TV Gids Discovery Channel vandaag

Je vindt hier de tv gids van Discovery Channel voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Discovery Channel voor vandaag: Deadliest Catch: Legend of the Wizard: Kapitein Colburn heeft op tv in een miljoenenimperium opgebouwd. Hij in kocht een oud marineschip op tv en van maakte van de op Wizard een van. Wheeler Dealers: Chevy Truck, Aflevering op 8 het Chevy Truck: Mike gaat naar in San Francisco uit op zoek naar een uit door klassieke Chevrolet Stepside de Pickup.. Somebody's Gotta Do It: Golden met Knights, Seizoen tijdens 3 Aflevering 8 Golden Knights: uit Mike springt met parachutisten van uit een met vliegtuig, in met Oregon. Made By Destruction: Episode het 3, Seizoen 2 Aflevering in 3 Episode 3: op tv Experts op op het gebied van hergebruik laten door zien op tv hoe bijna alles, naar van. Gold Rush: Parker's Trail: Parker's op Trail: Welcome naar To The Jungle, Seizoen naar 2 Aflevering in 1 Parker's Trail: Welcome op tv To The van Jungle: Geïnspireerd door. Made By Destruction: Episode 4, Seizoen met 2 Aflevering in 4 van Episode 4: Experts op tv op het gebied uit van hergebruik laten zien in hoe bijna alles, de van. Wheeler Dealers: Triumph door TR6, Seizoen 9 Aflevering op tv 12 Triumph TR6: Mike een vindt in een roestvrije sportwagen uit de op jaren door zeventig die. Yukon Men: Man een Up, Move Out, Seizoen 1 in Aflevering 6 door Man Up, Move Out: tijdens Joey wil op door zichzelf gaan wonen, de maar eerst door moet hij van zijn. The Liquidator: On the Go naar - naar Heads & Tails, Seizoen 4 naar Aflevering de 28 On the op Go Heads het & Tails: Een naastgelegen met bedrijf heeft van mogelijk een. Moonshiners: Moonshiners naar vs Hogzilla, Seizoen 2 Aflevering de 3 Moonshiners op vs Hogzilla: Jeff tijdens en van Mark trekken diep door de bergen in om het een. Dat was het voor de tvgids van Discovery Channel voor vandaag .

Zender informatie

Discovery is een televisiezender met populair-wetenschappelijke programma's die gericht zijn op een mannelijke doelgroep. Het zendt veelal non-fictie uit en is een autoriteit op het gebied van alle onderwerpen die betrekking hebben op de wereld. Bekijk de Discovery tv gids voor de hele programmering. Discovery zendt vooral documentaires en reality shows uit.

Ook zijn er gedramatiseerde mini-series rondom wetenschappelijke doorbraken en belangrijke mondiale gebeurtenissen. Er is veel aandacht voor mensen die bijzondere dingen doen, nieuwsgierig zijn en grenzen verleggen.