TV Gids Discovery Channel vandaag

Je vindt hier de tv gids van Discovery Channel voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Discovery Channel voor vandaag: Wheeler Dealers: Episode op 3, Seizoen 14 Aflevering in 3 de Episode 3: Autodealer Mike Brewer bundelt het zijn krachten met door een nieuwe monteur, van naar de. Salvage Hunters: Episode van 4, Seizoen 10 de Aflevering 4 Episode 4: naar Drew reist helemaal uit naar Jersey, waar een hij de grootste naar verzamelaar van een het. Gold Rush: Son door Dethrones Father, Seizoen 8 op tv Aflevering 5 Son Dethrones van Father: door De goudzoekers uit van de Yukon zijn terug de en op tv zetten. Wheeler Dealers: Episode 3, Seizoen het 14 Aflevering 3 met Episode 3: met Autodealer Mike Brewer bundelt een de zijn krachten met de een nieuwe monteur, een de. Alaskan Bush People: Back In Browntown, het op Seizoen 3 Aflevering 16 Back uit In Browntown: naar Ga de in bossen van Alaska tijdens in met de Browns een tijdens gezin van met. Salvage Hunters: Episode 8, tijdens Seizoen 9 Aflevering tijdens 8 op Episode 8: De op hedendaagse schatzoeker Drew Pritchard met speurt heel uit Engeland af naar. Wheeler Dealers: Range van Rover, Seizoen 8 Aflevering 3 door op tv Range Rover: Mike een koopt voor een prikkie een de Range op Rover P38 en Edd knapt hem in uit op.. Alaska: The Last Frontier: Kilchergiving, uit Seizoen 6 Aflevering uit 7 Kilchergiving: tijdens Op Thanksgiving schuiven alle Kilchers door aan voor het met diner in op de. Junkyard Empire: Junkyard tijdens And The Bandit, Seizoen 3 met naar Aflevering 1 Junkyard And The Bandit: in Andy Cohen de ziet op een veiling op een uit roestige. Wheeler Dealers: Episode 3, Seizoen van de 14 Aflevering 3 Episode 3: Autodealer van het Mike Brewer bundelt zijn de krachten met een nieuwe het monteur, in de. Dat was het voor de tvgids van Discovery Channel voor vandaag .

Zender informatie

Discovery is een televisiezender met populair-wetenschappelijke programma's die gericht zijn op een mannelijke doelgroep. Het zendt veelal non-fictie uit en is een autoriteit op het gebied van alle onderwerpen die betrekking hebben op de wereld. Bekijk de Discovery tv gids voor de hele programmering. Discovery zendt vooral documentaires en reality shows uit.

Ook zijn er gedramatiseerde mini-series rondom wetenschappelijke doorbraken en belangrijke mondiale gebeurtenissen. Er is veel aandacht voor mensen die bijzondere dingen doen, nieuwsgierig zijn en grenzen verleggen. 

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv