TV Gids Discovery Channel vandaag

Je vindt hier de tv gids van Discovery Channel voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Discovery Channel voor vandaag: Big Pacific: Mysterious, door Seizoen 1 Aflevering 2 Mysterious: de naar De mens heeft tijdens continenten doorkruist, oceanen bevaren en grote naar delen een van. Mighty Cruise Ships: Viking Sea, de Aflevering 2 Viking door Sea: Twee uit maanden nadat de Viking uit Sea in de vaart naar is genomen, het zet het schip uit vanuit. Mighty Cruise Ships: Royal in Clipper, Seizoen op 2 Aflevering 4 Royal Clipper: in Terwijl op het cruise door zeilschip op tv de Royal Clipper in de passagiers. Wildest Islands Of Indonesia: Islands uit Of The Monsoon, in Seizoen 1 Aflevering 2 naar Islands Of met The Monsoon: Indonesië ligt uit in het het hart van naar het. Outback Truckers: Episode door 1, Seizoen 5 Aflevering de 1 van Episode 1: Onverschrokken Australische tijdens truckers geven het een inkijkje in een het. Alaskan Bush People: Episode 32, Seizoen op tv 3 Aflevering uit 32 Episode 32: Billy het en Amy Brown op tv wonen samen met met hun uit zeven kinderen in de bush het naar van. River Monsters: Malaysian Lake naar Monster, Seizoen 9 tijdens Aflevering op 5 Malaysian Lake uit Monster: Wanneer op een afgelegen meer in in een Maleisië twee. The Last Alaskans: Circle een Of Life, op Seizoen 3 Aflevering 10 door Circle Of in Life: Grote veranderingen dienen in zich aan. van Heimo en Edna krijgen een een. Garage Rehab: Blue de Ribbon Automotive, Seizoen 1 naar Aflevering 4 Blue op tv Ribbon op Automotive: Overal in de VS gaan naar garages failliet. op tv Richard. Misfit Garage: Chasing A op Six Figure Dream, de Seizoen 2 een Aflevering 12 Chasing A Six door tijdens Figure Dream: Het team legt de met naar laatste hand aan met de. Dat was het voor de tvgids van Discovery Channel voor vandaag .

Zender informatie

Discovery is een televisiezender met populair-wetenschappelijke programma's die gericht zijn op een mannelijke doelgroep. Het zendt veelal non-fictie uit en is een autoriteit op het gebied van alle onderwerpen die betrekking hebben op de wereld. Bekijk de Discovery tv gids voor de hele programmering. Discovery zendt vooral documentaires en reality shows uit.

Ook zijn er gedramatiseerde mini-series rondom wetenschappelijke doorbraken en belangrijke mondiale gebeurtenissen. Er is veel aandacht voor mensen die bijzondere dingen doen, nieuwsgierig zijn en grenzen verleggen. 

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv