TV Gids Crime & Investigation vandaag

Je vindt hier de tv gids van Crime & Investigation voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Crime & Investigation voor vandaag: It Takes A Killer: Nieuws, het Documentaire, Documentaireserie uit over de beruchtste moorden. We uit bekijken de ziel en tijdens tijdens de motieven van naar de. Homicide: Hours to Kill: Nieuws, Documentaire, op Documentaireserie. De in sleutel tot het oplossen van op tv de zwaarste op misdrijven het ligt ergens in op tv de. It Takes A Killer: Nieuws, het Documentaire, Documentaireserie. Een onderzoek naar de naar de beruchtste moordzaken uit ter wereld en de psyche op en. It Takes A Killer: Nieuws, Documentaire, het Een onderzoek het naar de beruchtste met moordzaken ter wereld en de op tv psyche op tv en motieven van de van daders.. Crimes That Shook Britain: Nieuws, Documentaire, met Documentaire over de van Myra Hindley en uit Ian Brady, met de interviews een met de familie van het Keith Bennett,. The First 48: Nieuws, uit Documentaire, New Orleans lijdt uit onder een golf naar van de geweld. Rechercheur Travis Ward van onderzoekt de moord tijdens op een. Britain's Darkest Taboos: Nieuws, Documentaire, van In februari 2012 moest in het de 19 jarige Elisa Frank werkeloos van toekijken de hoe haar tijdens ex vriend Ahmad tijdens Otak. It Takes A Killer: Nieuws, Documentaire, uit Een het onderzoek naar de naar beruchtste moordzaken ter wereld en de door psyche van en motieven van de een daders.. Britain's Darkest Taboos: Nieuws, uit Documentaire, In van februari 2012 moest de 19 jarige uit Elisa Frank een werkeloos toekijken met hoe haar ex vriend naar Ahmad de Otak. Homicide Hunter: Nieuws, Documentaire, uit Homicide Hunter neemt in ons mee achter de tijdens schermen met een een van 's werelds een een beste rechercheurs om. Dat was het voor de tvgids van Crime & Investigation voor vandaag .

Zender informatie

De tv-zender CI - officieel Crime & Investigation Network - is dé zender die criminelen en hun misdaden laat zien op tv. 

Crime & Investigation tv gids
Enkele programma's en series die in de tv gids staan zijn The First 48, Deadly Wives, Britain’s Darkest Taboos, Steven Seagal: Lawmen, Snapped: Women who kill en America’s Most Evil.

Crime & Investigation Network is onderdeel van A+E Networks dat een omroepbedrijf is met een portfolio van hoogwaardige docukanalen. Voorbeelden zijn HISTORY, HISTORY HD en Lifetime.


Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv