TV Gids BVN vandaag

Je vindt hier de tv gids van BVN voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BVN voor vandaag: Verborgen verleden: Informatief, een Prominente Nederlanders proberen op tv weer te achterhalen van welke van voorouders zij naar afstammen en tijdens hoe die met hebben. Verborgen verleden: Informatief, Prominente uit Nederlanders het proberen weer te achterhalen van welke naar voorouders zij afstammen op tv en hoe die tijdens met hebben. Jinek: o.a. minister Hugo de Jonge: Praatprogramma over de door actualiteit, Herhaling. in Vanavond onder andere naar in Jinek: Minister in Hugo de Jonge van heeft uit grote. Lang Leve de Muziek Show: Muzikale talenten, door strakke tijdens dansmoves en parate muziekkennis; alles trekken op kinderen van uit de kast voor de op tv de muzikale. Kook mee met MAX: Informatief, in Koken, Wat eet ik op tv vanavond? Topkoks Sandra van Ysbrandy en Mounir Toub naar een geven antwoord op die ene van moeilijke. NOS Studio Sport Eredivisie: Sportmagazine, Het laatste van sportnieuws en op de naar samenvattingen van de gespeelde Eredivisiewedstrijden: van AZ Sparta naar sc. Leve de Zoo!: Informatief, Natuur met en Dieren, Arnout vertelt tijdens het door verhaal van Jacques Kets, in in 1843 in de allereerste een directeur van de uit Zoo. MolTalk: Quiz op en Spelshow, Amusement, Fans van door Wie is met de Mol? kunnen door na de tijdens uitzending direct door zappen naar NPO3, van waar Margriet van. De Curling Quiz: Quiz en Spelshow, uit Amusement, met Twee teams van naar drie sportieve bekende Nederlanders een gaan de strijd de met elkaar in aan met. Weerbericht Amerika/Caribiën: een Informatief. Dat was het voor de tvgids van BVN voor vandaag .

Zender informatie

BVN is de tv-zender voor Nederlanders en Vlamingen in het buitenland. Op deze zender wordt een selectie van Nederlandstalige programma's van de Nederlandse Publieke Omroep en de Vlaamse VRT uitgezonden.

Onder andere de belangrijkste nieuws- en praatprogramma's, series en kinderprogramma's uit Nederland en Vlaanderen worden op BVN uitgezonden. De volledige programmering is in de BVN tv gids op deze pagina te zien.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv