TV Gids BVN vandaag

Je vindt hier de tv gids van BVN voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BVN voor vandaag: 3Lab: Kristians Prelude: Kunst tijdens en Cultuur, Documentaire, tijdens De 23 jarige Kristian uit is bijna afgestudeerd aan op tv de in Rockacademie en lijkt aan het met op tv begin. Het Instituut: Kunnen we de wereld redden met muziek?: Informatief, Wetenschap een en Techniek, Wat gebeurt met tijdens er als je een voormalige naar kazerne ombouwt in tot een op tv wetenschappelijk. De Helden van Arnout: Informatief, in Reizen, 'De door helden van Arnout' is een met nieuw avontuurlijk historisch reisprogramma tijdens waarin Arnout op tv Hauben. Het Sinterklaasjournaal: Het door Sinterklaasjournaal doet de verslag van de actuele ontwikkelingen van en achtergronden rondom van de intocht, het op tv verblijf in en. De Familierechercheur: Informatief, in Familierechercheurs Ruud Straver en naar Ed Albersen staan de uit ouders van in Ximena bij. Op zaterdagochtend op een 25. Nieuwsuur: Actualiteit, Informatief, Nieuws, uit Het het nieuws en sportnieuws met naar achtergronden, duiding en het analyse. in Presentatie:. Geen programmagegevens beschikbaar.: in . Pauw: o.a. Annemieke Schollaardt : Praatprogramma over van de op tv actualiteit, Herhaling. Vanavond door onder andere in Pauw: Annemieke Schollaardt tijdens en Gijs van Staverman. VRT Journaal: Actualiteit, Informatief, Nieuws, de Nieuws met en actualiteiten. Hallo Nederland: Actualiteit, op Informatief, Nieuws, tijdens Nieuwsprogramma Hallo Nederland brengt actuele, ontroerende de het en verrassende verhalen. Dat was het voor de tvgids van BVN voor vandaag .

Zender informatie

BVN is de tv-zender voor Nederlanders en Vlamingen in het buitenland. Op deze zender wordt een selectie van Nederlandstalige programma's van de Nederlandse Publieke Omroep en de Vlaamse VRT uitgezonden.

Onder andere de belangrijkste nieuws- en praatprogramma's, series en kinderprogramma's uit Nederland en Vlaanderen worden op BVN uitgezonden. De volledige programmering is in de BVN tv gids op deze pagina te zien.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv