TV Gids Discovery Channel vandaag

Je vindt hier de tv gids van Discovery Channel voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Discovery Channel voor vandaag: Fast N' Loud: Parked van In The Keys, Seizoen 4 tijdens in Aflevering 1 Parked In The uit Keys: Na ontelbare auto's door te hebben gebouwd, op lassen op Richard en. Wheeler Dealers: Renault Alpine, Seizoen door 9 het Aflevering 4 Renault Alpine: Mike van gaat in van Frankrijk op zoek naar met de tijdens zeldzame Renault met Alpine. Blowing Up History: Secrets tijdens Of The naar Maya Pyramid, Seizoen 1 Aflevering 2 de Secrets Of The in Maya een Pyramid: De verloren door stad Chichen Itza het in. De Haven Van Rotterdam: Episode naar 4, Seizoen 2 Aflevering naar 4 naar Episode 4: Volg de op containermanagers, kapiteins, uit baggeraars, duikers en de piloten die. Kindig Customs: That's One uit Bitchin' op Grocery Getter, Seizoen 4 het Aflevering 7 met That's One Bitchin' Grocery Getter: het Terugkerende klant uit Ron. Big Fish Man: Europe, Seizoen 1 een Aflevering in 6 Europe: Jakub Vagner het gaat vissen op de op drie langste tijdens rivieren van Europa. het Hij hoopt naar de. Somebody's Gotta Do It: Navy Seabees, de Seizoen 2 Aflevering op tv 6 tijdens Navy Seabees: Mike naar Rowe bouwt samen op tv met de Navy Seabees tijdens een brug. Vervolgens van waagt. Dual Survival: Rocky uit Mountain High, Seizoen 3 een Aflevering 10 tijdens Rocky Mountain High: Hoog boven op tv met zeeniveau in de Rocky het Mountains van. Asphalt Cowboys: They op tv All Yearn van for Far-Away Places!, Seizoen 2 Aflevering met met 3 They All Yearn de for Far met Away Places!: Uwe het vervoert. Outback Truckers: Episode 7, Seizoen naar 2 Aflevering 7 in Episode 7: het Het uit zijn spannende tijden voor Turbo, het die een zijn pijngrens voortdurend. Dat was het voor de tvgids van Discovery Channel voor vandaag .

Zender informatie

Discovery is een televisiezender met populair-wetenschappelijke programma's die gericht zijn op een mannelijke doelgroep. Het zendt veelal non-fictie uit en is een autoriteit op het gebied van alle onderwerpen die betrekking hebben op de wereld. Bekijk de Discovery tv gids voor de hele programmering. Discovery zendt vooral documentaires en reality shows uit.

Ook zijn er gedramatiseerde mini-series rondom wetenschappelijke doorbraken en belangrijke mondiale gebeurtenissen. Er is veel aandacht voor mensen die bijzondere dingen doen, nieuwsgierig zijn en grenzen verleggen. 

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv