TV Gids Eurosport 2 vandaag

Je vindt hier de tv gids van Eurosport 2 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Eurosport 2 voor vandaag: Live: ATP toernooi in Genève (Zwitserland): Tennis, Live uitzending, naar uit Live: Verslag van het op tv ATP toernooi van met Genève. Halve door finales. Live: Roland Garros in Parijs (Frankrijk): Tennis, Live een uitzending, Live: Verslag. Kwalificatie het dag tijdens 5. Roland Garros in Parijs (Frankrijk): Tennis, tijdens Verslag. Kwalificatie dag het 5. Live: ATP toernooi in Genève (Zwitserland): Tennis, Live op uitzending, Live: Verslag van in de het ATP toernooi van Genève. Halve uit van finales. Giro d'Italia: Wielrennen de op de weg, van Verslag. 19e met etappe. Live: Roland Garros in Parijs (Frankrijk): Tennis, Live uitzending, op Live: een Verslag. Kwalificatie dag de 5. Roland Garros in Parijs (Frankrijk): Tennis, het Verslag. Kwalificatie dag het 4. Giro d'Italia: Wielrennen door op de een weg, Verslag. 18e op etappe. Giro d'Italia: Wielrennen op de met in weg, Verslag. 18e de etappe. Grand Slam Tournament: het Tennis. Dat was het voor de tvgids van Eurosport 2 voor vandaag .

Zender informatie

Eurosport 2 is de tweede tv-zender van Eurosport. Samen met Eurosport 1 wordt de sportzender in heel Europa uitgezonden. Het hele jaar door is er veel livesport op Eurosport 2. Daarnaast worden de belangrijkste evenementen herhaald.

De Italiaanse voetbalcompetitie Serie A wordt live uitgezonden op Eurosport 2. Ieder speelweekend zijn meerdere wedstrijden exclusief te zien bij Eurosport 2 en via de online Eurosport Player.

Olympische Spelen op Eurosport 2

Sportzender Eurosport heeft de volledige uitzendrechten van zowel de Olympische Zomer- als Winterspelen in handen. Dat betekent dat Eurosport als enige zender via meerdere tv-kanalen en online streams live verslag mag doen van de Olympische Spelen.

Tijdens de Olympische Winterspelen van 2018 in Pyeongchang zal de hele dag, vanwege het tijdsverschil in Nederland van 01:00 uur tot 16:00 uur, live verslag worden gedaan van de sporten. Heel Europa krijgt op Eurosport 2 dezelfde beelden te zien. Het commentaar zal wel in het Nederlands zijn.