TV Gids Discovery Channel vandaag

Je vindt hier de tv gids van Discovery Channel voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Discovery Channel voor vandaag: Chasing Classic Cars: A-List een B Cars, het Seizoen 9 Aflevering 2 A List op tv op tv B Cars: Wayne in verkoopt een BMW de Z8 Alpina Roadster uit 2003 en van een van BMW. FantomWorks: Fast met & Dangerous, Aflevering 2 Fast de in & Dangerous: Een klant in komt met een met Corvette Stingray uit met 1977 met door zeven laklagen. Legendary Motorcar: An de Adventure in Indy, tijdens Seizoen 4 Aflevering van 9 An Adventure op in Indy: in Peter heeft een raceweekend gepland met met Al de Unser jr.. Chasing Classic Cars: Bearcar Boys & in Porsche de Toys, Seizoen 9 Aflevering 3 een Bearcar Boys & van Porsche Toys: Wayne op tv komt met tijdens het schokkende door nieuws. Wheeler Dealers: Chevrolet Camaro, Seizoen uit 11 het Aflevering 6 Chevrolet uit Camaro: Mike door vindt een deels gerestaureerde Camaro op in op Californië,. Combat Ships: Episode 5, Seizoen uit uit 1 Aflevering 5 in Episode 5: Kijk van mee hoe technologie oorlogsvoering op zee het heeft veranderd. naar In. Combat Dealers: Secrets van And Spies, op tv Seizoen 3 Aflevering 1 door Secrets And Spies: door Bruce duikt een in de geheimen van van WOII spionnen. In door Italië. Legendary Motorcar: The van Auto Show Sells A Ferrari, tijdens Seizoen 4 een Aflevering een 10 The Auto met Show Sells A Ferrari: Gary is een een op de Toronto Auto de Show. Dirty Jobs: Avian Vomitologist, Seizoen op 1 de Aflevering 17 Avian Vomitologist: van Mike begint de aan zijn in smerigste baan tot dusver; een hij. Moonshiners: Two een Pot Bang Bang, tijdens Seizoen 6 Aflevering in 14 Two Pot Bang tijdens Bang: Josh en Chuck tijdens maken op tv hun stokerij winterklaar. een Mark en. Dat was het voor de tvgids van Discovery Channel voor vandaag .

Zender informatie

Discovery is een televisiezender met populair-wetenschappelijke programma's die gericht zijn op een mannelijke doelgroep. Het zendt veelal non-fictie uit en is een autoriteit op het gebied van alle onderwerpen die betrekking hebben op de wereld. Bekijk de Discovery tv gids voor de hele programmering. Discovery zendt vooral documentaires en reality shows uit.

Ook zijn er gedramatiseerde mini-series rondom wetenschappelijke doorbraken en belangrijke mondiale gebeurtenissen. Er is veel aandacht voor mensen die bijzondere dingen doen, nieuwsgierig zijn en grenzen verleggen. 

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv