TV Gids Crime & Investigation vandaag

Je vindt hier de tv gids van Crime & Investigation voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Crime & Investigation voor vandaag: Crimes That Shook Britain: het Reportage. When Life Means Life: van Reportage. American Ripper In London: een Reportage. Evil Up Close: tijdens Reportage. The Killing Season: een Reportage. The First 48: op tv Reportage. The Killing Season: naar Reportage. Crimes That Shook Australia: in Reportage. The Killing Season: naar Reportage. The Killing Season: het Reportage. Dat was het voor de tvgids van Crime & Investigation voor vandaag .

Zender informatie

De tv-zender CI - officieel Crime & Investigation Network - is dé zender die criminelen en hun misdaden laat zien op tv. 

Crime & Investigation tv gids
Enkele programma's en series die in de tv gids staan zijn The First 48, Deadly Wives, Britain’s Darkest Taboos, Steven Seagal: Lawmen, Snapped: Women who kill en America’s Most Evil.

Crime & Investigation Network is onderdeel van A+E Networks dat een omroepbedrijf is met een portfolio van hoogwaardige docukanalen. Voorbeelden zijn HISTORY, HISTORY HD en Lifetime.