TV Gids BVN vandaag

Je vindt hier de tv gids van BVN voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BVN voor vandaag: Keuringsdienst van waarde: het Consumentenprogramma. Eindelijk Thuis: op Reportageserie. Politie 24/7: de Realityprogramma. VRT Journaal: tijdens Nieuwsbulletin. Tijd voor MAX: naar Talkshow. Nieuwsuur: o.a. debat omstreden memo's dividendbelasting: Actualiteitenmagazine, met Herhaling. Vanavond onder andere in naar Nieuwsuur: Debat in over omstreden memo's uit dividendbelasting een De. Het klokhuis: het Jeugdprogramma. Sesamstraat: 10 voor ...: van Kinderprogramma. Sesamstraat: een Kinderprogramma. Thuis: van Soap. Dat was het voor de tvgids van BVN voor vandaag .

Zender informatie

BVN is de tv-zender voor Nederlanders en Vlamingen in het buitenland. Op deze zender wordt een selectie van Nederlandstalige programma's van de Nederlandse Publieke Omroep en de Vlaamse VRT uitgezonden.

Onder andere de belangrijkste nieuws- en praatprogramma's, series en kinderprogramma's uit Nederland en Vlaanderen worden op BVN uitgezonden. De volledige programmering is in de BVN tv gids op deze pagina te zien.