLYMPISCHE SPELEN: Strangest Moments: Morgen - het Sport. TENNIS: Exhibition toernooi in Praag (Tsjechië): Morgen - de Sport. NIEUWS: Bulletin: Morgen - Nieuws, op tv op Sport. OLYMPISCHE SPELEN: HALL OF FAME SYDNEY 2000: Morgen de - Sport. OLYMPISCHE SPELEN: HALL OF FAME BEIJING FINALE: Morgen - het Sport. WIELRENNEN: WK op de weg in Limburg (Nederland): Morgen een - Sport, met Mannen. SUPERBIKE: WK in Portimao (Portugal): Morgen door - Sport, op 1ste race. Dat was het voor de tvgids van Eurosport 1 voor morgen .

Zender informatie

Eurosport 1 is de grootste sportzender van Europa. De zender is samen met Eurosport 2 in zo'n 59 landen te zien in 20 talen. Het bereikt daarmee 240 miljoen kijkers. Na de overname door het Amerikaanse Discovery Communications is Eurosport niet langer in franse handen.

Eurosport 1 zendt tientallen verschillende sporten uit op TV. Uiteraard zijn er de bekende sporten als tennis, auto- en motorsporten, voetbal en wielrennen. De zender heeft onder meer de rechten voor alle Grand Slams, de Serie A, MotoGP en Tour de France. Maar er is ook veel aandacht voor kleinere takken van sport als snooker, curling, en paardensport.

De (co-)commentatoren zijn onder andere José Been, Kristie Boogert, Frank Kramer, Karsten Kroon, Luc Krotwaar, Alex Lely en Bobbie Traksel.

Op Eurosport kijk je naar het grootste aanbod in sportprogramma's van Europa. In Nederland kijk je via Ziggo op kanaal 20, en via KPN op kanaal 35 (HD 718).

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv